помощ за децата

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
turing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

помощ за децата

Мнение от turing »

колеги нека всеки един пусне един смс на 1021 в помощ на децата от могилино, защото според мен там наистина е супер гадно . а това са все пак български деца и от това което показаха по бтв-то едва ли някой от тези деца ще разбере какво е дом и семейство, адане говорим за ДЕТСКА РАДОСТ И ИГРИ.благодаря ВИ предварително
Последно промяна от turing на Чет Фев 21, 2008 9:26 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: помощ

Мнение от sapuna »

Благодаря ти за призива колега!
Просто си ме изпреварил с няколко минутки!Добре,че погледнах преди да пусна темата!
Да гласуваме момчета!Длъжни сме!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Re: помощ

Мнение от joroNH »

sapuna написа:Благодаря ти за призива колега!
Просто си ме изпреварил с няколко минутки!Добре,че погледнах преди да пусна темата!
Да гласуваме момчета!Длъжни сме!
И аз съм за нека сме солидарни през цялата година не само по коледа и нова година. п.п.Митко надявам се си получил съобщението на лс,благодаря ти отново. :wink:
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
turing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: помощ за децата

Мнение от turing »

променено :oops:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Дано всеки SMS помогне на децата!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Мисля че имаше пусната такава тема :roll: :roll:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

1 483 111лв.
И НИЕ ИМАМЕ ДЯЛ!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Колеги аз изпреварих всички ви http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=12678 ! ама това няма никакво значение ! Важното е че и ние подкрепяме инициативата !
CARP FISHING :fishing9:
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Дано някой ден тези децата имат дом и са щастливи.
До сега съм пратил около 7 СМС-а и ще продължа да пращам още!
Изображение
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Ми АЗ ,си ги пускам от началото, на песните и изпълненията които ми харесват ,но темата трябва да се върне с машината на времето че каквото било , било!
В комерсиялня живот, всяко чудо е за 3 дни ,и това ще отмине ,ако помните ,преди години ,Балъков, ЕсОЕс киндердорф, ала бала ,е опита се човека!
Трябва да ни наежат външни предавания за да се обиди правителството че ,видите ли ,не било така , ние искаме, ма, не можеме ,щото сега няма избори и не са ни дали спонсорите развалена стока дето да я разнасяме по домовете ,за прах в очите ,а и това не било приоритет ,криза ,това спастреното, не!можело да се даде на учителите щото и други ще зинали ,а за домовете ............. А! кои от всичките?Ма ,я! министърката да бега да се снима с малки деца да я покажат по малкия екран ,че трябва да се симулира загриженост!
Ей! израстнал съм в такива домове ,сменил съм около 10 из цяла България! половината ги споменават по новините ,но оцелях!нито в ТВУ ,нито в ЗАТВОРА,съм бил ,(е малко арест в казармата :oops: )Чакай че се оттплеснах , и да тегля чертата.Тези домове са срамът на правителствата и никога няма да са на тезгяха ,а леко в дебелата сянка! И винаги са били брутално използвани в подходящи за" някой ",моменти.
айде гледайте Кеба по Слави и лека нощ
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Вярвам всеки колега е пратил по няколко sms са но никога няма да помогнем на всички деца ако не помогне държавата. Видях те ли как пгледаше тъпо президента когато Стоян Захариев попита къде е бюджетния излишък от 1,5 милиарда лева и колко пари са отишли за домовете.На моя позната преди месец почина болно дете като тези в Могилино.Майка и го гледаше щото тя има се га тризнаци(момичета - да са и живи и здрави).Но жената се разболяла и влиза в болницата .Детето го дават някъде във Видинско в дом за такива деца .Що чак във Видин ли щото домът бил хубав.И месец след оставянето на детето и се обаждат че е починало.Тя каза че е било отслабнало много .Е кой е виновен в случая .Аз мисля че на първо място е държавата .Ние ще помагаме колкото можем ама до кога ще можем е въпроса .И докога само хората.Айде стига съм писал че се ядосвам само .Евала на всички помогнали.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

ivo75 написа: Стоян Захариев попита къде е бюджетния излишък от 1,5 милиарда лева и колко пари са отишли за домовете.
:roll: Мартин Захариев... приятелю :idea: Бивш собственик на Ретро радио, акционер и издател на "Плейбой" и на още няколко други издания..... Мой личен познат :roll:
:oops: А вие с извинение сте добри хора и АБСОЛЮТНИ НАИВНИЦИ :oops: Ма от какво живеят богатите "ОТ БЕДНИ ГЛУПАЦИ"
Писа се по въпроса преди време.... ма не четете старите теми :idea:
Е....те маийката на риболовния форум с това ( пусни тук, пусни там, цъкни тук, цъкни там )
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Грешката е моя и знам че се писа по темата ама я прочетох и винаги се ядосвам за това .Много ясно че се ядосваме без фаида ама кво да правиш живота е такъв.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

:smt023 :smt023 :smt023
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Гледах преди малко новините по БТВ, и се отчаях! Не искам да се обиждат хората от Русе специално, ако има хора от квартала , в който трябваше да се построят къщите за децата! Имаше един господин, който без никакви задръжки заяви, че не иска да живее срещу банда идиоти!!! :evil: :evil: Кофтито е, че никой от хората живеещи и бранещи квартала си от "идиотите", не се замисли какво ще е ако неговото дете беше в такова състояние! Както и една госпожа каза "..тези деца ни припомниха, какво е да си човек..." Макар, че това не се отнася за протестиращите! :evil: :evil: Хубавото е , че веднага човек от съседно село се е отказал от имота си за да бъдат построени къщите! Дано не ги сполети съдбата на децата от Могилино!
Последно промяна от Джамбазов на Пет Фев 29, 2008 10:41 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”