Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Инфо за Копринка
Колега през 4 те почивни дни ще имаш прясна информация.
- borislav58
- сериозен играч
Дончо нищо не пишеш темата умря.Don4o_62 написа:Нали по горе писах какво дава....и колегата се убеди,червеноперка,някоя каракуда и друго ако хванеш е късмет
,като тръгне масово ще ми кажат и ще пиша....

Всичко заебавам и за риба заминавам!
На Сахранския ръкав днес:

Много силен северозападен вятър! Като позатихне се опитва да завали но само прикапва и пак силните пориви с големи вълни все едно завира язовира! Имаше доста желаещи от моята страна, чат-пат някой си тръгне но постоянно идват коли. Явно колегите не се плашат от вятъра!
Тръгнах си капо - пробвах на фидер /мъкъ/ и на пружина но въобще нищо не ми закачи. Двама колеги източно от мен ловяха на пружини червеноперки и то очудващо успешно. До тях друг с 3 въдици пак на пружина и със сигнализатори като мен пообираше кордата но не го видях да хвана нещо... Всички навлякани като за люта зима.

Много силен северозападен вятър! Като позатихне се опитва да завали но само прикапва и пак силните пориви с големи вълни все едно завира язовира! Имаше доста желаещи от моята страна, чат-пат някой си тръгне но постоянно идват коли. Явно колегите не се плашат от вятъра!
Тръгнах си капо - пробвах на фидер /мъкъ/ и на пружина но въобще нищо не ми закачи. Двама колеги източно от мен ловяха на пружини червеноперки и то очудващо успешно. До тях друг с 3 въдици пак на пружина и със сигнализатори като мен пообираше кордата но не го видях да хвана нещо... Всички навлякани като за люта зима.
Язовира качвалисе или спада.
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Миналата седмица имало много каракуди на Копринския , но дали са ме излъгали или не - не знам
-
- ще става разбирач
Качвал казаха .
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Яко кепчоване на сулки по 4/500гр,както от брега ,така и на тролинг от лодките .Ужас...
Детко и бабка ,до един сив гжип,си разплитаха от едно сакче ,едно плетиво(китайско)
.Около биваците и караваните ,напускани по 10/15 такъма за бяла-тапи ли шишета ли как им викат ,не знам...
На джиг яко кълване на щучки и сулки от педя до 5/600гр,но от 20 рибки ,нито една мерна ,нито една дето става за взимане...всичко обратно да расте, поне имаше доста кълванета...
Това около Ямите
Около 15 лодки,става само с виждане
Детко и бабка ,до един сив гжип,си разплитаха от едно сакче ,едно плетиво(китайско)
.Около биваците и караваните ,напускани по 10/15 такъма за бяла-тапи ли шишета ли как им викат ,не знам...
На джиг яко кълване на щучки и сулки от педя до 5/600гр,но от 20 рибки ,нито една мерна ,нито една дето става за взимане...всичко обратно да расте, поне имаше доста кълванета...
Това около Ямите

Аз там съм пораснал...
-
- новобранец
Днес около Съхране и Устието не видях никой да хваша нищо само на Съхране хванаха на буй сом 10 -15 кила , на дупките братята ловяха на ръце големи каракуди.
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Вчера на Лешница в началото у лево-3 дребни щуки на воблер и блесна след обяд до тъмно.Днес след обяд хубаво ни наваля дъждът на скалите пред острова за един костур на змиорка. Общо взето КАПО за целия уикенд но пък начесах крастата.
- radogagov
- ще става разбирач
Сезонът е открит, а няма никакво инфо
Интересува ме как е нивото на язовира. Има ли вода на Морозовския? Евентуално и каква риба дава 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Неделя бях ,ама горе на Сахрането,влязохме от към гробищата,след ямите е 4/5м по поляната ,а отсреща в скалите най горе е 6/7 м в коритото/дерето,не съм ходил към острова,но това ако те ориентира нещо.за две седмици е спаднал с около метър.
Голям панаир ,каравани ,лагери,музика...Якооо
Голям панаир ,каравани ,лагери,музика...Якооо

Аз там съм пораснал...
-
- ще става разбирач
Хубавият риболов с мерни риби отмина,беше до 15.04.2015
- tonio.totev
- научил се да хвърля
През уикенда много хора, много вятър, много червеноперки и бабушки и тук-там някоя добра каракуда. (Копринския , корбан дере, плажа)
- radogagov
- ще става разбирач
Бяхме на "паметника" от петък до неделя. Голям вятър, голямо чудо. Аз ги търсих на директна 5ца, като излизаха добри червеноперки и дребни до средни платички. Колегите на пружина и фидер също дърпаха такива рибки, като редовно излизаха и добри каракуди. Присъствие на хищник не се виждаше, но пък в плиткото изобилстваше от дребни рибки. Водата спада и то видимо.

Бяхме три дни на Копринка.Риболова е основно на дъно на пружина със земен. Излизат основно каракуди по
200-250 грама,червеноперки по 150-200 грама и такива платики, по едрите каракуди са рядкост.
200-250 грама,червеноперки по 150-200 грама и такива платики, по едрите каракуди са рядкост.