Какво кълве на яз.Пясъчник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?

Мнение от danev69 »

В момента всички биваци са около Крушевския ръкав.
Кой какво е хванал не знам . На сонарите показва риба навсякъде.

ПП. Обявяваме дата кога ще се зарибява.
Доста хора са дали пари и са длъжни да знаят ,какво се случва.
Акциите против бракониерите са си в другата тема.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
carpfish
новобранец
новобранец

Мнение от carpfish »

Какво е нивото на водата ?
teodor832
новобранец
новобранец

Мнение от teodor832 »

Нивото е високо и не мърда.
teodor832
новобранец
новобранец

Мнение от teodor832 »

Апелирам към фронта за борба с бракониерите и ИАРА не само да проверяват за нощен риболов на 31.05.2015г 23:00ч. ами да поглеждат и в живарниците, в момента маломерните шаранчета са доста активни!
stef0179
новобранец
новобранец

Мнение от stef0179 »

Колега аз съм плащал акт за нощен риболов и ще продължавам да си ги плащам както и за това че ловя с 3 или 4 пръчки.Но вместо живарник имам карпов дюшек и антибиотик. Явно ношния риболов е по голям проблем от това колко риба пребираш и каква.
Аватар
Mr.Fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mr.Fish »

Вчера в 4.30 запалихме колата с цел да идем за 2-3 часа да хвърлим по 1 дънна, ама греда - буквално нямаше място за нашите 3-4 въдици и след обикаляне из черните пътища си тръгнахме. Хората намятали по 10-на въдици в различни посоки и през 2-3 метра. Няма такава драма.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
stef0179
новобранец
новобранец

Мнение от stef0179 »

stef0179 написа:колеги някой може ли да ме посъветва кой топчета дават добър резултат на язовира
Страшни колеги никой не казва
Аватар
borislav_v
новобранец
новобранец

Мнение от borislav_v »

stef0179 написа:
stef0179 написа:колеги някой може ли да ме посъветва кой топчета дават добър резултат на язовира
До сега не съм виждал някои да вади изобщо на каквито и да е било топчета риба на този язовир
stef0179
новобранец
новобранец

Мнение от stef0179 »

borislav_v написа:
stef0179 написа:
До сега не съм виждал някои да вади изобщо на каквито и да е било топчета риба на този язовир[/ а то и на марица всеки викаше че сом на пилети не дава ама миналата година за 3 дена 12 броя над 10 кг и един малко над 20
Но сриозно някой ако е пробвал нека пише
blagoispasov
новобранец
новобранец

Мнение от blagoispasov »

Mr.Fish написа:Вчера в 4.30 запалихме колата с цел да идем за 2-3 часа да хвърлим по 1 дънна, ама греда - буквално нямаше място за нашите 3-4 въдици и след обикаляне из черните пътища си тръгнахме. Хората намятали по 10-на въдици в различни посоки и през 2-3 метра. Няма такава драма.
За съжаление и към 08:00 положението беше същото, но намерихме място на отсрещния бряг. Трябваше да се походи около 500 метра из едни слънчогледи, но за сметка на това хванахме доволно!
stef0179 написа:
Това беше едва второто ми посещение на този водоем, като и този път, както и миналата година излизаха прилични като количество и размер каракуди на пружина с качамак и кюспе.

И на мен и на колегата, с когото бяхме, ни дойде по едно прилично шаранче около 2 кг, но и двамата не успяхме да ги извадим. Хванахме и доста маломерни (300 - 400 гр.), които естествено върнахме на момента.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Пускам ли въдици винаги във захранката има топчета ,но никога не ми е вземало на топче.
Ако на некой му е вземало то рибата повече топче няма да яде.Колеги също хранят с топчета ама нямат родос. :drinkers:
Всичко заебавам и за риба заминавам!
teodor832
новобранец
новобранец

Мнение от teodor832 »

Здравейте от мен , и аз както и повечето колеги ловя основно на царевица на пясъка. Имал съм успех на две царевици с повдигач дипнати в хот демон на старбайтс. Това е което мога да дам като жокер и евентуално да пробвате на такива топчета. Аз лично нямам успех на топчета на пясъка . Поздрави.
Аватар
borislav_v
новобранец
новобранец

Мнение от borislav_v »

До сега не съм виждал някои да вади изобщо на каквито и да е било топчета риба на този язовир[/ а то и на марица всеки викаше че сом на пилети не дава ама миналата година за 3 дена 12 броя над 10 кг и един малко над 20
Но сриозно някой ако е пробвал нека пише[/quote]
Аз ти казвам какви са моите наблюдения ти като искаш пак си пробваи аз съм пробвал доста аромати но не съм имал вземане на топче ако ти се лови каракуда на пружина или фидер има добри резултати шарана на царевица или червеи това си е мое мнение не ангажирам никои с него
stef0179
новобранец
новобранец

Мнение от stef0179 »

Да мисля да пробвам. Моята цел е да отсея дребната иа да се пробвам за някои трофеи .Па като не стане ще нахраним рибата с 40 50 кг боили
Аватар
stoian_stratos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stoian_stratos »

Нека да се включа и аз във спора .Има доста искарани риби но топчета на пясъка;преди забраната има искаран 7-кила на есентиал балансирано на меин лайн.Лично аз не съм ловил щото не съм пробвал но имим искарани 2- риби на тигров със аромат на мида.
Има снимка на седмака ще се пробвам да я кача ако желаете
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”