Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

съвет за лодка и мотор
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Re: съвет за лодка и мотор
Честито със здраве да си ги ползваш, мотора изглежда запазен. Не е зле да му направиш обслужване - маслото в редуктора, свещи и импелер. Ще ти струва около 100 лв. тая работа.
мерси колега каде мога да му направя това обслужване аз съм от ямбол знеш ли някой който се занимава с това
дайте идея от каде мога да си купя масло VALVOLINЕ Super Outboard 2T или QUICKSILVER Two stroke outboard oil
Колега не се сещам за майстор в Ямбол, ама виж тая фирма Видракс е със седалище Ямбол питай тях може нещо да ти измислят и те продават лодки и двг. не може да нямат сервиз.kanev000 написа:мерси колега каде мога да му направя това обслужване аз съм от ямбол знеш ли някой който се занимава с това
колега за мотора от снимката как мога да разбера по колко масалце трябва да му сипвам
-
- ще става разбирач
По принцип го дават 1:100 но аз му слагам малко повече.Какво имам предвид,на 10 литра бензин се слагат 100 мл.масло, аз слагам 150 мл.Успех
за сащия мотор като този джонсън става въпрос нали колега ти със такъв ли си
какви са ти впечатленията от този мотор понеже аз скоро го купих но оше даже не съм го видял след 2 седмици живот и здраве ще го тествамVIKI_HARI написа:По принцип го дават 1:100 но аз му слагам малко повече.Какво имам предвид,на 10 литра бензин се слагат 100 мл.масло, аз слагам 150 мл.Успех
-
- ще става разбирач
Аз съм със Suzuki 15 2-т .Но това няма значение това са параметри за всички 2 тактови двигатели.Чувал сум и за смес 1:50 но не те съветвам.
мерси много за отговора колега наслука ти пожелавам