широка поляна

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

baba4a
новобранец
новобранец

широка поляна

Мнение от baba4a »

колеги смятам след 15-ти да посетя този красив водоем.тъй като никога не съм ходил там ще помоля за малко имфо относно риболова в този период от годината.както на плувка така и за дъно. благодаря предварително
Аватар
jelev_h
новобранец
новобранец

Re: широка поляна

Мнение от jelev_h »

Здравей колега,в този период мисля,че най-активен ще е костурът-има го в изобилие,на дъна и на плувка,в някои по-плитки участъци може да се направи и добър риболов на червеноперка,тук-там някой кефал и каракуда,може да пробваш на дъно за шаран(останали са няколко бройки в язовира :( ),а за пъстърва е нещо като 5ца от тотото.
Успех и приятно прекарване!!!
baba4a
новобранец
новобранец

Мнение от baba4a »

jelev_h написа:Здравей колега,в този период мисля,че най-активен ще е костурът-има го в изобилие,на дъна и на плувка,в някои по-плитки участъци може да се направи и добър риболов на червеноперка,тук-там някой кефал и каракуда,може да пробваш на дъно за шаран(останали са няколко бройки в язовира :( ),а за пъстърва е нещо като 5ца от тотото.
благодаря колега за имфото но не спомена за стръвта за червеноперките и каракудата,за кустура е ясно рибка или торен червей :) доколкото знам от един местен някой си Медара собственик на почивен комплекс е пуснал пред очите му 3000 шаранчета септември 2014 които трябва да опазим от лакомите "колеги"
Аватар
jelev_h
новобранец
новобранец

Мнение от jelev_h »

Червеноперката и каракудата ги пробвай на шарен,торен червей,а може да си вземеш и сварено жито и да захраниш малко с него
baba4a
новобранец
новобранец

Мнение от baba4a »

baba4a написа:
jelev_h написа:Здравей колега,в този период мисля,че най-активен ще е костурът-има го в изобилие,на дъна и на плувка,в някои по-плитки участъци може да се направи и добър риболов на червеноперка,тук-там някой кефал и каракуда,може да пробваш на дъно за шаран(останали са няколко бройки в язовира :( ),а за пъстърва е нещо като 5ца от тотото.
благодаря колега за имфото но не спомена за стръвта за червеноперките и каракудата,за кустура е ясно рибка или торен червей :) доколкото знам от един местен някой си Медара собственик на почивен комплекс е пуснал пред очите му 3000 шаранчета септември 2014 които трябва да опазим от лакомите "колеги"
за плувка разбрах но за дъно...на пружина с....качамак или? за стръв царвица или...?
baba4a
новобранец
новобранец

Мнение от baba4a »

Колеги как е положението на широка Поляна? Колеги от Пазарджик споделят че се правят добри излети след напълването на язовира след ремонта.Вадели се добри каракуди и тук там някой клен и червеноперка.Смятам да отскоча през седмицата и ми трябва информация за стръв и места.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”