Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

широка поляна
Модератор: sapuna
широка поляна
колеги смятам след 15-ти да посетя този красив водоем.тъй като никога не съм ходил там ще помоля за малко имфо относно риболова в този период от годината.както на плувка така и за дъно. благодаря предварително
Re: широка поляна
Здравей колега,в този период мисля,че най-активен ще е костурът-има го в изобилие,на дъна и на плувка,в някои по-плитки участъци може да се направи и добър риболов на червеноперка,тук-там някой кефал и каракуда,може да пробваш на дъно за шаран(останали са няколко бройки в язовира
),а за пъстърва е нещо като 5ца от тотото.
Успех и приятно прекарване!!!

благодаря колега за имфото но не спомена за стръвта за червеноперките и каракудата,за кустура е ясно рибка или торен червейjelev_h написа:Здравей колега,в този период мисля,че най-активен ще е костурът-има го в изобилие,на дъна и на плувка,в някои по-плитки участъци може да се направи и добър риболов на червеноперка,тук-там някой кефал и каракуда,може да пробваш на дъно за шаран(останали са няколко бройки в язовира),а за пъстърва е нещо като 5ца от тотото.

Червеноперката и каракудата ги пробвай на шарен,торен червей,а може да си вземеш и сварено жито и да захраниш малко с него
за плувка разбрах но за дъно...на пружина с....качамак или? за стръв царвица или...?baba4a написа:благодаря колега за имфото но не спомена за стръвта за червеноперките и каракудата,за кустура е ясно рибка или торен червейjelev_h написа:Здравей колега,в този период мисля,че най-активен ще е костурът-има го в изобилие,на дъна и на плувка,в някои по-плитки участъци може да се направи и добър риболов на червеноперка,тук-там някой кефал и каракуда,може да пробваш на дъно за шаран(останали са няколко бройки в язовира),а за пъстърва е нещо като 5ца от тотото.
Успех и приятно прекарване!!!доколкото знам от един местен някой си Медара собственик на почивен комплекс е пуснал пред очите му 3000 шаранчета септември 2014 които трябва да опазим от лакомите "колеги"
Колеги как е положението на широка Поляна? Колеги от Пазарджик споделят че се правят добри излети след напълването на язовира след ремонта.Вадели се добри каракуди и тук там някой клен и червеноперка.Смятам да отскоча през седмицата и ми трябва информация за стръв и места.