Да помогнем на Калеко ми Пламен Ризов

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
masterman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Да помогнем на Калеко ми Пламен Ризов

Мнение от masterman »

Здравейте, колеги риболовци.
Обръщам се към Вас от името на един много обичан и уважаван от мен човек, и не на последно място отличен риболовец, който ме е научил на доста тънкости в риболова, а и не само. Да помогнем на Калеко ми Пламен Ризов на 58 години от Пловдив. Работил е над 25 години в Национална Следствена Служба гр.София, бивша барета, от около 12 години е пенсиониран и от толкова живее в Пловдив. Има две дъщери които са омъжени и живеят в София.

Сега на кратко ще Ви разкажа какво е положението.
Преди около година и няколко месеца докторите му поставиха диагноза "Бъбречна недостатъчност", и от там се започна ходене по болници и опити да се позакрепи положението, с цел да се избегне Хемо-диализата, но без особен успех, бъбреците му почти не работят. От 5 месеца е на хемо-диализа всеки понеделник, сряда и петък, независимо дали е празник или делник, той е на машинката в болницата по три четири часа. След като започна диализата нещата се подобриха, изследванията се нормализираха, той се успокои доста. И разбира се веднага направихме един дълго чакан (около година) риболовен излет. Всичко си беше сякаш ок, даже си направихме планове да ходим на риба в Гърция, купихме си всичко необходимо стегнахме багажа и на сутринта трябваше да тръгнем само че, така и не тръгнахме. На тръгване сутринта той се почувства много зле и постъпи по спешност в болницата и състоянието му се влоши драстично. Беше 10 дни в болницата, след това започнаха да го викат да прави и извънредни диализи. В момента изследванията са му много тревожни, ако не се лъжа креатенина му беше около 730, което е в пъти над нормата. Без трансплантация на бъбрек положението става не много добро. Тогава един негов роднина реши да си направи изследвания и се оказа че, са съвместими и е идеалният донор, и каза че, ще му дари бъбрека си. Аз от както се помня го познавам и знам че, е много здрав и силен човек, който винаги е помагал с каквото може на всеки, но в този момент той се просълзи, понеже не очакваше някой на него да му помогне и то по такъв начин.

Единствената пречка в момента е финансовата.

Наложително е да се извърши спешна бъбречна трансплантация в Турция, която ще струва 60000лв. от тази сума вече са събрани около 18000лв. от приятели, роднини и две фирми, за което той и семейството му, са им много благодарни.

Колеги нека помогнем на този изключителен човек да сбъдне мечтата си, а тя е да дочака да стане Дядо.

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
IBAN: BG86UNKR70001522084595
ПЛАМЕН РИЗОВ

http://snimki.be/view.php?id=88553 в момента нямам други снимки, тук е преди 8 години, на 50годишен юбилей.

П.П. Благодаря много на Христо Бутников за помощта и съдействието.
Благодаря също и на собствениците на сайта nariba.com. че подкрепиха инициативата да пусна темата във форума.
Изображение
ГУСТО МИ Е!
Аватар
masterman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Да помогнем на Калеко ми Пламен Ризов

Мнение от masterman »

Това са мои обяви, които след продажбата на нещата, всички пари отиват за каузата.

https://www.nariba.com/obiavi/?m=show&ad=6770
https://www.nariba.com/obiavi/?m=show&ad=6874
https://www.nariba.com/obiavi/?m=show&ad=6876

Скоро ще пусна и още неща.
Изображение
ГУСТО МИ Е!
Аватар
masterman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от masterman »

Колеги нека помогнем.
Изображение
ГУСТО МИ Е!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Направих темата " Важна",за да се вижда по добре и който може да помогне !Дано да имате късмет с набирането на средствата и човека да продължи да живее!
Аватар
masterman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от masterman »

Благодаря много.
Дай боже да се случат нещата. Преди няколко дни отговориха от болницата в Турция и операцията е планувана на 21.07.2015г. И до тогава трябва парите да са събрани. Другата седмица ще има и публикация във вестник Галерия.
Моля погледнете обявите, които съм публикувал, парите от нещата отиват за каузата. Нещата се продават не защото искам,а защото се налага.
Поздрави и ще ви държа в течение за това как вървят нещата.
Изображение
ГУСТО МИ Е!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”