Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
Re: Риболов около Добрич
Ти пък 'ко ма напрай,бе човек...!!!
Как можа и да си помислиш,че съм държал рибата в кофа и после ще я пускам-в кофата са само за снимката...да уточня

Туй черното под кепа дето стърчи от левия крак на стола,какво е според теб?
Как можа и да си помислиш,че съм държал рибата в кофа и после ще я пускам-в кофата са само за снимката...да уточня

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Опс - вадя го!RAAZIEL написа:Ти пък 'ко ма напрай,бе човек...!!!
Как можа и да си помислиш,че съм държал рибата в кофа и после ще я пускам-в кофата са само за снимката...да уточня![]()

Яворе, Яворе пак се вкарваш в разни филми брат. Ходи си за риба и не се занимавай с разни
. Обръщай си кофите и не обръщай внимание брат. Хайде , че като ми дойдеш тук на гости
. Нали знаеш Германците не ползват живарници. Тук има други правила и затова има много риби и малко ФИЛОСОФИ
.
Айде много поздрави и от мен и

- nocalled
- научил се да хвърля
прилича на кофа )))RAAZIEL написа:Ти пък 'ко ма напрай,бе човек...!!!
Как можа и да си помислиш,че съм държал рибата в кофа и после ще я пускам-в кофата са само за снимката...да уточня![]()
you'd better run...
- lishev_64
- разбира нещата
Todorin написа:Яворе, Яворе пак се вкарваш в разни филми брат. Ходи си за риба и не се занимавай с разни. Обръщай си кофите и не обръщай внимание брат. Хайде , че като ми дойдеш тук на гости
. Нали знаеш Германците не ползват живарници. Тук има други правила и затова има много риби и малко ФИЛОСОФИ
.

Здравей Тоше!
Къде се губиш бе брат?

Мориш ли рибите у немско?

Успехи друже!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Добре че преля Ботево, че да има риба и в кладенеца. За касапите които прибират дребосъка съм съгласен, но и арендаторите си мрежарят на харабията, за зарибяване не съм чувал да са правилиtafo90 написа:Забравих да добавя на одринци масово се прибират шаранчета по 5/600 грамапосле да няма арендаторите мрежосват и затова няма риба

На кое викаш кладенеца?runkorko написа:Добре че преля Ботево, че да има риба и в кладенеца. За касапите които прибират дребосъка съм съгласен, но и арендаторите си мрежарят на харабията, за зарибяване не съм чувал да са правилиtafo90 написа:Забравих да добавя на одринци масово се прибират шаранчета по 5/600 грамапосле да няма арендаторите мрежосват и затова няма риба

ОдринциBERG написа: На кое викаш кладенеца?
-
- новобранец
Някой има ли инфо за М. Смолница.Разправят ,че изтича концесията и всичко е обрано .Вярно ли е това ?
-
- вече хвърля и на тежко
enchevrumen написа:Някой има ли инфо за М. Смолница.Разправят ,че изтича концесията и всичко е обрано .Вярно ли е това ?
Някой беше ходил само каракуди излизали и май има нещо вярно за концесията
Да но за в момента рибарите заличават популацията то няма място за мрежите на пазачитеrunkorko написа:Добре че преля Ботево, че да има риба и в кладенеца. За касапите които прибират дребосъка съм съгласен, но и арендаторите си мрежарят на харабията, за зарибяване не съм чувал да са правилиtafo90 написа:Забравих да добавя на одринци масово се прибират шаранчета по 5/600 грамапосле да няма арендаторите мрежосват и затова няма риба

Здравейте, Да попитам как да стигна до яз Одринци през селото ли се минава? И къде да си намеря място да похвърлям за удоволствие със сянка разбира се?
Благодаря предварително
Наслука
Благодаря предварително
Наслука
Всяко хоби е за удоволствие 

Може през селото, може и след селото, а може и през Дончево
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
-
- вече хвърля и на тежко
Сянка трудна работа брат,вариант е през село Дончево там поне ще може да реагираш и да излезеш ако завали и има хубави места,също става да завиеш към стената и на ляво покрай нея е пътя и третия излизаш малко след село одринци и хващаш на ляво покрай пояса спускаш се по един стръмен баир и си до помпата но там май е дълбоко така че продължавай след помпата към завоите там е по плитко и дава риба,под плитко не ме разбирай един метър а по нормална дълбочина за риболовlimon_84 написа:Здравейте, Да попитам как да стигна до яз Одринци през селото ли се минава? И къде да си намеря място да похвърлям за удоволствие със сянка разбира се?
Благодаря предварително
Наслука

колеги на Одринци разрешават ли да се бие кльонк ? или изобщо не пускат лодки вътре ? ..