Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Марица , от Харманли до границата
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Марица , от Харманли до границата
Колеги,пиша тази тема защото това ми е любимия район за риболов.Който колега ходи на този район , може поне да се обяви, поне да се знаем.ако нещете да пишете за успехи тука,разбирам.Моя интерес е насочен кам риболов на леко, спининг и с телескоп на плувка.може да ползвате лични съобщения.Късмет и усмивки /нещо,което е изтрито/.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Марица , от Харманли до границата
ОК на темата,ама това май не е усмивка!laplandeca написа:..........Късмет и усмивки.
В смисъл-беше грозно подобие

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
бе то е усмивка ама сигурно лапландска 

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- ще става разбирач
оппа, сажелявам.наистина май не е усмивка.това май е от бг ракийата
,така понякога се израждат добрите начинания.

-
- новобранец
Здравей колега,
Никога не съм ловил в този участък (май на р.Марица въобще не съм ловил) но минавам покрай него с кола много често и ми е адски интересно да разбера повече за риболова в този район. Понякога виждам риболовци но все нямам време да спра и да поразпитам. Сори че поста ми не е конкретно по темата и нямам какво да споделя но ако накой пусне информация поне на мен ще ми е много интересно
Никога не съм ловил в този участък (май на р.Марица въобще не съм ловил) но минавам покрай него с кола много често и ми е адски интересно да разбера повече за риболова в този район. Понякога виждам риболовци но все нямам време да спра и да поразпитам. Сори че поста ми не е конкретно по темата и нямам какво да споделя но ако накой пусне информация поне на мен ще ми е много интересно

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- ще става разбирач
Здраве на всички колеги посещаващи р. Марица в гореспоменатия участък. Имам молба към вас, нека когато ловим сом , шаран, распер и щука да си връщаме рибите живи и здраве.Предполагам че ще се съгласите че тези риби не са по вкусни от морските.По добре да си купуваме морска риба и да замезваме с нея
.Пък и свинското е по вкусно и повече носи
.Всички вие които посещавате реката и ловите със спортни тъкъми се предполага че не живеете в крайна бедност
.Сигурно ще кажите че местните си вземат рибата, вземат я,ама и тяхното време ще свърши.Нека само ловим и снимаме гореспоменатите видове риба.А иначе кефал и др. там има много и нема да сварши
.Лично аз като си помисля колко риба сме умартвили преди доста години,лов с непозволени средства, почвам да съжалявам.Дай да не трепиме безмислено. Като уважаваме живота около нас така уважаваме и себе си и нашите родители , това изискване за уважение е силна форма на егоизъм, пък ние сме си егоисти
..Дано някой помисли върхо това. Здраве и да но се срещнем край реката.

-
- ще става разбирач
Като се позамислих май е най добре когато ловим кефал,скобар и морунаж да взимаме само по няколко рибки , аз лично вече си връщам всичката риба с изключение на уклей и мряна - вървят добре с биричка.laplandeca написа:Здраве на всички колеги посещаващи р. Марица в гореспоменатия участък. Имам молба към вас, нека когато ловим сом , шаран, распер и щука да си връщаме рибите живи и здраве.Предполагам че ще се съгласите че тези риби не са по вкусни от морските.По добре да си купуваме морска риба и да замезваме с нея.Пък и свинското е по вкусно и повече носи
.Всички вие които посещавате реката и ловите със спортни тъкъми се предполага че не живеете в крайна бедност
.Сигурно ще кажите че местните си вземат рибата, вземат я,ама и тяхното време ще свърши.Нека само ловим и снимаме гореспоменатите видове риба.А иначе кефал и др. там има много и нема да сварши
.Лично аз като си помисля колко риба сме умартвили преди доста години,лов с непозволени средства, почвам да съжалявам.Дай да не трепиме безмислено. Като уважаваме живота около нас така уважаваме и себе си и нашите родители , това изискване за уважение е силна форма на егоизъм, пък ние сме си егоисти
..Дано някой помисли върхо това. Здраве и да но се срещнем край реката.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Последно промяна от AL KAPONE на Пон Мар 03, 2008 6:51 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- ще става разбирач
Да, господин Капоне, бая цигани ловят и ядът, повечето от простотия, по малко от глад.Ама с простотията никой смъртен не мой са пребори, обаче с глада може, ама тва е друга тема.Па тея с мрежите и с сарите, даули ,бомби, токове и други спортни средства хич не са цигани.Някои от тях са от местните вождове в управлението и т. н. предприемачи.По мои скромни сведения има един лидер на патриотична организация в района който патриотично си лови спортно с мрежичка-свободен стил и сърички, много спортен дух в него имаAL KAPONE написа:Не се притеснявай Laplandecо вече има двама, не трима хуманисти, които се срещат по реката
Инак 10000-хиляди цигани от региона също връщат..... мрежите всяка вечер
я кажи ти на 52 ли си или на 12 години
що ти дойде на главата да ни призоваваш тъй...... хубаво е да си идваш от време на време (не мож си позна родината)
![]()
![]()

- stridata
- ще става разбирач
Здравейте! Почна да ми се налага доста често да ходя до Любимец и ме вълнува някой колега има ли интерес да направим един съвместен риблов да ме открехне на това онова? Привъженик съм на хвани пусни и риболовствам с фидер. Ще съм изключително щастлив да пием по бира с някой колега от района!
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!