Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Колега,, дакатаеготин,,,, напълно и стопроцента съм съгласен с теб, глупости са твърденията, че някой ще се възползва и ще вземе пари от фонда. Сметката е на мое име затова приех това толкова лично. Но за карото съм съгласен, бракониер който ми отказа да се включи в благотворителната акция.кофти за тях. Ще загубят от това сигурен съм.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Карото отдавна са спрели да наблягат на риболовните артикули в магазина.Гледат си онлайн търговийката и ги боли оная работа.Лъжат си хората,пращат некачествена стока на клиентите си и не им дреме.Сигурно от 2 и повече години не съм влизал в магазина.Няма и да вляза.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Току що гледах по Диана тв, че малко шарково е зарибено с един милион шаранчета,, личинки,,,някой друг може ли да потвърди.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Потвърждавам и аз, пуснали са огромен брой малки личинки между 5 и 10 грама - прекрасна новина! За съжаление са много малки и оцеляемостта им няма да е голяма при тази популация на хищник в язовира. Дано все пак да останат някои от тези бройки и те да дадат своето потомство в тоя прекрасен водоем
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Дано Митаче, между другото двама мои колеги са там в момента и са хванали два добри шарана ,и няма умряла риба .
И покрай тези добри новини да напомня ,че имаме да купуваме амурчета .В началото имаше много мераклии ,но само дакатаеготин и Митачето са дали пари към сметката .Аз също съм се отчел ,хайде колеги то си е за нас. В кутиите има повече пари от сметката, а уж трябваше да е обратно. Ок и в кутиите е добре ,само да се съберат няма значение начина.
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Добър ден,
На Шарково като тръгне рибата, но можеш я запря. За ден и половина хванахме 8 сулки и 20-на костура ( 200-500гр). Стръв рибка и изкуствени примамки. Мястото е м-у кулата и лудницата, точно където вчера захранваха с шаранови личинки- явно са сабрали хищника. Най-големите са 4.100кг и 2.100кг.
Успех на всички, които не се предават.
На Шарково като тръгне рибата, но можеш я запря. За ден и половина хванахме 8 сулки и 20-на костура ( 200-500гр). Стръв рибка и изкуствени примамки. Мястото е м-у кулата и лудницата, точно където вчера захранваха с шаранови личинки- явно са сабрали хищника. Най-големите са 4.100кг и 2.100кг.
Успех на всички, които не се предават.
- Прикачени файлове
-
- 1.JPG (2.45 MiB) Преглеждано 1176 пъти
-
- 111.JPG (2.2 MiB) Преглеждано 1176 пъти
-
- 11.JPG (3.3 MiB) Преглеждано 1176 пъти
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Да ама снимката с колата е точно...отсреща 

- dakataegotin
- научил се да хвърля
Там ни беше лагера, а джигвахме основно около стената и лудницата.
А...с лодка става 

Да ти е сладко,, сулката е много вкусен трофей. Ако ти дойде в повече, не се срамувай, може спокойно да почерпиш едно парченце
Като оставим шегата,, браво,,, страхотен излет.

Като оставим шегата,, браво,,, страхотен излет.
- S.Koychev
- разбира нещата
Има ли водорасли около лудницата и боровата гора,смятам да търся шаран ама ако е тревясало ще е греда
Ribarche
- morriddin
- научил се да хвърля
Браво, Дака! Напипал си ги!
Планирал съм един излет в края на месеца, но ще ги търся тези от брега - дано ми се усмихне св.Никола!
Между другото, как е пътя от Болярово до стената? Предполагам преминаването по нея все още е забранено...
Планирал съм един излет в края на месеца, но ще ги търся тези от брега - дано ми се усмихне св.Никола!

Между другото, как е пътя от Болярово до стената? Предполагам преминаването по нея все още е забранено...
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Има водорасли около брега, навътре е чисто. Бариерата на стената си стои, но с лодката нямаш ограничения. Риба има много, но още не е тръгнала както трябва. Килограмови костури ми удрят цикадата преди да я извадя, но само я побутват- без да атакуват както си трябва. Другата седмица времето ще е хубаво и налягането ще се нормализира. Рибата може и да се разкълве
.