Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Риболовен билет ????
Модератор: sapuna
Риболовен билет ????
Здравейте колеги искам да ви попитам : Трябва ли да имаш риболовен билет като ходиш на платен водоем? Някаде попаднах на едно мнение че си длъжем да имаш такъв и че могат да ти направят проверка за билет на платен водоем.Сиреч казано ако нямаш и ти направят проверка ще отнесеш солидна глобичка.Дали е така ???
Re: Риболовен билет ????
Защо трябва да имаш билет след като си плащаш на момента за извършената дейност или да го нарека улов на риба.Нали за това си плащаш? защото нямаш билет примерно и т.н.След като е под аренда водоемът защо трябва да имаш е въпросът? Благодаря Поздравй !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Трябва ли да имаш книжка,ако караш кола под наем?
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Колега, имам един въпрос към теб...от колко години практикуваш спортен риболов?
колеги,ако водоема е лична собственост невиждам начин как ще го проверят.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Дали ме разбирате правилно незнам ? Както е казал колегата след като е частен водоеа защо трябва да имаш билет? Поздрави.
Ако имам магазин трябва ли да ви разреши държавата да влезете във него и да пазарувате? Или това е мое право?
Сапуна го каза мн.точно.
За да извършваш спортен риболов трябва да имаш билет.
колеги има много писано по въпроса.
За да извършваш спортен риболов трябва да имаш билет.
колеги има много писано по въпроса.

А трябва ли ка карам самолет като си купя билет ? Колега дано не се обидиш от тоя пост нищо лично но се завъди едно спорче при което се опитвам да ми помогнете по-възможно най добрият начин така че да го разбера.А не така със как да го кажа незнам и аз .Поздрави на всички .
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
споровете са излишни !
и най голямата глупост да е няма значение !
факт е че вече са ме проверявали на мнооого частни така да се каже язовири и са правили актове на хора пред мен които така или иначе си бяха платили таксите !
пък и колко по лесно е да правят проверки по части язовири кадето просто няма браконери !
На Овчарица са ме поверявали 2 пъти !!!
а Ковачевския язовир буквално го рзбиват с мрежи, ток, бомби и каквото ви дойде наум
а от единия до другия язовир се отива буквално за 5 минутки !
и най голямата глупост да е няма значение !
факт е че вече са ме проверявали на мнооого частни така да се каже язовири и са правили актове на хора пред мен които така или иначе си бяха платили таксите !
пък и колко по лесно е да правят проверки по части язовири кадето просто няма браконери !
На Овчарица са ме поверявали 2 пъти !!!
а Ковачевския язовир буквално го рзбиват с мрежи, ток, бомби и каквото ви дойде наум

chvora написа:А трябва ли ка карам самолет като си купя билет ? Колега дано не се обидиш от тоя пост нищо лично но се завъди едно спорче при което се опитвам да ми помогнете по-възможно най добрият начин така че да го разбера.А не така със как да го кажа незнам и аз .Поздрави на всички .
Виж тази тема.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
абе маи вси4ко зависи от концесионера на водоема
а според мен 6том си рибар трябва да има6 билет

................
Колега,коригирай си мненията!4 и 6 в ирк!
sapuna
а според мен 6том си рибар трябва да има6 билет

................
Колега,коригирай си мненията!4 и 6 в ирк!
sapuna
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
shekira написа:колеги,ако водоема е лична собственост невиждам начин как ще го проверят.
Въх , да се изтърколи и таз годинка пък тогаз ще си говориме по-обстойно на таз тема как е възможно да те проверят и актуват даже и на бетонно корито как Герман или друго такова

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- CERRUTI
- сериозен играч
Колега ти или бавно схващаш или незнам,Сапуна ти даде много точен пример и невиждам причина да го иронизираш.....chvora написа:А трябва ли ка карам самолет като си купя билет ? Колега дано не се обидиш от тоя пост нищо лично но се завъди едно спорче при което се опитвам да ми помогнете по-възможно най добрият начин така че да го разбера.А не така със как да го кажа незнам и аз .Поздрави на всички .
Добре ще ти дам един по близък пример до риболова(дано го разбереш)а и да не го разбереш ми е все тая,тебе ще глобят,в форума има не една тема за това как са правени проверки и глоби на платени водоеми при кето и арендатора го отнася!!!
Пример:Трябва ли да имаш разрешително за ловец за да ловуваш в часно ловно стопанство?или може всеки да ходи и да пуца на воля нали е на часна територия???При риболова е същото.....Помисли и си отговори сам!!!
Билета е разрешително за роболов, а не пропуск за водоеми,а на платено пак извършваш риболов а не си переш гащите....
Последно промяна от CERRUTI на Съб Фев 23, 2008 8:04 pm, променено общо 1 път.