Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Един бърз заход таз сутрин ,две щуклета които ми се откачиха в краката,
примамка силикон 7 см,но заваля и риболова приключи.
Браво на колегите бяла и костур,все едно са пуснали рибките от Антона в Марица
Иловихте ги ей!
Поздравления
примамка силикон 7 см,но заваля и риболова приключи.
Браво на колегите бяла и костур,все едно са пуснали рибките от Антона в Марица
Иловихте ги ей!

Поздравления
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
Браво за слуката колега kendo, да те питам случайно да караш бяла астра комби ?
Колеги - бърз въпрос, не съм ходил досега на тази река, около Симеоновград има ли места за плувка и има ли смисъл? Имам път натам следващата седмица и се чудя дали да се пробвам. 

Колеги, кажете нещо за кефала, че аз нямам слука. По реката гледам само профита с хард такъми - ловят от сом нагоре. Къде отиде тоя кефал?
Спининг мания...
-
- вече хвърля и на тежко
Кефала.............ИЗПАХА ГО ,много хищници + човека, така се получава и само спомена остава.
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
Здравей колега, места много, риба малко но нищо не пречи да пробваш.dobrin написа:Колеги - бърз въпрос, не съм ходил досега на тази река, около Симеоновград има ли места за плувка и има ли смисъл? Имам път натам следващата седмица и се чудя дали да се пробвам.
Явно рибата е малко а и не е активна. А как си мечтая за по-интензивен излет, да има гонене надлъгване. Да направиш поне 10-тина бройки и т.н. Реалноста е друга, поне за мен...
Спининг мания...
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Пълно е с кефал в Марица в момента.Поне в моя район.Само че аз не го ловя на спининг.pike13 написа:Кефала.............ИЗПАХА ГО ,много хищници + човека, така се получава и само спомена остава.
Бързай бавно.
Напълно подкрепям Супер Марио - в неговият район и малко по-нагореSUPER MARIO написа:Пълно е с кефал в Марица в момента.Поне в моя район.Само че аз не го ловя на спининг.pike13 написа:Кефала.............ИЗПАХА ГО ,много хищници + човека, така се получава и само спомена остава.

Е поне кажете от кой район сте
щот тука при нас риба няма, не кефал ам амсия няма, много сом явно се е завъдил и ги изплашил дребосъка

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Ами ловете сом, за кво ви е кефалFishh написа:Е поне кажете от кой район стещот тука при нас риба няма, не кефал ам амсия няма, много сом явно се е завъдил и ги изплашил дребосъка
![]()
![]()

Бързай бавно.
- daniel defoe
- разбира нещата
Здравейте колеги,
сутринта рано с Коцето (danev69) повъртяхме из водите на пълноводната и студена река, като малко преди тръгване ми удари този красавец, който фотографирахме и филмирахме за спомен

сутринта рано с Коцето (danev69) повъртяхме из водите на пълноводната и студена река, като малко преди тръгване ми удари този красавец, който фотографирахме и филмирахме за спомен

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много хубави риби !
И на daniel defoe,
И на kendo!
Та да попитам kendo, ако е мерил бялата риба - колко тежи при тези 90 см ?
И на daniel defoe,
И на kendo!
Та да попитам kendo, ако е мерил бялата риба - колко тежи при тези 90 см ?
Как да няма кефал (карабалък му викаме по нашия край)? Тоя от днес следобяд е 2 кила, ама никой не го ще, че много чЕклас.
И е хапан на две места от нещо по-голямо от него...

- Бялата е точно 7 кг.Та да попитам kendo, ако е мерил бялата риба - колко тежи при тези 90 см ?
Здравейте,колеги.Идната събота/неделя ми предстой посещаване на Пазарджик та къде около него мога да посетя реката,мисля блесни и воблери да повъртя.Все на други водоеми ме водят па сега съм се наумясал там да ида 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.