Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

"Добре дошли във Видин"
Модератор: sapuna
- 
				MakaveliCC
- новобранец 
"Добре дошли във Видин"
Здравейте искам да се обърна главно към Видинските чада   Така питането ми е следното . Ако може малко инф за канала под табелата "Добре дошли във Видин'' кой е най резултатния риболов там смисъл спининг, на дъно (и фидер) или на плувка. Миналата година с мой приятел бяхме отишли до там за няколко часа. Ловихме на плувка на царевица, хванахме два шарана около 2 кг и още 10 15 дребосъка (от които бабушка, платика и таранка ). Искам да узнам повече за този канал и дали държи прилично количество риба, знам че е свързан с Дунав и предполагам че и от нивото на реката зависи, но малко информация няма да ми е илзишна. Благодаря
  Така питането ми е следното . Ако може малко инф за канала под табелата "Добре дошли във Видин'' кой е най резултатния риболов там смисъл спининг, на дъно (и фидер) или на плувка. Миналата година с мой приятел бяхме отишли до там за няколко часа. Ловихме на плувка на царевица, хванахме два шарана около 2 кг и още 10 15 дребосъка (от които бабушка, платика и таранка ). Искам да узнам повече за този канал и дали държи прилично количество риба, знам че е свързан с Дунав и предполагам че и от нивото на реката зависи, но малко информация няма да ми е илзишна. Благодаря   

Така питането ми е следното . Ако може малко инф за канала под табелата "Добре дошли във Видин'' кой е най резултатния риболов там смисъл спининг, на дъно (и фидер) или на плувка. Миналата година с мой приятел бяхме отишли до там за няколко часа. Ловихме на плувка на царевица, хванахме два шарана около 2 кг и още 10 15 дребосъка (от които бабушка, платика и таранка ). Искам да узнам повече за този канал и дали държи прилично количество риба, знам че е свързан с Дунав и предполагам че и от нивото на реката зависи, но малко информация няма да ми е илзишна. Благодаря

Рибарите се виждат един друг отдалеч 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър 
Re: "Добре дошли във Видин"
На риба - като на война! Fish'n'chicks!   

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- 
				MakaveliCC
- новобранец 
Да благодаря ти Годзила но не намирам инфо във тази тема или ако има някакво то е от 3 4 години назад, ти братле си като гугъл признавам те   

- 
				MakaveliCC
- новобранец 
та сериозно ако някой може да помогне с прясна информация ще съм благодарен

- azareus
- ще става разбирач 
Този канала е пряко зависим от нивото на река Дунав и е относително дали ще има риболов там.

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..."  /Макиавели/

azareus написа:Този канала е пряко зависим от нивото на река Дунав и е относително дали ще има риболов там.
Много точно, 2-ма колеги ходили по видинско и казаха че нивото било високо и течнието бързо а риболовът бил прекалено слаб. Това е информация от преди 2 дена. Успех

GooD luck ~ HaVe FuN 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър 
А, ти, баце, си като Паисий - дай ти нови теми само да пущаш!MakaveliCC написа:Да благодаря ти Годзила но не намирам инфо във тази тема или ако има някакво то е от 3 4 години назад, ти братле си като гугъл признавам те

Тоа канал за кво ти е, фани да вървиш покрай него и ще те изкара на Дунава, ако не объркаш посоката де
 .........и там вече мое да има некъф риболоф.......щото тоа канал летото стаа на бара и нема ко да прайш на него, инак зимъска има щуки, а ся моеш да цъкаш некфи уклеи да речем...
 .........и там вече мое да има некъф риболоф.......щото тоа канал летото стаа на бара и нема ко да прайш на него, инак зимъска има щуки, а ся моеш да цъкаш некфи уклеи да речем...Айде наслука, па скоро пущи нови теми от рода на "Добре дошли у Кула", "Добре дошли у Ново село" и т.н.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!