Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- stelco
- ще става разбирач
Re: Къде да отидем до Пловдив?
http://www.kisimovidupki.com/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Относно риболова нямам представа как е ,не съм го посещавал.
Относно риболова нямам представа как е ,не съм го посещавал.
-
- новобранец
Благодаря колега, видях го това, но там няма основната информация която ме интересува.
колеги някаква информация за микрото на пясъчник каква е таксата и улова че чух че имало промени тая година
Кисимовите дупки се намират малко трудно, но ако питате в Белозем ще ви насочат.
След след като подминеш центърът и училището ще видиш една православна църква, от там 100 м надолу по улицата и на едно уширение се завива вдясно и от там се кара само напред докаро не се излезне на черен път извън селото.Там са
. Има хищници, като сом, щука и бяла риба, но са малко, каракудата я бива, едра е и шаран има. Аз бях два пъти там, но риболовът беше малко тегав. Таксата е 5 лв, квот хванеш си го взимаш, без маломерки и трофеи, като цяло е приятно местенце, заслужава си. Дано съм бил полезен и наслука:)
След след като подминеш центърът и училището ще видиш една православна църква, от там 100 м надолу по улицата и на едно уширение се завива вдясно и от там се кара само напред докаро не се излезне на черен път извън селото.Там са

-
- научил се да хвърля
Съгласен с меннието отгоре. Водоемчето е много приятно ,но мъничко е е свого рода социален център. Идавт хора всякакви шум се вдига доволно а каракуди по кило кълват като чаушанчета. Много фин такъм много тишина и супер тънки и редки кълванета. Хищникът не че е малко просто е супер ояден и рядко гони,особено като има 3 каравани и 5-6 лапета които крещят около теб игрейки футбол. Ако не те изядат комарите един нощен риболов ще е в пъти по резултатен, но те съветвам да звъннеш най Бай Коцр да го разпиташ дали не е панаир в момента.
-
- новобранец
Благодаря колего, много полезна информация.
Тази неделя бяхме на Пясъчник, изпускат язовира и положението там е трагично. Късно разбрахме, че изпускали язовира, много забавен момент, рибата се беше прибрала на дълбокото, дори колегите с дънните нямаха някакви големи успехи.
За цял ден от 5:30-15часа - 5 каракуди, 2 малки костурчета и 2 чаушанчете, чак ме е срам да кажа.
Всичко беше върнато обратно.
Понеже вече си поднових билета и започвам да ходя по държавни обекти, та препоръчайте нещо.
Тази неделя бяхме на Пясъчник, изпускат язовира и положението там е трагично. Късно разбрахме, че изпускали язовира, много забавен момент, рибата се беше прибрала на дълбокото, дори колегите с дънните нямаха някакви големи успехи.
За цял ден от 5:30-15часа - 5 каракуди, 2 малки костурчета и 2 чаушанчете, чак ме е срам да кажа.
Всичко беше върнато обратно.
Понеже вече си поднових билета и започвам да ходя по държавни обекти, та препоръчайте нещо.
Те в момента май източват всички язовири,нивото и на Копринка е доста ниско.Мислих да ходя уикенда на пясъка но с този с пад на водата убихте надеждата в мен 

