Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Diman »

yco написа: P.S.
Имаше тука едни тъпаци, които се мислиха за много умни, но не са, защото нямат опит в живта. :wink: Та, като направите 5-6 погребения лично на най-близки хора, а то е неизбежно ако не ги изпреварете естествено... :axe: :lol: :lol: (това е специално за безсмъртните души... :lol: ) , ми се обадете и споделете тогава, какво мислите за "пейзажа".
Сега леко хвърчите, като цвят от глухарчета. :wink:
Баси, как го закова! Точно така стоят нещата. Пейзажа резко се променя. Нек'си ти се дръпва фъшкията и вече мислиш различно. Но...колкото хора, толкова акъли! Увлечени в момчешките си глупости, забравяме за най-важното.
Губим близки и приятели, но когато е....даже няма да го изрека.
Искрено се надявам, Саше! И ви пожелавам, знаеш какво. Силни сте, борете се! Мечтайте!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Специално за Троли :wink:

Риба меч проноза в гърдите рибаря Randy Llanes с меча си...

Изображение

Изображение

http://www.ibtimes.co.uk/hawaii-fisherm ... st-1503664" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow

Нека силата да бъде с вас!
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Таман бях курдисал първият най-голям сомаджия Н.Г. за откриването утре да ми докладва за обстановката и ми каза днес, че е зает... :oops: .... Е.., ще се задоволя и от информация на аджамии... :lol: :lol: :lol:

Димане, кажи нещо за севера, че на юг борбата е ....лесна... :wink: :lol: :lol: :lol:

Га вляза и става спартанска трагедия, га изляза ....македонска..... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Е какво да кажа? След като разбрах, че под мен ври от сомове, а сонара ми не ги показва? Положението е отчайващо. :D :wink:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Вие двамата ако се съберете и докато се наревете рамо до рамо,що сома ви подминава като пътен знак :lol: и трябва да си ходите кой откъдето е :D единия имал сонар ама не показвал,другия нямал и карал на сляпо като кумира му Н.Г. :D изобщо....немам думи :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

K'o няма да ревеш, съгласно Теория на конспирацията-"Тука има, тука няма" не мога да засичам дори толупи, плуващи на повърхността. :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Димане-дюлгеро,каи са ко сметаш за дръгливото Франсе,ка го качи у гемийката туй соме 256 сантима с цели 2-повече от на наш Красчо и не му омекнаха китките? :roll: Че то лесно било,па ние се стегаме предварително,да му съ ниневиди и дяволо! :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

А сега поздравявам всички интелигентни копелета с Encore Floyd от Булонския Лес!Ице и тебе!

https://youtu.be/85p_I2mxs34

https://youtu.be/30QDo04yC5w
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Номера е преди тежка операция да създадеш на детето положителни емоции,за да не мисли много-много! :roll:

https://youtu.be/LkH3i5NKfw0
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Славее написа:Саше пожелвам всичко да е наред с детето.прдставям си какво ти е.И аз загубих приятел и го изживявам много тежко Шрек почина-знаеш го
За този Шрайк-Светльо ли става на въпрос? :roll:

shrike
Заглавие: Re: сом на тролинг 2.56мМнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 23:07
Аватар

Статус: Offline
Баси...тва с канджата в корема на рибата по-добре да ни го беше спестил. Човек като се омаже,най-добре да си трае! Толкова години опит и на края кво?
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ако чакаш Славе да ти отговори скоро, все едно да чакаш Москвич402 да дойде късно с две бели риби зад ушите.... :lol:

Не знам и аз, дали е той, ама доста добри неща е написал в тази тема, че бая сте спорили-прочетете я цялата доста е поучителна... :wink:

Че и тази риба меч дето му е на аватара леко ме притесни, че май е същата на снимката горе, :roll: ....."Риба меч...."

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 55#p710452" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Бях споменал преди две години, че има изследване за замърсяване на рибата в яз. Ивайловград с тежки метали - 3-4 пъти над нормата. :idea:
Та спокойно може само вие да си я ядете, като много умни, а после и много ревящия в онкологията за помощ, но поне не я давайте на децата си, след като сте чели това писание- после да не ревете отново, че уж не сте знаели.... :wink:

Като викате за "помощи", тука ти идва "помещик" обикновено, нали сме световно известна тролинг-държава и се разбираме с руснаците само с намигване.. :wink: :wink: .. :roll: :wink: :axe: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Бях споменал преди две години, че има изследване за замърсяване на рибата в яз. Ивайловград с тежки метали - 3-4 пъти над нормата. :idea:
Та спокойно може само вие да си я ядете, като много умни, а после и много ревящия в онкологията за помощ, но поне не я давайте на децата си
Ице,това с храната или Чернобил са глупави градско-селски легенди-мейд ин Булгериън!От днес Тролчо е в една стая с момче на 6-7 години от Таити,което в центъра на Тихия океан на 8000км. от Чили и на 6000км. от Австралия!Там е рая и ето ти пак-Рак в нищото!Тук в Западна Европа учените и лекарите са шокирани от нашите онко-диети и други хранителни простотии на които се подлагаме безпочвено,като оная мръсница от Пернишко дет лекува рака с отвара от чесън!Та причините са на генетично ниво,най-вероятно причинени от силен неосъзнат стрес на психологично ниво.Повечето тумори са лечими,но в Цивилизования свят!Единствено съм шокиран,че мангалите не ги лови=явно са с по-яка генетична подборка от нас и ще пребъдат през хилядолетията,а белия чавек ще е изкопаемо,като неандерталците или нефта! :roll: В момента във България има толкова голям бум в онкологията,все едно е грип!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Така е Троли, много си прав. Едно време ни казваха един виц за Чернобил - няма страшно, ама като кензате, на две метра под земята си заравяте лай..ната... :lol: :lol:

Динане, гепи ли го... :lol: ?
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:Димане-дюлгеро,каи са ко сметаш за дръгливото Франсе,ка го качи у гемийката туй соме 256 сантима с цели 2-повече от на наш Красчо и не му омекнаха китките? :roll: Че то лесно било,па ние се стегаме предварително,да му съ ниневиди и дяволо! :roll:
Ще кажа това, което съм прочел в сомския ексфорум-майка: Евросома, за разлика от булгаришсома е мърдЪ и се вади лесно. Нашенеца е луд, извива ръце, чупи куки и китки, пробива лодки, върти се като крокодил и апе зверски. Така, че на франсето не му се зачита рекорда!
Виж, Якоб Вагнер го признах! Човека дойде на Тича, удари два пъти с кльонка под носа на 30-тина рибари и закачи товарния влак. Но се откачи до лодката. Сома е бил над 2м. и знаеш ли, на него му вярвам, макар да не знам защо. Вътрешно чувство. (Вярвай ми, лъжа те)
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”