Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Мислех под КТМ-то след някоя буна в тихото дали няма да стане с 30-40гр хранилка?
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Разбира се, че има много места по реката, където може да се лови с 40гр. хранилки! ....еле пък на 20-30метра...flex написа:Мислех под КТМ-то след някоя буна в тихото дали няма да стане с 30-40гр хранилка?
Обратното твърдение говори, че за нас реката е дълга 5км....
На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Точно на буната под КТМ-то /първата в посока безмитна зона/ най-редовно си ловя с хранилки макс до 50-60гр.flex написа:Мислех под КТМ-то след някоя буна в тихото дали няма да стане с 30-40гр хранилка?
Само че аз обикновено ходя при ниво около и под 2-та метра. Не знам сега дали ще има удобни места
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Rapala_Team
- разбира нещата
Колега аз през ден ходя на музея на транспорта след като свърши бетона него осттровче или до кея там ... и съм доволен .. хвърлям с 15 20 грамова хранилка и ми е екстра .. Излизат платики,морунаж и каракуда
CARP FISHING 

За сега е висока водата
Мерси колега, не ги ли носи водата?Rapala_Team написа:Колега аз през ден ходя на музея на транспорта след като свърши бетона него осттровче или до кея там ... и съм доволен .. хвърлям с 15 20 грамова хранилка и ми е екстра .. Излизат платики,морунаж и каракуда

Колега ходи да хвърляш, че хората сцепиха дунавската разна на фидер, докато си избереш мястоflex написа:Мерси колега, не ги ли носи водата?Rapala_Team написа:Колега аз през ден ходя на музея на транспорта след като свърши бетона него осттровче или до кея там ... и съм доволен .. хвърлям с 15 20 грамова хранилка и ми е екстра .. Излизат платики,морунаж и каракуда

Някой няма ли да се похвали с шаран, сом. Сома 3 дена се побърка да взема, яде като обезумял.

- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Че пофали се деkasabinho написа:Колега ходи да хвърляш, че хората сцепиха дунавската разна на фидер, докато си избереш мястоflex написа:Мерси колега, не ги ли носи водата?Rapala_Team написа:Колега аз през ден ходя на музея на транспорта след като свърши бетона него осттровче или до кея там ... и съм доволен .. хвърлям с 15 20 грамова хранилка и ми е екстра .. Излизат платики,морунаж и каракуда.
Някой няма ли да се похвали с шаран, сом. Сома 3 дена се побърка да взема, яде като обезумял.

Колеги, някой утре за Текето? Тръгване .. рано 4-4:30
- Rapala_Team
- разбира нещата
- Rapala_Team
- разбира нещата
дай фейсбук иоли скайп да се разберем аз мислех да ходя утре към диунава че съм се заредил яко ама много ми се ходи на текето понеже не съм от тука
иначе съм навит давай да се разбираме и да отиваме утре

CARP FISHING 

Колега, форума вчера нещо се прецака... и не можах да ти пиша. Тези дни ще те заведа на Текето. 

- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тайната на успеха се крие в подбиране на правилното място в правилното време и многото манджа!
Горенаписаното се отнася само за Дунава...дотолкова ми се простира мирогледа
Като изключим мартенската инвазия, породена от сомската треска, нещата се случват и по-надолу
...да ги кръстим...
Сандровски вълнения на фидер!
Рязко спадане, много кал, 4 фидера, 12кг. домашна манджа, 1кг. бял и 120гр. обемни кошници...резултата няма да обявявам в килограми
Поздрави!

Горенаписаното се отнася само за Дунава...дотолкова ми се простира мирогледа

Като изключим мартенската инвазия, породена от сомската треска, нещата се случват и по-надолу

...да ги кръстим...
Сандровски вълнения на фидер!
Рязко спадане, много кал, 4 фидера, 12кг. домашна манджа, 1кг. бял и 120гр. обемни кошници...резултата няма да обявявам в килограми

Поздрави!