Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Тунджа-Копринка-Жребецо
Модератор: Кърцата
Тунджа-Копринка-Жребецо
Колеги в Петък късам синджира и забивам към Стара Загора за амен, амен 15-на дена, които смятам да удавя в риболов
. Всяко инфо за Тунджа, Копринка и Жребеца ще ми е от полза. Настроил съм се за риболов от брега и риболов от лодка.

По-голям шаран от рибаря няма...
Re: Тунджа-Копринка-Жребецо
Благородно завиждам за начинанието!
Бях на двата водоема последните два дни и така хубаво ме обдуха а и навсичкото отгоре раменете и врата ми изгоряха а нямаше уж слънце... Имам наблюдения от брега - и щука се мярна вчера, както и доста едри морунажи и платики - това на Жребчево. Колега, който дойде да огледа каза, че нивото е паднало с 2 метра за седмица но пак е високо - на мястото, където ходя да ловя не можеше да се отиде с кола - пътят беше под водата.

На Копринка беше ураганен вятър, за малко да ми издуха стола. Не ставаше въобще за риболов - завчера. Имаше и упорити хора но не видях някой покрай мен да вади риба. Всички казват, че много е паднало нивото - толкова паднало не го бях виждал. Бях на Съхранския ръкав. Намерих си 2 фидерски монтажа с хранилки в плиткото - за сефте съм на +, досега все губя по нещо на риболов!

Бях на двата водоема последните два дни и така хубаво ме обдуха а и навсичкото отгоре раменете и врата ми изгоряха а нямаше уж слънце... Имам наблюдения от брега - и щука се мярна вчера, както и доста едри морунажи и платики - това на Жребчево. Колега, който дойде да огледа каза, че нивото е паднало с 2 метра за седмица но пак е високо - на мястото, където ходя да ловя не можеше да се отиде с кола - пътят беше под водата.

На Копринка беше ураганен вятър, за малко да ми издуха стола. Не ставаше въобще за риболов - завчера. Имаше и упорити хора но не видях някой покрай мен да вади риба. Всички казват, че много е паднало нивото - толкова паднало не го бях виждал. Бях на Съхранския ръкав. Намерих си 2 фидерски монтажа с хранилки в плиткото - за сефте съм на +, досега все губя по нещо на риболов!

-
- разбира нещата
Бягай на Дунавския ръкав за караконджули по кило и бабушки по 800гр. на земен и бял ,че и костури по килото излизат.Наслука колега.

Мерси момчета - Копринка ще го издреша за 10-на дена от 15-до 25 съм в този район, и ще пиша и пускам матрял. Събота и Неделя съм на Тунджа а Жребчо го оставям за десерт от 25 до 28 Юни - бахти кефа.
По-голям шаран от рибаря няма...