Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Колеги кажете някое тихо място на Дунав в Русе, където мога да ловя с медиум фидер и 30-40гр хранилки. Малки дистанций ще хвърлям 25-30 метра.
-
- новобранец
Абе като гледам в последно време никой нищо не споделя.....Къде,какво,как и т.н.. 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хм....освен в тихата вода преди/след някоя буна или някое заливче не знам къде може с такива малки хранилки. На КТМ-то съм ловил с по 60-70гр без проблем /преди буната/, на пясъка м/у Мартен и КТМ-то също....на топлата вода може да се пробва......flex написа:Колеги кажете някое тихо място на Дунав в Русе, където мога да ловя с медиум фидер и 30-40гр хранилки. Малки дистанций ще хвърлям 25-30 метра.
Ааааааа отивай под тухлената, в края на големия лиман и мятай на воля.....може и с по малки в зависимост от нивото на водата
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Мерси Иво
Ще отида под тухлената да видя как е, ако отида на топлата вода и почна да цопкам с фидера, ще бъда линчуван от местните играчи

Ще отида под тухлената да видя как е, ако отида на топлата вода и почна да цопкам с фидера, ще бъда линчуван от местните играчи

Снощи висях до 00:00 встрани на кранчето на камъните 3 малки сомета пуснати обратно, но за съжаление от 10 човека само аз и още един колега ги пускахме.... Наслука!
Хвани и пусни !
Не е хубаво да разказваш за нощен риболов, че ИАРА-джиите могат да ви посетят.famee написа:Снощи висях до 00:00 встрани на кранчето на камъните 3 малки сомета пуснати обратно, но за съжаление от 10 човека само аз и още един колега ги пускахме.... Наслука!

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кажи после резултата. Аз бях под тухлената преди няколко дена, само че с директната 7-ца. Излизаше дунавска разна само и единствено на торен.flex написа:Мерси Иво![]()
Ще отида под тухлената да видя как е, ако отида на топлата вода и почна да цопкам с фидера, ще бъда линчуван от местните играчи![]()
P.S. Боли те к*ра за т.нар. "местни играчи"!
- potrebitel_666
- новобранец
Колеги на кое викате тухлената? На "ТРУД АД" или греша?
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Там да.....сори за забавения отговорpotrebitel_666 написа:Колеги на кое викате тухлената? На "ТРУД АД" или греша?

Колеги, може ли да ми кажете на Пет Кладенци разрешен ли е нощния риболов?
- potrebitel_666
- новобранец
Благодаря колега. По-добре късно отколкото никогаbachoivo написа:Там да.....сори за забавения отговорpotrebitel_666 написа:Колеги на кое викате тухлената? На "ТРУД АД" или греша?

Здравейте,
някой може ли да сподели нещо за яз. Водица?
Какво излиза, ако излиза нещо, платен ли е, някакви координати за връзка, ако е така.
Благодаря предварително!
някой може ли да сподели нещо за яз. Водица?
Какво излиза, ако излиза нещо, платен ли е, някакви координати за връзка, ако е така.
Благодаря предварително!
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравейте!Някой има ли инфо за яз.Бели Лом,като каква риба дава,ниво на язовира?
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Чувам, че било много тегава работа на Бели лом. Епизодично излизали по някоя червеноперка и костур, но пък за сметка на това раци бол, явно рибата не може да се уреди до стръвта от тях. Май този язовир ще става вече само за отдих и купони. Но все пак наслука и успех ако отидеш.djokoriboloveca написа:Здравейте!Някой има ли инфо за яз.Бели Лом,като каква риба дава,ниво на язовира?
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравейте! Тази сутрин със големия син в 5 ч. бяхме на яз. Бели Лом.Докато се настаним ,докато разпънем и се съмна.

Разпънах директния и зачаках.

В същото време синковеца започна да ги "скубе" .

Прибрах директния и нагласих фидера.

Не закъсняха и резултатите,просто беше разбиване на червеноперката.толкова едра и като количество не съм хващал до сега на този язовир.периодично се хващаха и таранки.Костура почти го нямаше.За 7 часа двамата минахме над 10 кг риба,естествено голямо количество беше върнато във водата и си взехме само за собствена консумация.

Вчера говорих с няколко човека и всеки казваше не си губи времето на Бели Лом,да ама не. Ловихме на една стръв която няма да кажа че мноооого бракониери във форума,нещо като пазенето на риболовните места. Пробвахме много варианти и комбинации и накрая се получи.
За куриоз на края на риболова синковеца хвана доста приличен костур,но се оказа че първо на куката му се е хванало попче и като е вадил тогава костура е атакувал,не се сетих да снимам.
А така оставихме мястото след риболова.

Наслука на всички и експериментирайте.

Разпънах директния и зачаках.

В същото време синковеца започна да ги "скубе" .

Прибрах директния и нагласих фидера.

Не закъсняха и резултатите,просто беше разбиване на червеноперката.толкова едра и като количество не съм хващал до сега на този язовир.периодично се хващаха и таранки.Костура почти го нямаше.За 7 часа двамата минахме над 10 кг риба,естествено голямо количество беше върнато във водата и си взехме само за собствена консумация.
Вчера говорих с няколко човека и всеки казваше не си губи времето на Бели Лом,да ама не. Ловихме на една стръв която няма да кажа че мноооого бракониери във форума,нещо като пазенето на риболовните места. Пробвахме много варианти и комбинации и накрая се получи.
За куриоз на края на риболова синковеца хвана доста приличен костур,но се оказа че първо на куката му се е хванало попче и като е вадил тогава костура е атакувал,не се сетих да снимам.
А така оставихме мястото след риболова.

Наслука на всички и експериментирайте.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..