Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко разходка по Тунджа...
Re: Малко разходка по Тунджа...
благодаря на всички за мненията , един от колегите бе6е питал за блесната каква е по принцип е някаква куча марка с червен конец на тройката ще я снимам по късно и ще ви я покажа , а другия път вече и аз ще съм с телефона и ако няма улов то поне ще направя снимки на реката и природата аз също обичам да снимам водоемите просто в тоя случай бях неподготвен само с спининга и раницата с воблерите и блесните , а за критиците пак ще кажа това , че съм хванал веднъж два пъти годишно такава риба след доста повече празни излети с капо-та и съм я задържал за мен не е никакъв проблем говорете си каквото поискате . Успех на всички и до нови излети ...
блесната
- Прикачени файлове
-
- ето я и блесната
- 11212497_628622150607604_105211211_n.jpg (67.11 KiB) Преглеждано 922 пъти
Поздравления за риболова колега !Хубав излет,една риба и много, много коментари.Когато никой не пише за риболова -проблем,когато се снимаш с улова пак проблем..И моето скромно мнение по въпроса:щом си си извадил билет и ловиш риба по правилата, а после и да си я вземеш,не виждам нищо лошо и още повече, че ти си дал своята лепта на агенцията, грижеща се за популацията на рибите в страната.Проблемът е друг и ни е до болка познат.Наслука на всички колеги!
+1 и от мен.И по Дунава ги вземат по големите.Браво за слуката 

Поздравления за успеха колега!Все така и по-големи!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
- Vesko1
- сериозен играч
И аз искам да поздравя колегата с добрата слука.А критикари винаги ще има.Нека не се превръщаме в секта ,както форума carp.bg....там са останали една шепа хора които споделят нещо,останалите просто спряха да споделят нито излети нито тактики,и то най вече заради неоправдани критики и подигравки...Форум ,който четат 20 души дето си продават продуктите и топчетата не е нужен никому.
Наслука!
Наслука!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно и ясно!Vesko1 написа:И аз искам да поздравя колегата с добрата слука.А критикари винаги ще има.Нека не се превръщаме в секта ,както форума carp.bg....там са останали една шепа хора които споделят нещо,останалите просто спряха да споделят нито излети нито тактики,и то най вече заради неоправдани критики и подигравки...Форум ,който четат 20 души дето си продават продуктите и топчетата не е нужен никому.
Наслука!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Напълно съгласен, най вече за carp.bg никой не иска такива форуми НАДУТИ.Vesko1 написа:И аз искам да поздравя колегата с добрата слука.А критикари винаги ще има.Нека не се превръщаме в секта ,както форума carp.bg....там са останали една шепа хора които споделят нещо,останалите просто спряха да споделят нито излети нито тактики,и то най вече заради неоправдани критики и подигравки...Форум ,който четат 20 души дето си продават продуктите и топчетата не е нужен никому.
Наслука!
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Страхотна риба колега! Браво!