Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: С лодка в морето 2015-сафрид
Сефтосах и аз сафрида днес,накъсах му шортите чак.
6-7 бройки за час и нещо,направо рекорд,чак ме досрамя фотото
да пускам в действие,после и още толкова попчета/размер полукриминален,
и айде пайдос от морето на обяд още.
6-7 бройки за час и нещо,направо рекорд,чак ме досрамя фотото
да пускам в действие,после и още толкова попчета/размер полукриминален,
и айде пайдос от морето на обяд още.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- inki_bg
- научил се да хвърля
Колеги искам съвет
Понеже утре е 1 Юни и ще празнувам
на Юни мисля и аз да вляза за сафрид. Та молбата ми е дайте съвет на какъв цвят чепарета да пробвам.мисля да обикалям галата/траката.После ще се отчета с снимков материал,надявам се и да се похваля с такива
риби 

-
- научил се да хвърля
Ами влез от Траката, и там днеска беше край когото мине ама на моменти имаше и синджири, не подбираше цвят и номер на куката.inki_bg написа:Колеги искам съветПонеже утре е 1 Юни и ще празнувам
![]()
на Юни мисля и аз да вляза за сафрид. Та молбата ми е дайте съвет на какъв цвят чепарета да пробвам.мисля да обикалям галата/траката.После ще се отчета с снимков материал,надявам се и да се похваля с такива
риби

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мой съвет - заложи на зеленото за старта.
После ще правим промените в движение.
После ще правим промените в движение.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- rikitikitavi
- разбира нещата
Аз бих заложил на:inki_bg написа:Колеги искам съветПонеже утре е 1 Юни и ще празнувам
![]()
риби
Лилаво с розово, розово с малко черно и прозрачно със сребърно
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- zxzx
- научил се да хвърля
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Пробвай с розовата гама,в момента рибата е едра,така че 8-ми номер куки ще е подходящо...айде,че ще се подготвям и аз да влизам 

Вчера на Траката хванахме ама много много ТЕН и кило сафрид ....
- nabor4eto
- ще става разбирач
Днес от 08ч. до 13ч...от Галата, Фичоза, Черноморец , паша дере до Палеца и обратно кило риба...
....поне шест делфина в района на Фичоза
П.С ако някой колега е влизал днес на Траката, нека драсне два реда как е било

П.С ако някой колега е влизал днес на Траката, нека драсне два реда как е било
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

-
- научил се да хвърля
Чух от втора ръка за големи подвизи на Бяла, някой нещо......
-
- новобранец
(За вчера и сабахлем да на бяла да ама следобед резил да пише фишмастера следихме го изкъсо.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Вчера пред буните траката -7кг среден до едър сафрид за двамаnabor4eto написа: П.С ако някой колега е влизал днес на Траката, нека драсне два реда как е било
10-12метър
- smel1968
- ще става разбирач
Вчера е имало глобени екипажи,понеже са по на вътре от 2 милната разрешена зона.Това е станало около Кара дере.След това са ги съпроводили да напуснат района.Нека някой от потърпевшите да напише по точно какво е станало.
Отдавна мисля,че сегашните модерни лодки с модерни двигатели трябва да имат поне 5 мили,а не да глобяват по закон писан сигурно през 1950 година/не знам точно коя год. е писан ама е остарял комунистическо номенклатуен боклук този закон/
Отдавна мисля,че сегашните модерни лодки с модерни двигатели трябва да имат поне 5 мили,а не да глобяват по закон писан сигурно през 1950 година/не знам точно коя год. е писан ама е остарял комунистическо номенклатуен боклук този закон/
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- rikitikitavi
- разбира нещата
[youtube]https://youtu.be/aNqXoLwUze0" rel="nofollow[/youtube]
Е-книгата "Черноморски риболов"
- inki_bg
- научил се да хвърля
Здравейте!!! Първо да благодаря за съветите
И така доклада от днес (ще гледам да съм кратък с обесненията,че имам доста снимки:
Много трудно ставане в 4,30ч. Около 5,30 вече пътувахме към моренцето.
Пускане на лодката 6,00ч Времето прекрасно отправихме се към траката Спряхме между втора и трета буна защото имаше около 15 лодки на смимката не се виждат всичките де .
И така от 7 до 14,00ч с другите лодки постоянно местене по малко между 2/3 буна/почивка и траката. Съжалявам,че нямам снимка с рибата на чепарето но накратко има сафрид пръснат като мине се вземаха по 3/4/5 броики.Някои колеги дори на няколко пъти напълниха чепаратета с по над 8/9 риби.Наистина най- вървеше на зелено но малко по различно от моето.Моето беше зелени ламета с пера от патица,а трябваше да е чисто зелено и не много лъскаво като това според мен .Така че сафрид има но аз малко се поизложих.Докато чакахме да мине сафрида се занимавахме с кая.ето и резултата този път по два тигана
сафрид и попчета . И много тен направих
. Малко ми бяга мисълта но бързам доста, а обещах да дам инфо след риболова.
На слука на всички

И така доклада от днес (ще гледам да съм кратък с обесненията,че имам доста снимки:
Много трудно ставане в 4,30ч. Около 5,30 вече пътувахме към моренцето.
Пускане на лодката 6,00ч Времето прекрасно отправихме се към траката Спряхме между втора и трета буна защото имаше около 15 лодки на смимката не се виждат всичките де .
И така от 7 до 14,00ч с другите лодки постоянно местене по малко между 2/3 буна/почивка и траката. Съжалявам,че нямам снимка с рибата на чепарето но накратко има сафрид пръснат като мине се вземаха по 3/4/5 броики.Някои колеги дори на няколко пъти напълниха чепаратета с по над 8/9 риби.Наистина най- вървеше на зелено но малко по различно от моето.Моето беше зелени ламета с пера от патица,а трябваше да е чисто зелено и не много лъскаво като това според мен .Така че сафрид има но аз малко се поизложих.Докато чакахме да мине сафрида се занимавахме с кая.ето и резултата този път по два тигана

На слука на всички
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.