-
- научил се да хвърля
Мулдава, Асеновградско. Пристигане около 6;30, разпъване на въдиците захранка...знаете ритуалите. До 7;15 по една каракудка рамер длан. Длани различни мойта е по мечешка, но това не е важно. Кофти избор на място, слънцето срещу нас. 7;30, чу се чобански вик....''кви се вие уе д''ба ваща мама''.
Спогледахме се с колегата и решихме да изчакаме пазача, все пак ние сме клиенти той да дойде.
Показа се след 3-4 мин. въпросния и продължи със същия тон. Много неприятно, колегата му се върза и го гръмна един шамар....тоя зе да се пени нещо да звъни телефони ... е сега сме щели да видим... Стандартните глупости.
Дадох му 10лв и за двамата и му обясних ,че не върви да псуваш хората които ти плащат заплатата.
Човека се оказа разбран, извини се въпреки ,че изяде един шамар, направи по кафе когато вече бяхме до бараката на сянка.
Още по 2-3 каракуди но като цяло слабо. В 12 тръгнахме оставих колегата в Пловдив ,че имал работа аз понацепих някой друг кубик дърва и към 8 пак бях в Мулдава. Седнах на същото местенце обилно захранено и взеха да се обаждат каракуди ,но по начесто. Имах и 2 зверски късания мисля бяха шаранчета.
Такъма 2,5 гр фиксирана плувка на малка дистанция дълбочина около 3те метра кука 14ка повод 10ка. Много приятен гьол, има чаушани/уклеи колкото кефали...истинско зрелище е като нападат насокоми по повърхността на водата.
Спогледахме се с колегата и решихме да изчакаме пазача, все пак ние сме клиенти той да дойде.
Показа се след 3-4 мин. въпросния и продължи със същия тон. Много неприятно, колегата му се върза и го гръмна един шамар....тоя зе да се пени нещо да звъни телефони ... е сега сме щели да видим... Стандартните глупости.
Дадох му 10лв и за двамата и му обясних ,че не върви да псуваш хората които ти плащат заплатата.
Човека се оказа разбран, извини се въпреки ,че изяде един шамар, направи по кафе когато вече бяхме до бараката на сянка.
Още по 2-3 каракуди но като цяло слабо. В 12 тръгнахме оставих колегата в Пловдив ,че имал работа аз понацепих някой друг кубик дърва и към 8 пак бях в Мулдава. Седнах на същото местенце обилно захранено и взеха да се обаждат каракуди ,но по начесто. Имах и 2 зверски късания мисля бяха шаранчета.
Такъма 2,5 гр фиксирана плувка на малка дистанция дълбочина около 3те метра кука 14ка повод 10ка. Много приятен гьол, има чаушани/уклеи колкото кефали...истинско зрелище е като нападат насокоми по повърхността на водата.
Здравейте, мисля утре да ходя за риба и търся къде.

Как е положенито тука?
На кое от двата викате язовир Мулдава?
На яз. 40-те Язовира или онова по-малкото вдясно и леко по-надолу от Мулдава?
40-те Язовира има път до там и на Google Maps изглежда добре. Някои ходил ли е там?
Как се стига до оново по-малкото до Мулдава вдясно и леко по-надолу?
На кое от двете места е по-добре да ида?
Едит:
Набелязах още едно място - Конуш. Като то ми изглежда по-добре, понеже пътя е дируктно покрай язовира:

Така на пръв поглед 2 места ми харесаха. Какво ще кажете? Дали да не пробвам там?

Как е положенито тука?
На кое от двата викате язовир Мулдава?
На яз. 40-те Язовира или онова по-малкото вдясно и леко по-надолу от Мулдава?
40-те Язовира има път до там и на Google Maps изглежда добре. Някои ходил ли е там?
Как се стига до оново по-малкото до Мулдава вдясно и леко по-надолу?
На кое от двете места е по-добре да ида?
Едит:
Набелязах още едно място - Конуш. Като то ми изглежда по-добре, понеже пътя е дируктно покрай язовира:

