Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Къца- кълве воблери BG
Браво, хубава риба. Успех и за напред.
Браво и честито първо място! Поздравления!
Явно майстора си е майстор навсякъде - и във воблеростроенето и на терен!
Ще трябва в най-скоро време да се пробват тези нови воблерчета ...

Явно майстора си е майстор навсякъде - и във воблеростроенето и на терен!
Ще трябва в най-скоро време да се пробват тези нови воблерчета ...

- къца - кълве
- сериозен играч
Благодаря на всички които дадоха своето мнение от 1 ва до 60 та страница.В спининга,освен добра примамка и умения се иска и късмет.Стефан Стефанов е един от най-добрите спинингисти в България и колекцията му от примамки е за завиждане,но на 13 ти юни късмета му изневери.Деня беше на "къца-кълве".Освен първото място което получих аз и Павката закачи с "къца-кълве"двулитров кефал,но изправи куките.Според мен трябваше да влезе в калта преди да изправи куките,а не след това,щом не носи кеп. Воблерите са окомплектовани с евтини куки.Те нямат блестящ външен вид и не могат да се продават по 32 лева.Няма как да сложа куки и халки за 3,20 и да дам воблера за 4 лева.Като разходите за пластмаса,отпечатване,тел,съчми,пликчета,етикети,боя и лак са за 0,80 стотинки.
Още като получих от новите воблери, забелязах малките куки и тънките хълки. Установих, че воблерът е добре изработен, но иска само една по-голяма тройка 10-ти номер и само една по-здрава халка отзад. След промяната играта се запази и вече имам воблер, с който, ако закача едра риба, няма да я изгубя от изправяне на куката/хълката. Силно препоръчвам всеки да се зареди с такива воблерчета, но и да направи този тунинг, за който не можем да се сърдим, че Къци не е направил, тъй като всеки отделен клиент има различни виждания и притенции и майсторът не може да ги удовлетвори всичките. Поздрави, Къци, и още много успехи в риболова и воблерстроенето ти пожелавам:)
- къца - кълве
- сериозен играч
Сега съм поръчал тел която използват зъботехниците.Ако ми я доставят ще произвеждам халките сам и поне с тях няма да имате проблеми.
-
- новобранец
Честито първо място!
Artificem commendat opus-Творбата хвали художника,т.е. тя е показател за таланта му.

Artificem commendat opus-Творбата хвали художника,т.е. тя е показател за таланта му.
- къца - кълве
- сериозен играч
Не страдай ! Ако си дал много пари за нещо което не работи, или си откъснал в клоните.Вече си поздравен ,защото си на 60 та страница.Виж какво нашепва творбата "къца-кълве"saw1977ewa написа:Честито първо място!![]()
Трето http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Второ http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=615" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Първо http://starividri.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow"
https://www.youtube.com/watch?v=7yCFigPDtbw" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
https://www.youtube.com/watch?v=F2823xmiKX0" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
https://www.youtube.com/watch?v=-JklV22p93Q" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow

Къца, леко си напреднал. Вляво са воблери съизмерими с твоите цени.Имай предвид, че високото качество оправдава високите цени, но ниските цени не оправдават ниското качество.
- къца - кълве
- сериозен играч
Опитвам да направя високо качество на ниска цена.Най-хубавото е,че сме свободни да избираме.Този знакlomsky написа:
Къца, леко си напреднал. Вляво са воблери съизмерими с твоите цени.Имай предвид, че високото качество оправдава високите цени, но ниските цени не оправдават ниското качество.

- къца - кълве
- сериозен играч
Като казвам високо качество на ниска цена,имам предвид това.

-
- новобранец
Внимателно съм прочел от 1ва до 60та страница.къца - кълве написа:
Този знакпоставен не на място,излага подателя.

- DEATHMETAL82
- научил се да хвърля
Жабето от снимката ми беше подарено от Стонин Махенд, който пък го беше получил пак като подарък от прозводителя. На воблерчето имаше надписано 2011.....След тоя приличен кефал има още поне дузина извадени по реката около В.Търново. Мисля още мн кефали , а защо не и некое соме да хвана с това жабе.
Наслука на всички и поздрави!!!
Наслука на всички и поздрави!!!
-
- новобранец
1-во. Да се чете не земни а зимни кефали.DEATHMETAL82 написа:Жабето от снимката ми беше подарено от Стонин Махенд, който пък го беше получил пак като подарък от прозводителя. На воблерчето имаше надписано
Това имам предвид от 9 кладенеца вода трябва да се налива,както казва Стонин-''Леле,леле".
Обичаме да експериментираме.Явно трябва да се молим на някой.Много слаб маркетинг и пласмент във втория по големина град в България.
- къца - кълве
- сериозен играч
Най-лесно ще решите въпроса,като ми пишете на лични.