лов на жаби

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: лов на жаби

Мнение от butnik »

Elfi написа:Валмет, този гьол, на който съм се снимала, е платен! Миналата година по това време - според думите на един от пазачите - отишли 3 момчета и за 2 вечери изловили жабите с ръце - напълнили буса с жаби ! За износ! Дали са имали разрешително?
А аз за 10-тина жаби и аз ли трябва да си изкарам разрешително? :lol: :lol: :lol:

Към carpsliven2 - аз нито риби, нито жаби слагам в буркани, мразя консервирането на месо :!: Ако успееш да си хванеш, вземи толкова, колкото ще ти стигне за мезето , прясно панирано с галета , вълшебно е :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
50бр.това повелява закона.И винаги ми правят компания
Изображение
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Докато рибата НЕ кълвеше,жабите се ОАКАХА от страх Изображение
ДЕКЛАРИРАМ,че по време на снимките нито една жаба не пострада,нито й бяха нарушени човешките права и свободи :D :D :D
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Ivailo87
новобранец
новобранец

Мнение от Ivailo87 »

Извинявам се, че вдигам толкова стара тема.
Вчера р. Места беше много мътна и рибата не пипаше :(.
Чух жабите и звъннах на ИАРА. Казаха да си ловя спокойно, но с въдица и разрешеното количество.
Аз преди ги ловях с телеско и гола тройка. Тройката е малка, така, че жабата да може са я захапе. На тройката слагам парче стиропор или над тройката едно манисто. Поднасям тройката пред жабата и в момента в който захапе засичам.
Но вчера сложих голяма тройка поднасям около жаба и засичам. Почти винаги се е ковнала някъде. Аз ги убивам преди да им режа бутчетата.
Вчера си налових 20-тина.
Съжалявам ако има грешки, но пиша от телефона.
Daiwa BG PILK 802HFS + DAIWA BG 3500 + Daiwa J-BRAID X8 - 300м #2.0
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”