Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Идеално тъкмо ще има отзиви и от двата ръкава, така ще е перфектна информацията.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
-
- научил се да хвърля
Колеги бихте ли споделили къде и на какво имате най-големи резултати на Малко Шарково. Аз ходя предимно на Воденския ръкав и на Горска Поляна.На дъно на косъм най-големи успехи имам на варена царевица 2 зърна с повдигач също и на спирала с торен червей и качамак.Също големи успехи имам на плувка и по точно на мач.На закриването на воденския ръкав до дърветата в началото направих 1 10литрова кофа бабушки на плувка с постоянно захранване с пелети на рибна основа.
Късмет и Наслука на всички през новия риболовен сезон и дано този водоем си остане така хубав и с още по-голямо рибно разнообразие.Е и ние трябва да пускаме по някоя друга риба ,за да има повече.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
С нетърпение чакам фото-репортажи от това райско кътче
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги прибрахме се, но шарани няма. Времето беше прекрасно, рибата си хвърля хайвера, масово по целия бряг. Сутринта в шест видях тонове риба на брега в водораслите. Стана ми ясно, Че риби няма да има. Но това не ни попречи много, просто се пренастроихме от дънен на мачов риболов. След като два дни си направихме подобаваща цироза на черния дроб, решихме да половим риба. Понеделник за деня хванах 9 каракуди по кило и доста червенопера, ама от големите. Получи се уникален риболов. Прибрах се щастлив.
ПП. Снимки ще има довечера, че ги правих с големия апарат, и ми трябва комп да ги компресирам.
ПП. Снимки ще има довечера, че ги правих с големия апарат, и ми трябва комп да ги компресирам.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
ето и снимките ...... така тръгнахме...
а така пристигнахме ...
ето го и първия залез ..красота..
и първата нощ на язовира за тази година
ето ги и такъмите
ето го и нашия гост
а ето го и неизбежния момент когато си казваме до скоро мили гьоле... еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееХХХХХХХХххххххх готино беше АМА БЕШЕ ...
а така пристигнахме ...
ето го и първия залез ..красота..
и първата нощ на язовира за тази година
ето ги и такъмите

а ето го и неизбежния момент когато си казваме до скоро мили гьоле... еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееХХХХХХХХххххххх готино беше АМА БЕШЕ ...
-
- научил се да хвърля
Поне релакса е бил на макс.Удоволствието от риболова е най-важно.
Следващия път повече.

Колега, с какъв обектив си ? Доста добри снимки за 600D.

Със 15-85 ултрасоник на канон. Всъщност позна в обектива е истината. Много по скъп е от апарата. От там идват и по добрите нощни снимки. Аз поне съм много доволен от комбинацията.v0iddd написа:Колега, с какъв обектив си ? Доста добри снимки за 600D.
Колега по назад съм обяснил. Че аз отивам на горска поляна а колегата. На воден. Очаквах снимки и коментар и от воден но уви няма.kanev000 написа:супер излет браво това на воденския ръкав ли е
Г -н. Койчев чакаме инфо от воден.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сърдечно благодаря за споделените ПРЕКРАСНИ снимки от това райско кътче! За миг се пренесох там ... само вие си знаете какъв кеф е било, пожелавам ви многократно този сезон да подобрявате хубавите емоции на този водоем!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
- S.Koychev
- разбира нещата
На воден е трагедия,понеделник доста едри каракуди и един шаран 2 кг,от вторник до четвъртък нещата се промениха и рибата изчезна от ръкава,в четвъртък плуваха много едри умрели каракуди ,и реших да си ходя.Лових на косъм,фидер и мач,като най-удачно се представи фидера.
Ribarche
В неделя ще ходя на малко шарково
не зная каде ще е по удобно за щека и мач
може ли повече информация за воден
не зная каде ще е по удобно за щека и мач
може ли повече информация за воден
Не знам на какво се дължи, но умрели каракуди и то големи имаше и на горска. Или е от хвърлянето на хайвера, или от бракониери, моля се да не е второто.S.Koychev написа:На воден е трагедия,понеделник доста едри каракуди и един шаран 2 кг,от вторник до четвъртък нещата се промениха и рибата изчезна от ръкава,в четвъртък плуваха много едри умрели каракуди ,и реших да си ходя.Лових на косъм,фидер и мач,като най-удачно се представи фидера.