Така на пръв поглед 2 места ми харесаха. Какво ще кажете? Дали да не пробвам там?
- tsvetkoff
- ще става разбирач
На яз. 40-ти извора можеш да ловиш само ако имаш членска карта от ЛРД "Сокол" Асеновград.
На яз. Конуш можеш да ловиш само на място №1.Нататък е забранен риболова заради колонии на гнездящи чапли или някакви други хвъркати....
На яз. Конуш можеш да ловиш само на място №1.Нататък е забранен риболова заради колонии на гнездящи чапли или някакви други хвъркати....
Ходих на Конуш.
Доволен съм, хванах 48 каракуди, по около 200гр.
Това до към 5 следобяд, а отидох сутринта в 7.
Само дето беше много жега. Едва не загинах.
Само едно ме озадачи. Струва ми се, че прехранват рибата. На брега има голям куп с царевица и още нещо, което не знам какво е. Двама с лодка натовариха може би 10тина чувала и отидоха на другия край Не се виждаше какво правят, ама май ги изсипаха в язовира.
Даже ме питаха дали искам да изсипят един чувал пред мен за да ми захранят. Същото направиха и на едни други колеги.
Доволен съм, хванах 48 каракуди, по около 200гр.
Това до към 5 следобяд, а отидох сутринта в 7.
Само дето беше много жега. Едва не загинах.
Само едно ме озадачи. Струва ми се, че прехранват рибата. На брега има голям куп с царевица и още нещо, което не знам какво е. Двама с лодка натовариха може би 10тина чувала и отидоха на другия край Не се виждаше какво правят, ама май ги изсипаха в язовира.
Даже ме питаха дали искам да изсипят един чувал пред мен за да ми захранят. Същото направиха и на едни други колеги.
-
- новобранец
Здравейте,колеги!!
Скоро направихме с приятели един риболов на язовир "Кюрча". Намира се в дясно, малко след Раковски, в посока Брезово. Риба има много, като преобладава каракудата (400+ грама на парцал). Хванахме и две маломерни сомчета около кило. Ако искате да начешете крастата, определено това е язовира. Таксата е 5лв. на човек (3 въдици) и каквото си хванеш си го взимаш. Имаше много игра на шаран, но така и не удари нищо по-едро. Трима човека за около 6-7 часа направихме към 10 кила рибка. Човека, който събира таксата, каза че имало и големи толстолоби от сорта на 17-20кг.
На слука, ако решите да идете там. Един от малкото частни язовири, от които съм останал доволен в последните години.
P.S.: внимавайте да не завали, че затъването е 90% сигурно
Скоро направихме с приятели един риболов на язовир "Кюрча". Намира се в дясно, малко след Раковски, в посока Брезово. Риба има много, като преобладава каракудата (400+ грама на парцал). Хванахме и две маломерни сомчета около кило. Ако искате да начешете крастата, определено това е язовира. Таксата е 5лв. на човек (3 въдици) и каквото си хванеш си го взимаш. Имаше много игра на шаран, но така и не удари нищо по-едро. Трима човека за около 6-7 часа направихме към 10 кила рибка. Човека, който събира таксата, каза че имало и големи толстолоби от сорта на 17-20кг.
На слука, ако решите да идете там. Един от малкото частни язовири, от които съм останал доволен в последните години.
P.S.: внимавайте да не завали, че затъването е 90% сигурно

Колега , много хубаво инфо.
само да те помоля за направление към язовира , имали сянка там или е гол кър , на какво се хваща рибата и всичко останало което може да ни е от полза.
Благодаря предварително от името на всички колеги във Форума .

Благодаря предварително от името на всички колеги във Форума .
-
- новобранец
Привет, колеги!!
При излизането от кв.Николаево в посока Брезово, първо ще видите ниско долу табела приличаща на надгробна плоча, на която пише яз.Мишиица - ТОВА НЕ Е ЯЗОВИРА ЗА КОЙТО СТАВА ВЪПРОС!! След около 300 метра ще видите друга табела, закачена на дърво и път минаващ покрай него. Влезте по пътя и ще стигнете до къщичката на човека който събира парите. Той би трябвало да е там, искайте да ви опъти за хубав път, че един от пътищата е с еднометрови коловози (от личен опит знам, даже и порой ме хвана докато минавах от там.. прибрах се на магия с около 2-3 закъсвания и бутания..). На стената има дървета и може да се намери сянка, но по ръкавите е кър засят със сланчогледи и жито.
P.S.: Качил съм и снимка. Язовира е този ,който е ограден в червено.
НАСЛУКА КОЛЕГИ!!
При излизането от кв.Николаево в посока Брезово, първо ще видите ниско долу табела приличаща на надгробна плоча, на която пише яз.Мишиица - ТОВА НЕ Е ЯЗОВИРА ЗА КОЙТО СТАВА ВЪПРОС!! След около 300 метра ще видите друга табела, закачена на дърво и път минаващ покрай него. Влезте по пътя и ще стигнете до къщичката на човека който събира парите. Той би трябвало да е там, искайте да ви опъти за хубав път, че един от пътищата е с еднометрови коловози (от личен опит знам, даже и порой ме хвана докато минавах от там.. прибрах се на магия с около 2-3 закъсвания и бутания..). На стената има дървета и може да се намери сянка, но по ръкавите е кър засят със сланчогледи и жито.
P.S.: Качил съм и снимка. Язовира е този ,който е ограден в червено.
НАСЛУКА КОЛЕГИ!!

- Прикачени файлове
-
- kiorcho.png (1.77 MiB) Преглеждано 1616 пъти
Мерси , супер си !!! Много хубаво описание на язовира , само ако имаше повече колеги като теб форума щеше да Процъфтява !!!
Наслука на всички
Наслука на всички