Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов около Хасково
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов около Хасково
Ок благодаря колега.
На езерово каква големена са каракудите а шаран не излиза ли и на какво калве ? А за ябълково нещо ?
В събота бях на езерово за няколко часа с мача хванах над 50 каракуди но за сажаление са доста дребни по 200 грама.
Някой има ли актуална информация за Момино? Скоро мисля да отида да го посетя, но нямам актуална информация за там. Благодаря!
Impossible Is Nothing!!!
- pathfindar
- научил се да хвърля
Да не си луд да ходиш на тая мизерна локва наречена Mомино.Kато стане 5.30часа ,собственика идва и ти казва да събираш багажа, че язовира затваря в 6 часа.Пълен смях.И нищо не излиза в момента,загуба на време и пари.
- Vid
- кандидат преподавател
ТВа верно ли?pathfindar написа:Kато стане 5.30часа ,собственика идва и ти казва да събираш багажа, че язовира затваря в 6 часа.Пълен смях.
Чух, че в то язовир са се завъдили прилични белки?
Риболова с каяк дали е разрешен и дали таксата е тройна?

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Вчера 07.06. бях на язовир Момино. Резултата, около 15-тина каракуди, и една малка бяла риба, повечето дребни, около 200-400 грама. Опитах какви ли не топчета, царевици, различни аромати. Въдиците, които бях приготвил за шаран, цял ден останаха безмълвни. До мен колегите, които бяха изкараха доволно количество каракуда и един шаран около 2 кг така отдалече, колкото успях да видя. Аз главно гонех шаран и не ми се занимаваше с каракудите. На пружина и на торен червей се ловяха каракудите. Като цяло слаб ден.
Поздрави!
Поздрави!
Impossible Is Nothing!!!
Здравейте , информация за язовир Стамболийски ?
По едри каракуди или шаранчета ?
По едри каракуди или шаранчета ?
Като сам тръгнал да питам ... И костурчета , щуки .. Някаде около града ? То щука по това време на дали , но костура може да го излъжем 

- Vid
- кандидат преподавател
Чух, че и Момино вече е свободен... Успех...
Сенека
Сенека
- Vid
- кандидат преподавател
Имайте в предвид, че риболовът сега е супер тегав при те темп. амплитуди де стигат до +38 гр. Лично Я, предпочитам дебела сянка или климатик....Vid написа:Чух, че и Момино вече е свободен... Успех...

Сенека
Сенека
-
- новобранец
От ивайловград някакви новини
-
- новобранец
Нивото е много ниско, това е инфо отпреди седмица, и в те жеги рибите са си били дуспата.... Има отзиви за единични прилични риби, ама си е чист късмет..CarpHaskovo написа:От ивайловград някакви новини
Продължават арендатори да напускат язовири- Момино, Сивата вода, Мандра... КВо става в та скапана държава??
Здравейте колеги,понеже никога не съм ходил на Доситеево,може ли да ми споделите дали има костур или бяла,или да ми препоръчате някой язовир около Харманли и да е удобен за риболов на джиг.
- Vid
- кандидат преподавател
Не си губи времето на Доситеево. За джиг де...sv3tlio85 написа:Здравейте колеги,понеже никога не съм ходил на Доситеево,може ли да ми споделите дали има костур или бяла,или да ми препоръчате някой язовир около Харманли и да е удобен за риболов на джиг.
Сенека
Сенека