Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Някой пазарувал ли е от www.riboco.com
Модератор: sapuna
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Re: Някой пазарувал ли е от www.riboco.com
Колега, Маварик -аз съм този с първия пост,но нещо си се обълкал с рекламата.Както и написах това не е реклама, просто съм доволен, а тук мисля,че точно това иска да разбере колегата пуснал темата - доволни или не са от този е-магазин хората пазарили от там. И за това, че всеки се занимава с търговиика е вярно, и аз в това число, но когато нещо се прави като хората пък било то и от твой конкурент, защо да не бъде поощтрено и похвалено.
Не си ме разбрал просто изказах своето мнение, сори ако с него съм те засегнал.
Не си ме разбрал просто изказах своето мнение, сори ако с него съм те засегнал.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Здравейте,
от няколко дни търся мнения и коментари относно посочения сайт тъй като съм си харесал фидер на шимано за не малко пари и се притеснявам дали артикулите са оригинални. Цената на пръчката е подбита с 60 лв по малко от тази която ми предлагат в гр.Варна дори с 10% отстъпка. Моля помагайте. Благодаря
от няколко дни търся мнения и коментари относно посочения сайт тъй като съм си харесал фидер на шимано за не малко пари и се притеснявам дали артикулите са оригинални. Цената на пръчката е подбита с 60 лв по малко от тази която ми предлагат в гр.Варна дори с 10% отстъпка. Моля помагайте. Благодаря
- pacho109
- сериозен играч
Пазарувал съм оттам
Като цените им, са едни от най-ниските на пазара у нас
А често пускат и промоции 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Взимай смело,имаха по едно време опция-покажи по ниска цена и ние ще коригираме цената си,а по принцип наще магазини си имат с по 40/50/60% по висока ценаMart1n написа:Здравейте,
Аз там съм пораснал...