Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2015
Обикновено плажуващите отдавна са си отишли когато сафрида се приближава към брега. Някои дориrusty написа:Много хубаво и зарибително клипче,НО сафрида два дена го има ,после седмица го няма.Бях там в Неделя и мога да кажа ,че нямаше нищо общо с риболова в Петък или Събота.Може би заради това беше пълно с плажуващи върху скалите и "подводници"(вадеха миди и рапани)

[ Обикновено плажуващите отдавна са си отишли когато сафрида се приближава към брега. Някои дори
по това време[/quote]
Седяха до към осем .Имаше бебета,деца,плавници,шнорхели.......абе лудница

Седяха до към осем .Имаше бебета,деца,плавници,шнорхели.......абе лудница

От колега разбрах че вчера са взимали доволно на нои и от лодка и от брега на буната.
Към 18.30ч. Някой да знае нещо?
Към 18.30ч. Някой да знае нещо?
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Колега, винаги е вчера. И аз снощи отидох да проверя това вчера и на буната бях съвсем сам и защо ли!? Установих го до 22 ч - един нереализиран удар, а кофата чиста остана....
То морето тава, вятър никакъв, навътре лодките обикаляха от ляво на дясно и обратно...
Те да пишат какво са хванали.
То морето тава, вятър никакъв, навътре лодките обикаляха от ляво на дясно и обратно...
-
- разбира нещата
Колега, Кехайов!biserkehayov написа:Колега, винаги е вчера. И аз снощи отидох да проверя това вчера и на буната бях съвсем сам и защо ли!? Установих го до 22 ч - един нереализиран удар, а кофата чиста остана....
Едно време хората масово можеха да пишат и четат!

Сега-само да четат!

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
- smel1968
- ще става разбирач
Митко Кирилов написа:Колега, Кехайов!biserkehayov написа:Колега, винаги е вчера. И аз снощи отидох да проверя това вчера и на буната бях съвсем сам и защо ли!? Установих го до 22 ч - един нереализиран удар, а кофата чиста остана....
Едно време хората масово можеха да пишат и четат!![]()
Сега-само да четат!Това са новите реалности, за съжаление!
Ами като само четат,скоро няма да има за четене-ами да си ходят сами да си търсят и проверяват къде е рибата.Аз винаги знам до 90% -така че за това пиша,или поне досега писах.

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Всички сме заети и работим, така е, ама и почивката е важна.
Аз затова съм във форума, за да науча неща и да си доставям удоволствие от хобито. Риба по улиците не съм виждал, така че всеки като има време да ходи. Пред компа риба не се хваща.
Морето, вятъра и безкрая са прекрасни, а ако има и тръпка от уловена риба е още по-добре.
Като ходя и хващам или не споделям.
Аз затова съм във форума, за да науча неща и да си доставям удоволствие от хобито. Риба по улиците не съм виждал, така че всеки като има време да ходи. Пред компа риба не се хваща.
Морето, вятъра и безкрая са прекрасни, а ако има и тръпка от уловена риба е още по-добре.
Като ходя и хващам или не споделям.
- StefanHristov
- новобранец
Във вторник се взимаше добре на Ной и на буната на Порт Палас. За вчера незнам.
- smel1968
- ще става разбирач
Вчера имаха по 20 сафрида само на Ной.StefanHristov написа:Във вторник се взимаше добре на Ной и на буната на Порт Палас. За вчера незнам.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Снощш на вълнолома във Варна нямаше от външната страна.
-
- новобранец
вчера на ной хората имаха по 3-4 кила сафрид от брега.... аз отидох към 7:30 и имам към половин кило
- Ribar
- ще става разбирач
Вчера (10.07 [петък]) от ~18:00 до 21:30 на Зеления фар, Варна, даде прилично хамсия. Два дни по-рано (08.07 [сряда]) пак там, даде доста сафрид. Това е, което съм видял/преживял, с друга информация не разполагам.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
-
- новобранец
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Та значи тази риба е дълга точно; 9+((9+9)×2)+9+18=72см. Абе добро парче !
Та значи тази риба е дълга точно; 9+((9+9)×2)+9+18=72см. Абе добро парче !
- morsko konche
- новобранец
Резултата днес за 4часа от бургаския залив 1.800 кг и 2 попчета
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
12.07.2015 - Траката - лодка - от 17.30-21.00 - 30 сафрида - тъпня.