Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Враждебна - 777
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Враждебна - 777
Някой да е ходил скоро да сподели мнение.През седмицата работи ли?
Работи денонощно, но за съжаление тази година риболова е много слаб.. ловят се редки дребни сомчета, шарани почти никои не хваща.EMSKI написа:Някой да е ходил скоро да сподели мнение.През седмицата работи ли?
Вчера все пак го посетих, но за съжаление останах крайно разочарован.За целият ден имах 2 кълванета, едното успях да го реализирам с шаранче кило и половина. Смених стръвта около 6-7 пъти, но без никакъв резултат. Към 11 часа имаше традиционното до колкото знам зарибяване с шумната лодка през средата на язовира, а през другото време собствениците я заменяха с викания и всякакви глупости и не им пукаше. Не си заслужава поне според мен.
Този петък 6 шарана по 1 кг - 2 кг и 18 сомчета по 500 гр. = 18 кгEMSKI написа:Вчера все пак го посетих, но за съжаление останах крайно разочарован.За целият ден имах 2 кълванета, едното успях да го реализирам с шаранче кило и половина. Смених стръвта около 6-7 пъти, но без никакъв резултат. Към 11 часа имаше традиционното до колкото знам зарибяване с шумната лодка през средата на язовира, а през другото време собствениците я заменяха с викания и всякакви глупости и не им пукаше. Не си заслужава поне според мен.
Миналия петък 36 кг. - 12 шарана по кило - 3 кг, 2 толстолопа по 5-7 кг и много сомчета

Колега, издай тайната.На каква струв, и какъв риболов практикуваш. И с какво захранваш?JIBKATA написа:Този петък 6 шарана по 1 кг - 2 кг и 18 сомчета по 500 гр. = 18 кгEMSKI написа:Вчера все пак го посетих, но за съжаление останах крайно разочарован.За целият ден имах 2 кълванета, едното успях да го реализирам с шаранче кило и половина. Смених стръвта около 6-7 пъти, но без никакъв резултат. Към 11 часа имаше традиционното до колкото знам зарибяване с шумната лодка през средата на язовира, а през другото време собствениците я заменяха с викания и всякакви глупости и не им пукаше. Не си заслужава поне според мен.
Миналия петък 36 кг. - 12 шарана по кило - 3 кг, 2 толстолопа по 5-7 кг и много сомчета
И кажи къде точно си ги хванал толкова риби???krasi1987 написа:Колега, издай тайната.На каква струв, и какъв риболов практикуваш. И с какво захранваш?JIBKATA написа:Този петък 6 шарана по 1 кг - 2 кг и 18 сомчета по 500 гр. = 18 кгEMSKI написа:Вчера все пак го посетих, но за съжаление останах крайно разочарован.За целият ден имах 2 кълванета, едното успях да го реализирам с шаранче кило и половина. Смених стръвта около 6-7 пъти, но без никакъв резултат. Към 11 часа имаше традиционното до колкото знам зарибяване с шумната лодка през средата на язовира, а през другото време собствениците я заменяха с викания и всякакви глупости и не им пукаше. Не си заслужава поне според мен.
В садката на арендаторите...

На бял, а на пружината рибна пелета от към реката 

JIBKATA написа:На бял, а на пружината рибна пелета от към реката
- Прикачени файлове
-
- IMG_4388.JPG (3.13 MiB) Преглеждано 1869 пъти
-
- IMG_4386.JPG (2.05 MiB) Преглеждано 1869 пъти
Толстолоп 10 кг, шаран 4 кг + 12 сомчета по 500 гр. на нощна в четвъртак 

- Прикачени файлове
-
- 10 kg
- IMG_4407.JPG (1.31 MiB) Преглеждано 1772 пъти
- sa4kov
- научил се да хвърля
Здравейте, малко повече инфо за язовира ще може ли... платен ли е, локация,какво излиза там в момента и т. н. Мерси предварително. 

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
10лв. на пръчка за 12ч. и 15 лв. за 24 ч. , в момента се ловят основно Амури и Шаранета / има и прилични риби/ , по някой Толстолоб / 5 -10 кг./ , едри Каракуди , Канален Сом - отвреме на време Европейски Сом и Бяла Риба.sa4kov написа:Здравейте, малко повече инфо за язовира ще може ли... платен ли е, локация,какво излиза там в момента и т. н. Мерси предварително.
Труден гьол / или поне не е за всеки/ ,получи се като реклама ,но това са реалностите в момента /ходя почти всяка седмица за 1-2 дни./
Ловя на плувка/ мач/ и храня само със семена /вкисната и варена стара царевица ,коноп ,жито ,гранула/ , при интензивно стреляне на храна / начесто по малко/ , рибите се вдигат в по-горните слоеве и се получава динамичен риболов на пропадане.
Много хора /включително и от форума/ ходят често ,нека и те драснат по някой ред.
Поздрави
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Вчера 17 кг 12 броя шарани м/у 1,2кг и 2кг
и 15 бр. изтървани
и 15 бр. изтървани

sa4kov написа:Здравейте, малко повече инфо за язовира ще може ли... платен ли е, локация,какво излиза там в момента и т. н. Мерси предварително.
- Прикачени файлове
-
- 777.png (1.88 MiB) Преглеждано 1504 пъти
-
- 188825_10151405550308392_376682335_n[1].jpg (39.03 KiB) Преглеждано 1506 пъти
Колега още ли заставаш от страната на реката?Ходихме там трима човека няколко пъти, повече от 3-4 (сомета) не сме вадили общо.Къде изчезна тоя шарко незнам. Ловиме на бял (кука номер 10 оунър пълна я с бял докрая)повод 0.18 плувка 1.5-2грама,храня с по 2кила царевица и кило бял на вечер стрелям през 5 10 мин. прашка бял прашка царевица. ловя на дъното.Кажи ми къде бъркам. обясни ми малко повечеJIBKATA написа:Вчера 17 кг 12 броя шарани м/у 1,2кг и 2кг
и 15 бр. изтървани