Отглеждане на каракуда

Модератор: sapuna

darkuss
новобранец
новобранец

Re: Отглеждане на каракуда

Мнение от darkuss »

Ще видя скоро да пусна още 2-3 каракуди, от време на време ще хвърлям червей или трохи хляб. Мисля че се някога ще яде, няма къде да отиде :D Обаче знам че трябва да им се сменя водата от време на време защото въздуха свършва. В моя град постоянно вали дъжд и мисля че няма да има проблем ако от кранчето източвам по малко и после дъжда да я допълва
darkuss
новобранец
новобранец

Мнение от darkuss »

(bubsa) написа:Вземи и една щука да си играят и ще се оправи работата :lol:
Щуката няма да може да я изяде голяма е
darkuss
новобранец
новобранец

Мнение от darkuss »

banderas_1975 написа:Нищо и няма.Аз гледам в един аквариум но имам и пуснат въздух даже хвърляха хайвер и отгледах и пуснах в едно язовирче 200 малки.около месец не се храниха после почнаха да се хранят за 7 месеца са надали около 50% задалжително им сложи водорасли за да имат въздух и не прекалявай с храната за да не замърсиш водата .аэ ги храня с чернодробна храна за пъстърва.пробвах с гранули за шаран но не съм доволен.Давам им бял и торен като ми остават от риболов.
Как ще ги сложа тия водорасли вътре ? :D трябва и пръст да има
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Това с водорасли е нож с две остриета.Слагаш ги в саксии в земя,но почват да ровят и става боза.Имах водни лилии ,но ги затрих от глупост :oops: ,ровят вътре в земята ,търсят храна,нормално.Сега са без такива екстри,ядат каквото им дадеш,няма да поставяме рекорди за прираст :D и са си екстра.Крият се зад камъните,инстинкт :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
georgi_sarafov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от georgi_sarafov »

Божеее а аз мислех че не съм у ред:)
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

georgi_sarafov написа:Божеее а аз мислех че не съм у ред:)
Само ти си знаеш ,защо си мислиш така :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
gotzyss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gotzyss »

Аз пускам в един аквариум от време на време разни такива рибки , но до 3-4 дни започват да се хранят.
darkuss
новобранец
новобранец

Мнение от darkuss »

gotzyss написа:Аз пускам в един аквариум от време на време разни такива рибки , но до 3-4 дни започват да се хранят.
А вътре в аквариума има ли някакви водорасли, камъчета и разни други такива, че някой казват че ако ги няма и не искат да се хранят ....
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

banderas_1975 написа:Нищо и няма.Аз гледам в един аквариум но имам и пуснат въздух даже хвърляха хайвер и отгледах и пуснах в едно язовирче 200 малки.около месец не се храниха после почнаха да се хранят за 7 месеца са надали около 50% задалжително им сложи водорасли за да имат въздух и не прекалявай с храната за да не замърсиш водата .аэ ги храня с чернодробна храна за пъстърва.пробвах с гранули за шаран но не съм доволен.Давам им бял и торен като ми остават от риболов.
Нямам какво да добавя! Отличен отговор.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Аватар
gotzyss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gotzyss »

darkuss написа:
gotzyss написа:Аз пускам в един аквариум от време на време разни такива рибки , но до 3-4 дни започват да се хранят.
А вътре в аквариума има ли някакви водорасли, камъчета и разни други такива, че някой казват че ако ги няма и не искат да се хранят ....
Да на дъното има миди и камъни , водорасли има изкуствени.Пробвал съм с естествени, обаче ги изяждат бързо.
Аватар
njoyz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от njoyz »

Аз, като бивш аквариумен маниак, трябва да отбележа, че растенията за които говорите НЕ са водорасли.Водораслите са много по-низши същества. Водорасли има много видове, но те са главно малки паразити по големите растения.
Hrabri je vodja narodu treb'o.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”