Караагач!?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Караагач!?

Мнение от Камбата »

Ало,компанията!

Някой някога да е ходил някъде и да знае нещо за Китенската река,или както се води Караагач?Гледах снимки от там,много красиво,много ми е интересно каква риба има във водите и къде са местата за риболов.Казвайте който кото знае! :D :D :D
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
vitotan
новобранец
новобранец

Re: Караагач!?

Мнение от vitotan »

kolega na kiten v rekata ima nai razli4na riba.Izvadi si blatem 4ervei ima go v tiniata v brega no.... neznaia dali go ima po tova vreme.USPEH

Колега на Китен в реката има най-различна риба. Извади си блатен червей в тинята до брега .... но не зная дали го има по ова време. Успех

Пиши на Кирилица :!: :!: :!:
Ivak
И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Наистина една много красива река в югоизточна България. За съжаление местата за риболов по реката са ограничени поради гъстата растителност и блатистия терен. Все пак добри места има и едно от тях е до моста, непосредствено преди вливането и в морето. Другите дашни места са на около километър от устието, където може да се разчита и на добра сянка. Рибите, които аз знам, че обитават реката са шаран, каракуда, уклей, бряна, а пролетно време навлизат и големи количества морски кефал, който е основен обект на риболов през лятото и есента.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Благодарско,колеги!Аз лично се надявах да има и речен кефал,че да повъртя блесните,ама и с останалите риби ще се задоволим. :lol: АКо някой отиде-да пише какво е направил.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

vitotan написа:kolega na kiten v rekata ima nai razli4na riba.Izvadi si blatem 4ervei ima go v tiniata v brega no.... neznaia dali go ima po tova vreme.USPEH
реката е страхотна има всичко но за сьжаление сьм ходил само лятно време.
колега наблягаи на кирилица че не знаем чужди езици :D :D :D
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”