Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Дай ниво и цвят?fishingman написа:Чак сега мога да пиша, щото се прибрах в Петък.
Първо малко инфо за Велека и Резовска- ловят се хубави пъстърви и едни такива риби дето ги няма в нашия регион. Прилича на морунаж но долната част на устата е по-дълга и върха и е по удебелен - казаха че я наричат луповец.
Открих риболова вчера на Невестино но само дребни мренки и два клена по половинка.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Едвам спасих капото.Докато валя се вадиха някакви епизодични риби.Аз прекарах почти 4 часа в колата.Като спря да вали излъгахме по риба две и като каза не,без баране до 16ч и си бихме шута.Вдигна ниво с 20см и леко доби цвят.Няма да скочи,няма да блесне все едно ,че няма риба в реката.Същото важи и за дребосъка,пробвах ги на бял-курец!Това вчера по Благоев!
Днес се мернах за малко над моста при с.Копиловци, имаше някой и друг колега - кой с уип на бели, кой с фидер, лъжеха мренките. Реката беше леко мътна и придошла, освен това водата беше лед. И понеже се бях настроил за лека разходка, обиколих със спининга брега от страната на панелния комбинат.Направих сефтето на един жълтозелен тумбест китаец с червени куки за 1.50лв и на заник слънце извадих едно нелошо рибе.

Да ме прощавате, колеги от Северна България, ама като ги видя вашите кленове с оранжевите перки / тип московски голавль/и си викам : Бре, това морунаж ли е, червеноперка ли

Да ме прощавате, колеги от Северна България, ама като ги видя вашите кленове с оранжевите перки / тип московски голавль/и си викам : Бре, това морунаж ли е, червеноперка ли

-
- фен клуб-скобар
Реката от вчера в района на дефилето Пастух-Бобошево! По мое скромно мнение доста ,,кисела,, така да се каже за риболов! Висока и студена с постоянно променящ се цвят!
- Прикачени файлове
-
- image.jpg (134.65 KiB) Преглеждано 1608 пъти
-
- image.jpg (133.19 KiB) Преглеждано 1608 пъти
-
- image.jpg (83.4 KiB) Преглеждано 1608 пъти
-
- image.jpg (152.18 KiB) Преглеждано 1608 пъти
-
- image.jpg (149.33 KiB) Преглеждано 1608 пъти
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- новобранец
Днес минах от Невестино до Бобошево.Реката е леко висока и много студена! Хванах две дребни кленчета(пуснати естествено) на мухарката.Тук-там се виждаха малки Мренки,но никакъв Скобар.
И с оранжеви очи има.Тия бабушки и червеноперки тук май си лягат без гащи.mrenka написа:
-
- научил се да хвърля
колеги даите некво инфо на железница има ли риболов излизат ми мренки или е слаба работа .
- калин кацаров
- сериозен играч
ilia93to6kov написа:колеги даите некво инфо на железница има ли риболов излизат ми мренки или е слаба работа .
скобари и мрени бол
- prodigy666
- разбира нещата
-
- фен клуб-скобар
Кажи честно

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Хайде и аз да добавя две снимки от неделния си излет. Реката все още е висока, но с перфектен цвят за риболов. Много силен вятър по течението, но въпреки това се излъга някоя и друга риба/хайверна/. Риболов на 5м болонеза с 3гр. плувче. Днес пресният хляб беше предпочитаната стръв и захранка.
http://prikachi.com/images.php?images/859/8200859l.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
От вчера до обед
От вчера до обед
А тези са следобедните
http://prikachi.com/images.php?images/866/8200866E.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prikachi.com/images.php?images/866/8200866E.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Обшо 21 извадени скобара средно тегло 700гр.И само 4 откачени със същата кука и сопа.Рибите реагираха перфектно на храната и вземаха сигурно.Риболова беше истинско удоволствие.А най-ми е гот че ги нарендах на едно супер изкецано място /вземах повече от максимума/,ако бех на топ мястото в района /мързеше ме да ставам рано/ цифрата щеше да е друга.Задобревам мамка му!!!
Супер. Дано не вали вече, че и аз да открия сезона.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?