Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Отглеждане на каракуда
Модератор: sapuna
Re: Отглеждане на каракуда
Ще видя скоро да пусна още 2-3 каракуди, от време на време ще хвърлям червей или трохи хляб. Мисля че се някога ще яде, няма къде да отиде
Обаче знам че трябва да им се сменя водата от време на време защото въздуха свършва. В моя град постоянно вали дъжд и мисля че няма да има проблем ако от кранчето източвам по малко и после дъжда да я допълва

Щуката няма да може да я изяде голяма е(bubsa) написа:Вземи и една щука да си играят и ще се оправи работата
Как ще ги сложа тия водорасли вътре ?banderas_1975 написа:Нищо и няма.Аз гледам в един аквариум но имам и пуснат въздух даже хвърляха хайвер и отгледах и пуснах в едно язовирче 200 малки.около месец не се храниха после почнаха да се хранят за 7 месеца са надали около 50% задалжително им сложи водорасли за да имат въздух и не прекалявай с храната за да не замърсиш водата .аэ ги храня с чернодробна храна за пъстърва.пробвах с гранули за шаран но не съм доволен.Давам им бял и торен като ми остават от риболов.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Това с водорасли е нож с две остриета.Слагаш ги в саксии в земя,но почват да ровят и става боза.Имах водни лилии ,но ги затрих от глупост
,ровят вътре в земята ,търсят храна,нормално.Сега са без такива екстри,ядат каквото им дадеш,няма да поставяме рекорди за прираст
и са си екстра.Крият се зад камъните,инстинкт 

Всичко може,но не всеки го можe.

- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Божеее а аз мислех че не съм у ред:)
- MITKO70
- кандидат преподавател
Само ти си знаеш ,защо си мислиш такаgeorgi_sarafov написа:Божеее а аз мислех че не съм у ред:)

Всичко може,но не всеки го можe.

Аз пускам в един аквариум от време на време разни такива рибки , но до 3-4 дни започват да се хранят.
А вътре в аквариума има ли някакви водорасли, камъчета и разни други такива, че някой казват че ако ги няма и не искат да се хранят ....gotzyss написа:Аз пускам в един аквариум от време на време разни такива рибки , но до 3-4 дни започват да се хранят.
Нямам какво да добавя! Отличен отговор.banderas_1975 написа:Нищо и няма.Аз гледам в един аквариум но имам и пуснат въздух даже хвърляха хайвер и отгледах и пуснах в едно язовирче 200 малки.около месец не се храниха после почнаха да се хранят за 7 месеца са надали около 50% задалжително им сложи водорасли за да имат въздух и не прекалявай с храната за да не замърсиш водата .аэ ги храня с чернодробна храна за пъстърва.пробвах с гранули за шаран но не съм доволен.Давам им бял и торен като ми остават от риболов.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Да на дъното има миди и камъни , водорасли има изкуствени.Пробвал съм с естествени, обаче ги изяждат бързо.darkuss написа:А вътре в аквариума има ли някакви водорасли, камъчета и разни други такива, че някой казват че ако ги няма и не искат да се хранят ....gotzyss написа:Аз пускам в един аквариум от време на време разни такива рибки , но до 3-4 дни започват да се хранят.
- njoyz
- научил се да хвърля
Аз, като бивш аквариумен маниак, трябва да отбележа, че растенията за които говорите НЕ са водорасли.Водораслите са много по-низши същества. Водорасли има много видове, но те са главно малки паразити по големите растения.
Hrabri je vodja narodu treb'o.