Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Е.ах тва енерго да избие рибата от Воденския до Горска поляна.vanio написа:Аз чух, че са видяли лодка с двама от енергото...
Незнам пичове, обичам този гьол и всяка умряла риба ме натъжава. Едно за За зарибяване с амур .
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
- Димитър Янчев Гечев
- новобранец
съгласентоплия написа:Незнам пичове, обичам този гьол и всяка умряла риба ме натъжава. Едно за За зарибяване с амур .

- pala4a82
- научил се да хвърля
100 процета за зарибяване това е любимият ми водоемshtilio написа:Някой умират при самото хвърляне на хайвер, защото са много отслабнали, могат да умрат и от липса на кислород заради цъфтежа на някакви водорасли и т.н.топлия написа:Много е притеснително това, аз също го забелязах. На откриването бях на горска поляна, ръкава беше много чист но имаше 2-3. Умрели каракуди по кило. Ужас, ако някой има идея на какво се дължи това, нека сподели, че взех да си мисля, че има токаджии.Димитър Янчев Гечев написа:Казоха ми че на шарково много риба измряла по бреговете основно каракуда ? Има ли нещо вярно ?
И инфо от преди 2 дни един приятел цял ден стоял даже и калване нямал .. какво става с тас риба с ток ли я бият натровена ли е не знам...
Едва ли са токаджии и да не са си обрали рибата.
Трябва да се направи една съвместна акция , да се съберат пари и да се зариби с амур, за да може да не тревясва толкова много язовира.
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
и аз съм за зарибяване колеги дайте да организираме нещо ако сами не си помогнем няма кой
Да започнем от там, кой знае къде се продават малки амури и колко струват.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
ето тук може и да намерим нещо http://agropazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F% ... 0%B0%D0%BB" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Да има по 50-100 гр. На цена 7лв на кило.
Ако направим мащабна акция и съберем към 1000 лева това ще е много добре според мен.
Ако направим мащабна акция и съберем към 1000 лева това ще е много добре според мен.
и аз така мисля подходящ размер са рибоците.остава да се организираме и да сме сериозни не само да си пишем тук и да се помисли за транспорта на маиците
колеги аз сам готов да дам 50лв имам и бус мога да ги закарам
ето и транспорт се намери браво колега такива сериозни хора трябва да има за да се действа айде дано и други да се вкючат в тази иниц
иатива

-
- научил се да хвърля
+1 Само не знам как ще се организираме за събирането на пари.
еми как насрочваме си една дата сабираме се всички в някое кръчме на по биричка всеки си носи колкото пари има възможност разбираме се за превоза и кой ще отиде да вземе рибоците и на другият ден всички заедно на бира и скара на шарково
Немисля, че ще стане без реклама трябва да се отиде по магазините и да се разкаже за идеята само ние нищо няма да направим. Кажете дата за събиране аз ще отида до меркурия да кажа за идеята, и който има възможност да помогне на определената дата да идва, и през маргото на куката "видракс " ще отида ,само кажете дата и място на събора. Аз предлагам другия петък след работа, преди риболов, към 19.00. На меркурия при Емо. Примерно. Кажете вие.
- Димитър Янчев Гечев
- новобранец
Не може ли да пуснем нещо като обавя в facebook ще се събират пари за зарибяване на шарково с амур и да обясним какво е дереджето на язовира и някакси по банков път да може да се събират пари ще е добре.