Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Бюджетен спининг
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бюджетен спининг
Здравейте колеги,
Ще правя подарък за рожден ден на колега, отскоро запален по спининг риболова. Трябва ми мнение за тези две тояги: Berkley Cherrywood HD Spin 2.40, 7-28gr и FL Ultra Jig 2.40m, 5-25gr.
Както се вижда бюджета е малък /а и е за подарък все пак
/, а тъй като аз лично си тача фидер-а и не съм запознат със спининга, търся съвет.
Човека лови основно по Дунав и Янтра /от Бяла на долу/
Благодаря предварително
P.S. Препоръчайте и някой качествен монофил
Ще правя подарък за рожден ден на колега, отскоро запален по спининг риболова. Трябва ми мнение за тези две тояги: Berkley Cherrywood HD Spin 2.40, 7-28gr и FL Ultra Jig 2.40m, 5-25gr.
Както се вижда бюджета е малък /а и е за подарък все пак

Човека лови основно по Дунав и Янтра /от Бяла на долу/
Благодаря предварително

P.S. Препоръчайте и някой качествен монофил
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Бюджетен спининг
колега за Дунава трябва акция поне 10 -30 така мисля аз дори 15-45 ще е по добре за Янтра си трябва по малка акция лично на мен berkley cherrywood не ми харесва изобщо все едно че държиш кол в ръката това си е мое мнение и никого не ангажирам във обявите сапуна продава някакви с по малка акция но за янтра ще са супер пък и нали е за подарък
- eroucma
- разбира нещата
Моделът на FL, който сте посочили е с плътен връх и не баш за нормален спининг, а основно за джиг, ама то си го пише FL Ultra Jig 8 - 25gr 

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добро утро,
Е аз съм си написал, че не разбирам нищо от този вид риболов /на мен ми дай да ма'ам с фидер
/, затова и питам за мнение
Е аз съм си написал, че не разбирам нищо от този вид риболов /на мен ми дай да ма'ам с фидер

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
Ако темата е още актуална...
Аз имам Berkley Cherrywood Pro spin на 2,70 м., акция 7 - 28 гр. и го ползвам само по Дунав.Доста щуки съм извадил с него и мисля, че за парите си е добра пръчка.
Аз имам Berkley Cherrywood Pro spin на 2,70 м., акция 7 - 28 гр. и го ползвам само по Дунав.Доста щуки съм извадил с него и мисля, че за парите си е добра пръчка.