Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Диви шаран-даци...на рояци...;)
- pacho109
- сериозен играч
Re: Диви шаран-даци...на рояци...;)
.в който да изкараш 2-3 нощи без да те изядат чакалите, и да те клъвнат пепелянките...и дивите прасета.Миналата година един френд едвам се отърва от едно диво прасе...Стършелите и стоножките също не са за подценяване.
То не риболов,а направо сървайвър бе, Веско

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vesko1
- сериозен играч
Чек да изплашим аудиторията малко...че разбраха къде е мястото.А за дивото прасе питай Вальо Дебелия...да ти обясни как са отървал от онова дето го гонило на Халач...pacho109 написа:.в който да изкараш 2-3 нощи без да те изядат чакалите, и да те клъвнат пепелянките...и дивите прасета.Миналата година един френд едвам се отърва от едно диво прасе...Стършелите и стоножките също не са за подценяване.

Последно промяна от Vesko1 на Чет Юни 18, 2015 8:09 pm, променено общо 1 път.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Vesko1
- сериозен играч
Мъдър е не този ,който знае много...а този ,който има въдици,които ловят сами...haga написа:То не риболов,а направо сървайвър бе, Веско![]()
![]()
![]()

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Явно си имате някакви си ваши съображения щом така сте преценили.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Дунавски знам, че ингилизите са дали на света А и Б в риболова.
Но самият факт, че ми трябва ключ за да си отворя врата за да направя риболов.....
А мисълта, че свободно почти никъде неможе да се направи риболов ме съсипва.
Но самият факт, че ми трябва ключ за да си отворя врата за да направя риболов.....
А мисълта, че свободно почти никъде неможе да се направи риболов ме съсипва.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това за ингилизите изобщо не е вярно.
Свободни и диви места има много и из цялата страна. Казвам диви с цялата условност на понятието, когато говорим за острова или равнинна западна Европа.
Пълно е с реки, канали, малки каналчета, баластриери, водоеми за стопански цели (резервоари използвани от индустрията в миналото) и паркови езерца.
Просто рядко се срещат в списанията, защото не са толкова популярни сред аматьорите рибари, които посещават предимно паткарници с огради и ключалки.
Свободни и диви места има много и из цялата страна. Казвам диви с цялата условност на понятието, когато говорим за острова или равнинна западна Европа.
Пълно е с реки, канали, малки каналчета, баластриери, водоеми за стопански цели (резервоари използвани от индустрията в миналото) и паркови езерца.
Просто рядко се срещат в списанията, защото не са толкова популярни сред аматьорите рибари, които посещават предимно паткарници с огради и ключалки.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Може ли да попитам защо не си споделиш репортажа в другия форум също(карпа) ?Vesko1 написа:Благодаря за подкрепата на истинските риболовци,които знаят за какво иде реч,и са помирисвали вода...а не само клавиатури.Стягаме се за следващата седмица....и ако дай Боже има какво да споделим...ще споделим след излета.
Наслука пичове!
- Vesko1
- сериозен играч
В карп бг се споделят излети най- вече на платено и на топчета,аз на топчета не ловя.На платени водоеми също,не съм и състезател по улов на шаран.Така ,че моите репортажи не са подходящи за онзи форум ,където 90% от пишещите са вносители,производители на топчета,дипове,пелети...храни и т.н. и собственици на .магазини и онлайн сайтове.xsxboy написа: Може ли да попитам защо не си споделиш репортажа в другия форум също(карпа) ?

Може ли да попитам защо не си споделиш репортажа в другия форум също(карпа) ?

- Vesko1
- сериозен играч
Самоловящ...ако бях на твое място ,вообще нямаше да имам смелостта да се обаждам...С този коментар за САМОЛОВЯЩИТЕ въдици...изби рибата за поне за 5 години напред-директно си за Господари на ефира.Аз такова чудо ни съм чувал ни съм виждал...ама това е друг проблем.Лошото е ,че психиатриите ги разпуснаха...и сега вече сте сред нас...за жалостhaga написа:Може ли да попитам защо не си споделиш репортажа в другия форум също(карпа) ?![]()

-
- новобранец
Хайде стига с лъжите.. за топчета и глупости..... цялата работа е че и там колегите те хокат и ти спря да постваш репортажи там защото на теб всички са ти криви само ти си прав.. е замисли ли се дали проблема не е в теб...Vesko1 написа:В карп бг се споделят излети най- вече на платено и на топчета,аз на топчета не ловя.На платени водоеми също,не съм и състезател по улов на шаран.Така ,че моите репортажи не са подходящи за онзи форум ,където 90% от пишещите са вносители,производители на топчета,дипове,пелети...храни и т.н. и собственици на .магазини и онлайн сайтове.xsxboy написа: Може ли да попитам защо не си споделиш репортажа в другия форум също(карпа) ?
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=30300" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Няма да те питам защо искаш ключ на темата и си редактира всички постове, защото знам, че ще изцвъкаш отново някоя мазна лъжа като тази за топчетата и производителите ама ти си приказвай.
- Vesko1
- сериозен играч
Отворко...ще поствам където си искам ,когато си искам и каквото си искам.Айде чупката в карп-форума да им четеш на колегите репортажите от паткарниците.Цяла седмица вече спамиш тука простотии..отивай в карпа и си чети там..Аме гледам доста хора от там..се преместиха тук да четат,щото там само от Ряховски ливади и от Кастел и Арабовия има инфо...от диво 1 рапорт няма,истинския риболов да се покаже а не 30 левовия за 24 часа с вързани рибиxsxboy написа:Хайде стига с лъжите.. за топчета и глупости..... цялата работа е че и там колегите те хокат и ти спря да постваш репортажи там защото на теб всички са ти криви само ти си прав.. е замисли ли се дали проблема не е в теб...Vesko1 написа:В карп бг се споделят излети най- вече на платено и на топчета,аз на топчета не ловя.На платени водоеми също,не съм и състезател по улов на шаран.Така ,че моите репортажи не са подходящи за онзи форум ,където 90% от пишещите са вносители,производители на топчета,дипове,пелети...храни и т.н. и собственици на .магазини и онлайн сайтове.xsxboy написа: Може ли да попитам защо не си споделиш репортажа в другия форум също(карпа) ?
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=30300" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
Няма да те питам защо искаш ключ на темата и си редактира всички постове, защото знам, че ще изцвъкаш отново някоя мазна лъжа като тази за топчетата и производителите ама ти си приказвай.

xsxboy написа:Хайде стига с лъжите.. за топчета и глупости..... цялата работа е че и там колегите те хокат и ти спря да постваш репортажи там защото на теб всички са ти криви само ти си прав.. е замисли ли се дали проблема не е в теб...Vesko1 написа:В карп бг се споделят излети най- вече на платено и на топчета,аз на топчета не ловя.На платени водоеми също,не съм и състезател по улов на шаран.Така ,че моите репортажи не са подходящи за онзи форум ,където 90% от пишещите са вносители,производители на топчета,дипове,пелети...храни и т.н. и собственици на .магазини и онлайн сайтове.xsxboy написа: Може ли да попитам защо не си споделиш репортажа в другия форум също(карпа) ?
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=30300" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow