Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от Vid »

къца - кълве написа:Тези съм направил специално за теб.
Кръстьо, това вече е друго. Гледам от клипчето, че и играта им е превъзходна....
№1 е перфекция- имитация на едно много ловящо Ъгли.., а светлите разцветки също са много добри...
Предполагам ще имат уникален кастинг.
И последно- няма да питам за кастинга, щото зависи и от пръчки, влакна, задвъдични и пр., ама да питам колко см. им е дължината?

п.п. Защо принципно не помислиш за намаление в цената? Т.е. да извадиш цената на халки и куки и да ги предлагаш без тях? Това е една идея, тъй като при по големите и тежки воблери, потребителя си решава какви риби и къде (в язовир или море) ще търси с тях?
Това разбира се не се отнася за кефалските воблери, къде куките нямат никакво значение...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа:
къца - кълве написа:
Кръстьо, това вече е друго. Гледам от клипчето, че и играта им е превъзходна....
№1 е перфекция- имитация на едно много ловящо Ъгли.., а светлите разцветки също са много добри...
Предполагам ще имат уникален кастинг.
п.п. Защо принципно не помислиш за намаление в цената? Т.е. да извадиш цената на халки и куки и да ги предлагаш без тях?
Аз ги настройвам с халки и куки.Без тях променят играта.Ако ги смениш няма да има проблем,но без куки ще има.Цената от пет лева за брой мисля,че не е висока.Като поръчаш най-малко четири броя, доставката е за моя сметка.Така за мен остават четири.Това е един хубав хляб от Kaufland.На къде да намаля още ?Големите са десет сантиметра,а малките седем.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

къца - кълве написа:
къца - кълве написа:
къца - кълве написа:Имам предложение към дамите !
Ако жена по бански направи един клип с едно улавяне така,че да се вижда ясно жената и воблера ще получи десет воблера с безплатна доставка.По монокини награда по договаряне. :D Няма да е трудно да хванете с "къца-кълве"по трудно ще направите и качите клипа.Трябва да го качите в You Tube и да го озаглавите "къца - кълве воблери БГ".Предложението важи до появата на три клипа. :D
Време е да съблечете някое гадже ! От първи юни жегата ни натиска. :D
:D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

P1030160.JPG
P1030160.JPG (3.74 MiB) Преглеждано 1376 пъти
Това ще бъде новия хит за тази година. :D
ArsenaLondon14
новобранец
новобранец

Мнение от ArsenaLondon14 »

Воблерчетата много ми допаднаха,взех си едно да го пробвам от един врачански магазин,да видя дали ще ловят колкото предните модели :D Като недостатък за мен са двете малки тройки,лично аз бих изместил халката за задната тройка малко по-напред и бих сложил една по-голяма такава,като тези на жабетата примерно,понеже воблера е мъничък и една тройка би му подхождала повече от две мънички,но щом така си предпочел сигурно ще е по-добре,все пак ти си майстора! :fishing2:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

ArsenaLondon14 написа:Воблерчетата много ми допаднаха,взех си едно да го пробвам от един врачански магазин,да видя дали ще ловят колкото предните модели :D Като недостатък за мен са двете малки тройки,лично аз бих изместил халката за задната тройка малко по-напред и бих сложил една по-голяма такава,като тези на жабетата примерно,понеже воблера е мъничък и една тройка би му подхождала повече от две мънички,но щом така си предпочел сигурно ще е по-добре,все пак ти си майстора! :fishing2:
Аз също не харесвам малките тройки.Представи си река Цибрица около Вълчедръм и други такива малки реки.Малки реки,малки риби,малки тройки.Двете тройки не се закачват една за друга.Коремната се опитва да се закачва на лопатката,но това е инцидентно и не е досадно.Ако бях изместил задната малко напред щях да ги обрека с една тройка.Сега можете да махнете предната и да поставите една голяма отзад.Едно приятелче от Вълчедръм загуби един воблер в устата на щука около 1,5 килограма.Вече ще слага повод. :D
ArsenaLondon14
новобранец
новобранец

Мнение от ArsenaLondon14 »

След седмица-две ще се разбере как ще е по-удачният вариант,куки има,дано и риби да има :fishing12: Не съм виждал каква е играта на воблера,но като гледам лопатката и формата на воблера,дори и в по-бърза водя трябва да се държи стабилно,пък ако и го тачът рибите ще се закупят още такива рибки и така :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Днес бях на Дунав да настройвам малките разбойници.Едно разперче не можа да издържи на изкушението и увисна на куката.Разбира се,че отплава обратно.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

къца - кълве написа:Може би аз не съм обяснил добре.Това не е окончателния вид на воблерите.Трябва да пръскам мрежа,да рисувам по тях,да лакирам и т.н. Ето този го пръснах със спрея само да се ориентирате.Който не харесва двуцветните ще има много едноцветни с различни цветове на гърба.
P1030138.JPG
В моята кутия попадат воблерите които не харесвате.Без лак и оченца,с разтечена и размазана боя.
https://www.youtube.com/watch?v=F2823xm ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

къца - кълве написа: https://www.youtube.com/watch?v=F2823xm ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
Кръстьо, все де сме ползвали воблерите ти, потвърждаваме, че работят и то много успешно.., но определено е нужна и малко рекламка за новия сезон..

В допълнение (щот изгледах клипчето) към автора и все де четат темата- тройките се откачат ей с този евтин инструмент http://www.nasluka-shop.com/koher-balzer.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
Това не е шега, щото преди два деня помагах на колега, който се беше опитал да откача тройка с ръка от устата на 5 кила щука... и освен вСе неприятност, човека трябваше да ползва и услугите на хирург, щото и двете жила на няколко нули тройка му бяха забити до дъно в ръката...
При ползване на малките тройки за риболов на кефал, може и да не се стигне дотам, ама.... за те 7 лв. де струва кохера, що да си го причинявами и да си разваляме кефа....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа:
къца - кълве написа: Кръстьо, все де сме ползвали воблерите ти, потвърждаваме, че работят и то много успешно..
В допълнение (щот изгледах клипчето) към автора и все де четат темата- тройките се откачат ей с този евтин инструмент http://www.nasluka-shop.com/koher-balzer.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
Това не е шега, щото преди два деня помагах на колега, който се беше опитал да откача тройка с ръка от устата на 5 кила щука... и освен вСе неприятност, човека трябваше да ползва и услугите на хирург, ....
Видьо,приятелю,не става въпрос за седемте лева.Аз не обичам да нося много неща с мен.Затова си патя някой път. :D https://www.youtube.com/watch?v=MOiTtIBeOL8" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Стонин МаХенд
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Стонин МаХенд »

Голем си КЪЦА!

Не си забравил моите воблерчета, които съм ти поръчал, нали? (от малките разбойници)
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Стонин МаХенд написа:Голем си КЪЦА!
Не си забравил моите воблерчета, които съм ти поръчал, нали? (от малките разбойници)
На 13 ти събота Видрите организират турнир на Огоста.Заповядай на моста в Лехчево 12,30 на обяд.Ще можеш да избереш от разбойниците.Използвам случая да поканя Иво от Враца да ме бие с неговото Голди. :D Да не се притеснява ако го бия пак.Нямам интерес към кутията му.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

http://starividri.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
P1030237.JPG
P1030237.JPG (3.91 MiB) Преглеждано 794 пъти
Приемам поздравления. :D :D :D
Аватар
Стонин МаХенд
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Стонин МаХенд »

A така, разцепил си ги- то и няма как.. с тия воблери :D
Подобна риба всява респект