Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Менка ,ако знаеш как ми се ходи за риба,но с тая работа нямам време,а и ремонт почнах в нас.Но,края на юни,дано има добро време, ще се метна до язовира,тъкмо да тръгне и рибата.
Имаме и да поливаме с Данчо някой придобивки
Имаме и да поливаме с Данчо някой придобивки

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец

Уф и аз се надявам септемви да изкарам 1-2 седмици на язовира . Че от бач няма време за миналата година имам само едно посещение ;-(
На язовира е пълно с хора. Някой няма ли да благоволи да се похвали или да се оплаче нещо?
Не се издържа. Като нямам възможност да отида, поне искам да знам какво се случва.

Не се издържа. Като нямам възможност да отида, поне искам да знам какво се случва.

- Menkata
- фен клуб-скобар
В сряда нямаше никои почти.Ама сега може и да се е напълнило.Да внимават хората в забранените зони ,защото риболова все още не е разрешен,а д-р Найденов пише солени актовеniki7y написа:На язовира е пълно с хора. Някой няма ли да благоволи да се похвали или да се оплаче нещо?
Не се издържа. Като нямам възможност да отида, поне искам да знам какво се случва.![]()
![]()

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Menkata написа:В сряда нямаше никои почти.Ама сега може и да се е напълнило.Да внимават хората в забранените зони ,защото риболова все още не е разрешен,а д-р Найденов пише солени актовеniki7y написа:На язовира е пълно с хора. Някой няма ли да благоволи да се похвали или да се оплаче нещо?
Не се издържа. Като нямам възможност да отида, поне искам да знам какво се случва.![]()
![]()
Да ма аз севтосах стената на рибарниците,само платика.
Адаша им разреши да мятът от събота,те с два дни няма да се оправи запаса.

Риба къща няма.
-
- научил се да хвърля
Колеги искам да ви попитам за едно място на язовира не съм ходил на това място от 4-5 години.Питането ми е дали пътя е само за джип или става и за кола едно време имаше дълбоки коловози от гората към язовира,а в гората пътя си беше добре насипан със едри и дребни камъни и равен.Дано някой има информация за този път понеже мисля да ходя със лека кола.Ето и снимка на мястото.
- Прикачени файлове
-
- Без име.png (4.99 MiB) Преглеждано 1620 пъти
Пътя е много лош не става за кола има коловози от камиони аз в неделя се върнах
-
- научил се да хвърля
А за джип става ли или пак е трудна работа.bojko3960 написа:Пътя е много лош не става за кола има коловози от камиони аз в неделя се върнах
-
- новобранец
Здравейте,колеги,относно за джипа незнам с какъв си но моето усилие да мина само от там ми струваше ядове,ядове и 550лв,по добре да бях отишъл в рибарския магазин и да си спестя всичко.но ти си преценяваш,ако ти се вкарва в този филм,давай
-
- научил се да хвърля
Явно няма да се ходи на това място.Може ли да ми препоръчате някое дето да става за кола или джип и да има поне 3 метра дълбочина за плувка и местенце за палатка.Мерси предварително 

дигата на язовира
Не знам дали има някой на линия, но да попитам все пак - дали е валяло вчера и днес там? Планирахме 2 дни с каравана там, но ако е кално няма да можем да влезем. Все нямаме късмет с този Сопот