Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Риболовен билет ????
Модератор: sapuna
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболовен билет ????
chvora написа:Здравейте колеги искам да ви попитам : Трябва ли да имаш риболовен билет като ходиш на платен водоем? Някаде попаднах на едно мнение че си длъжем да имаш такъв и че могат да ти направят проверка за билет на платен водоем.Сиреч казано ако нямаш и ти направят проверка ще отнесеш солидна глобичка.Дали е така ???
Ами аз те попитах по-горе нещо, но отговор не получих....от колко време се занимаваш с риболов????
Искам и да започнеш да ме убеждаваш, че не стъпваш на свободни водоеми през годината и ти тежи да си извадиш и билет от горското задето ходиш само по платени!
Полемиките са излишни..има си закон, прочето го...Ако решиш си извади билет..ако не..знай, че може и да те актуват дори да си на платено.
Главната "идея" за това да имаш риболовен билет дори когато ходиш на арендовани водоеми е друга, опитай се да я разбереш.
Ама аз си искам отговора на въпроса ми...Ако не ти пречи да ми отговориш де!?
Благодаря предварително!
да имам билет разбира се .Няма и какпка съмнение във това че го притежавам.Но ме хваща яд на държавата дет само ни цеди по-всякакъв начин.
-
- научил се да хвърля
Абе и някой автобусни линий в София са частни ама дупчим билетчета,а и картите важат.
Та май е правилно да глобяват на платените водоеми.
Мисля,че трябва да продават такъми и риболовни принадлежности възоснова на разрешително(БИЛЕТ).
Както е за ловжийте,като си купуват пушка,патрони и т.н.
Та май е правилно да глобяват на платените водоеми.
Мисля,че трябва да продават такъми и риболовни принадлежности възоснова на разрешително(БИЛЕТ).
Както е за ловжийте,като си купуват пушка,патрони и т.н.
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
- CERRUTI
- сериозен играч
Ако мислиш от този форум има някой който да не се чувства като теб,лъжеж се....но за съжаление положението е такова...потърси в форума има една тема за "петиция"прочетия и ще се убедиш,а пък може и да се пообнадеждиш като видиш за какво иде реч...chvora написа:да имам билет разбира се .Няма и какпка съмнение във това че го притежавам.Но ме хваща яд на държавата дет само ни цеди по-всякакъв начин.

Колега ако мога да се нарека така със теб навярно си по-запален риболовец от мен и по-дългогодишен аз лично се запалих по риболовът от около 8-10 години .Мисля че трябва да те задоволя със този отговор.Въпросът е принципен а не кой от колко време е риболовец казвам риболовец защото "рибар"е вид птица .Поздрави
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
chvora написа:да имам билет разбира се .Няма и какпка съмнение във това че го притежавам.Но ме хваща яд на държавата дет само ни цеди по-всякакъв начин.
Извинявай, ама се съмнявам

Иначе и темата нямаше да се пусне!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
риболовец - за спортаchvora написа:... казвам риболовец защото "рибар"е вид птица .Поздрави
рибар - начин на живот

Краси,не е толкова важно дали има или няма билет колегата!Важното в случая е да се даде отговор на този често задаван въпрос!КрасиПловдив написа:chvora написа:да имам билет разбира се .Няма и какпка съмнение във това че го притежавам.Но ме хваща яд на държавата дет само ни цеди по-всякакъв начин.
За мен отговорът е - ДА,ТРЯБВА БИЛЕТ!
Колега Григоров оспя да ме разсмееш Благодаря ти за което Обаче ако си купиш билет на компанията "Витоша Експрес " примерно до морето ще те проберяват ли за билет4е контролните органи ? и въобще някой някога дали са го проверявали така? Поздрави
Няма нищо Краси Пловдив не виждам смисъл да се доказвам какъв съм и т.н няма проблем. Просто ме е яд че ни цицат от всякаде не става въпрос за тези 25лева за билет дет се вика една кора яйца са просто въпросът е принципен Разбираш ли ме? За какво ми е този билет след като не зарибяват водоемите а си ходиме на частно нали там си плащаме за да се зарибява и т.н. Поздрави
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Аз и досега си живея добре и без това инфо....ама нали се заговорихме..та затова да попитамsapuna написа:риболовец - за спортаchvora написа:... казвам риболовец защото "рибар"е вид птица .Поздрави
рибар - начин на живот![]()
![]()
![]()
Краси,не е толкова важно дали има или няма билет колегата!Важното в случая е да се даде отговор на този често задаван въпрос!КрасиПловдив написа:chvora написа:да имам билет разбира се .Няма и какпка съмнение във това че го притежавам.Но ме хваща яд на държавата дет само ни цеди по-всякакъв начин.
За мен отговорът е - ДА,ТРЯБВА БИЛЕТ!

Файнъли...мисля, че е важно всеки от нас да имам но по-важно е да имаме правилното отношение към аквакултурите..Мен на Марица са ми правили компромис, че не съм си носил билета...Същият ден се борих с литър и половинов кефал на булдото..като дойде до мен просто леко го повдигнах и си резнах повода с ножичката..викнаха ме(бях нагазил)....е не беше в раницата(билета де)..."Да не се повтаря...видях, че пускаш рибите, затова ти правим компромис"
Докато не спрем да отиваме на риба с нагласата после да оригаме на риба няма да се оправят нещата!
Моля да ме извините всички ако съм засегнал някой по въпро са ми.Изводът за мен е следният значи:Пускаме се по течението на реката пък на каде ни отведе.Демек плащаш си кат арабин и какво нищо ей това ме хвана яд нищо лично никой само към Оправниците ни .МАМКА ИМ
Поздрави.
Поздрави.
Колега Черути едно въпросче към теб ако може не по темата но да попитам де и аз имам Старфоршир мъжки твоето куче дето е на авантара ти имаш ли го и какво е ? Може да станеме рода както се казва ако искаш де ?
Поздрави
Поздрави
-
- и господ не е толокова добър
Колега,след като те е яд за самото зарибяване,да беше формулирал въпроса така:Къде отиват парите от билетите.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
така е прав си ми малко по-отдалечко тръгнах ама какво да направя такъв съм си Инат то без него на никаде 

е нямали поне един адвокат риболовец да се произнесе по въпроса,то зокони много ама несъвместими.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