Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

"Добре дошли във Видин"
Модератор: sapuna
-
- новобранец
"Добре дошли във Видин"
Здравейте искам да се обърна главно към Видинските чада
Така питането ми е следното . Ако може малко инф за канала под табелата "Добре дошли във Видин'' кой е най резултатния риболов там смисъл спининг, на дъно (и фидер) или на плувка. Миналата година с мой приятел бяхме отишли до там за няколко часа. Ловихме на плувка на царевица, хванахме два шарана около 2 кг и още 10 15 дребосъка (от които бабушка, платика и таранка ). Искам да узнам повече за този канал и дали държи прилично количество риба, знам че е свързан с Дунав и предполагам че и от нивото на реката зависи, но малко информация няма да ми е илзишна. Благодаря

Рибарите се виждат един друг отдалеч
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: "Добре дошли във Видин"
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- новобранец
Да благодаря ти Годзила но не намирам инфо във тази тема или ако има някакво то е от 3 4 години назад, ти братле си като гугъл признавам те

-
- новобранец
та сериозно ако някой може да помогне с прясна информация ще съм благодарен
- azareus
- ще става разбирач
Този канала е пряко зависим от нивото на река Дунав и е относително дали ще има риболов там.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
azareus написа:Този канала е пряко зависим от нивото на река Дунав и е относително дали ще има риболов там.
Много точно, 2-ма колеги ходили по видинско и казаха че нивото било високо и течнието бързо а риболовът бил прекалено слаб. Това е информация от преди 2 дена. Успех

GooD luck ~ HaVe FuN
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
А, ти, баце, си като Паисий - дай ти нови теми само да пущаш!MakaveliCC написа:Да благодаря ти Годзила но не намирам инфо във тази тема или ако има някакво то е от 3 4 години назад, ти братле си като гугъл признавам те![]()
![]()
![]()

Тоа канал за кво ти е, фани да вървиш покрай него и ще те изкара на Дунава, ако не объркаш посоката де

Айде наслука, па скоро пущи нови теми от рода на "Добре дошли у Кула", "Добре дошли у Ново село" и т.н.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!