Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Модератор: sapuna
Re: Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Иван беше с директния навъпросното ръбче и хвана 3 пъти повече от другите.Целата беше да покажем 3 -те най-често ползвани любителски начина на риболов там-директен, мач, фидер. На 1 юли 8-цата беше най-успешна, останалите се представихме посредствено, но на филма няма да се разбере, щото паузите ги нямаBayivan написа: Иначе не знам дали забеляза, но точно на това място, в средата се лови най-добре заради едно "ръбче" на 10 метър на вътре и дълбочина от около 4м.

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Точно, точно! Там, като цяло местата за директен. Последните снимки, които и аз съм постнал са от въпросното място.
РИБОЛОВ ИМА !
Последно промяна от tonkatabg на Пет Юли 03, 2015 9:12 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
колеги някъкво инфо за пътя към филмовата къща след моста на реката .....в смисъл е какво състояние е пътя (много ли е разбит или се кара )!благодаря ви предварително !
palamuda84 написа:колеги някъкво инфо за пътя към филмовата къща след моста на реката .....в смисъл е какво състояние е пътя (много ли е разбит или се кара )!благодаря ви предварително !
Ако си с нормална кола ще минеш без проблем !
-
- новобранец
Благодаря колега!tonkatabg написа:palamuda84 написа:колеги някъкво инфо за пътя към филмовата къща след моста на реката .....в смисъл е какво състояние е пътя (много ли е разбит или се кара )!благодаря ви предварително !
Ако си с нормална кола ще минеш без проблем !
Шипочанският залив за момента не е добра дестинация за риболов .... много ниско ниво.Слабо кълване на малки каракуди и платики.По края е доста кално от спадането на язовира.Днес като погледнах ... над 1м
е спаднал сравнение с м.април да речем.
е спаднал сравнение с м.април да речем.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
След сериозни напъствия от колегата Чируса стигнах до този резултат

имах и едно взимане привечер на фидера,разви ми цялото влакно и аз викам,да не фане да замине със се 100те метра го напънах и откина,не знам какво беше най вероятно руска подводница
Рибите кълвяха най добре на бял,периодично на жито
по едно време излезна течение,та влезнаха скобари

имах и едно взимане привечер на фидера,разви ми цялото влакно и аз викам,да не фане да замине със се 100те метра го напънах и откина,не знам какво беше най вероятно руска подводница

Рибите кълвяха най добре на бял,периодично на жито
по едно време излезна течение,та влезнаха скобари

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Вчера на един приятел са му разбили колата. Ако четат тука боклуците, ще им кажа им кажа, че в този живот рано или късно всичко се връща.
от коя страна? и ако е около римския на пътя ли или местата в гората?уточни точно место какво са зели и така 

Мангалите да не са риби, та да е важно мястото?! Оставяйте колите като за преглед, да се вижда, че няма нищо полезно вътре. За да се спаси акумулатора и гумите по-добре да са горе на шосето.bounce написа:от коя страна? и ако е около римския на пътя ли или местата в гората?уточни точно место какво са зели и така
И пак е въпрос на късмет, мамка им!!
Може и да не са били цигани, защото целта не е бил акумулатора, затова го пиша тук, ако четат да си знаят, че са боклуци. Идвала е полиция, взели са отпечатъци и така. Мястото не е важно. Навсякъде, където колата е в гората и не се вижда може да стане.
да и според мен е по-хубаво да е на пътя , и за това питам ако е била там значи ептен са изнаглели.в гората е ясно не се вижда и е по-удобно. вие за едно място ше ме изядете 

Трънски, само не казвай, че това е фидераTRANSKI RIBAR написа:]
..........имах и едно взимане привечер на фидера'................

на някой

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това е това е,ловкам си с фидер за 50лв и ич ми не е

Утре пА ще дирим тва де ми откина миналия път

Утре пА ще дирим тва де ми откина миналия път

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?