Топлия канал ( Пловдив )

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

SONY
учете се от него
учете се от него

Топлия канал ( Пловдив )

Мнение от SONY »

Колеги някой да знае какво е положението там? Разправят , че давало алай на бял и чат пат по някой кефал. Ако някой е бил скоро нека сподели.
TICA FAN
kikaha
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Топлия канал ( Пловдив )

Мнение от kikaha »

колега вчера минах през канала да видя как са нещата /беше ми на път не съм ловил/ колегите търсеха алай и кефал на бял.в долния край към марица за 15 минути само 1 кефал около 300гр. хвърляха 6-7 човека казаха че не е много дашно но се убива време.лично аз ще се пробвам другата седмица събота и неделя сигурно ще е лудница а местата са малко водата доста е оронила бреговете и течението е доста бързо.от мен толкова наслука.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Хайде де пловдивчани , никой ли не е бил на нашия топъл канал да даде прясна информация
TICA FAN
mirogti1983
новобранец
новобранец

Мнение от mirogti1983 »

риба има и кълве добре на топлия и на марица но само на устието кадето се влива канала.
рибата си взима добре на хляб и на бял . основно излизат алай и карабалък от порядъка на 250- 300 грама и рядко по едри. аз ловя на 1гр плувка 0,08 повод с 18 номер кука иначе на по дебел дюзен се мръщи. разни захранки не съм пробвал но тези дни ще напавя една разходка пак до канала да видя как ще реагира на захранка и пак ще пиша.
Еиии ,на тия чисто нови чорапи двамата с батко майката им е..хме за две години
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”