Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: С лодка в морето 2015-сафрид
Мойте момчета направиха заклинание (джуджу), за сафрид и хубаво време за събота и неделя. Да видим дали ще работи джуджуто.
Днес на Траката от 14 до 19ч.към 2кила кая и едно к,сафрид.После сафрида може да е тръгнал по добре. Чепаретата на Борката работят много добре,няколко пъти ги напълних,като мине рибата.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
по прогноза обаче времето ще е кофти...kiril_bulgaria написа:Мойте момчета направиха заклинание (джуджу), за сафрид и хубаво време за събота и неделя. Да видим дали ще работи джуджуто.
Вчера 1.07 кило и нещо сутринта пред Траката.. Изтървахме активната част на рибата с грешни чепарета.. И много интересно.. 30 метра разлика и рибата спира...
Ок беше на цвят с перушинка и също пера с червени куки налитаха по-едри.. В 10 спря.. малко плаж си направихме на брега и go home да изядем улова.
Едно въпросче към по-опитните .. може ли с друга мазнина да се пържи освен слънч.олио и брашно, че нещо ми идва мазничко/тежко на мен.. Пекох на скара/плоча, тогава пък много изсъхва..
Ок беше на цвят с перушинка и също пера с червени куки налитаха по-едри.. В 10 спря.. малко плаж си направихме на брега и go home да изядем улова.
Едно въпросче към по-опитните .. може ли с друга мазнина да се пържи освен слънч.олио и брашно, че нещо ми идва мазничко/тежко на мен.. Пекох на скара/плоча, тогава пък много изсъхва..
- zxzx
- научил се да хвърля
може с зехтин и царевично брашно и най-вече студена бираkrp написа: Едно въпросче към по-опитните .. може ли с друга мазнина да се пържи освен слънч.олио и брашно, че нещо ми идва мазничко/тежко на мен.. Пекох на скара/плоча, тогава пък много изсъхва..

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Сафрид има,но е пръснат.А делфините са повече от него.Минават на ескадрили по пет!
- smel1968
- ще става разбирач
Ами и между делфините се хващаше доволно сафрд вчера-така че когато има си го има,макар и пръснат между делфините=5 кг.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Псафрид Прилично едър сафрид върви от 2 часа вече пред последната буна до завоя на почивка. 11м
- smel1968
- ще става разбирач
И вчера по това време започна да дава добре сафрид,но дъжда и вятъра бъзо ни изгониха.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Днес от 6 до 9ч. пред Галата и Фичоза по 2кг. на човек едър сафрид.Учудващото е,че все още има хайвер.
Някой да знае нещо за болата ?
- nabor4eto
- ще става разбирач
мисля да отида в четвъртък и да пробвам
...задължително ще пиша...ако вляза де

Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

И аз за четвъртък си мисля за там
Гледам някои от риболовните корабчета на там отиват, и от там се връщат ако това означава нещо..beglec написа:Някой да знае нещо за болата ?
Вчера, спускане на вода около 9.00 от Аспарухово и газ към Галата. Сонара показваше епизодично рибки близо до дъното около 20м. Излизаха по една две рибки. И така малко по малко се приближих до селото пред Черноморец. Там рибата беше около 16м. Отдавна не бях пускал котва при риболов на сафрид. Риба та вървеше до 13.00. После газ на обратно. Улова около 3 кг граца и тук таме сафрид.
Когато я почиствах имаше хайвер.
Когато я почиствах имаше хайвер.