Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Инфо за Копринка
Изкарахме и ние няколко дни на ветровитата Копринка. Бях на паметника до Слънчев бряг. Водата е много,много надолу за периода,тази година яко ще го източат. На това ниво язовирът обикновено е към края на юли. Риболов на перо и дъно-придимно добри каракуди,едри бабушки и интересно много малко платика. Очаквах да е завзела здраво ареала ама не. Тук таме някой шамар. По качествена риба освен една мерна щука не успяхме да извадим. Бялата дето я търсихме я нямаше. Колегите до нас хванаха и един шаран около 1.5 кг. Като цяло рибата иска месо-червей торен земен. Ловихме с какво ли не,на едър червей-едра риба 

-
- новобранец
колеги,някой знае ли защо толкова много се източва язовира и дали е вярно,че заради ремонти на шлюзовете
Да. Заради ремонт ще го поизточат "леко" ...
Колеги , тръгна ли хищникът на язовира ?
-
- научил се да хвърля
И подмина даже... Какъв отговор очакваш колега? Отиваш,пробваш и ще стане ясно.
has76 написа:И подмина даже... Какъв отговор очакваш колега? Отиваш,пробваш и ще стане ясно.
Язовира ми е малко далече... затова питам дали ще си заслужават километрите...
Миналата година даваше ама за тази не знам ... Нали за това е тоя сайт- да се споделя информация.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не ходи не си заслужава 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Миналия вторник бях за мирна риба и един колега троленгист спомена, че за цял ден от целия язовир имало извадено едно соме 8 кг. Сега незнам дали е по различно 

Вчера бях на плажа - мисля че така й викат на пясъчната ивица над стената, където миналата седмица е имало техно парти.
Изкарах успешен риболов на фидер и на пружина. Духаше си доволно вятър следобеда. Пробвах все пак на ваглер - не е много дълбоко но нямах успех.
Излизат платички и червеноперки към 200-300гр, само няколко бяха по-едри. Броих рибките докъм 20 и после спрях да ги броя. Не ползвах живарник а ги връщах веднага - водата покрай брега е много топла и не исках да ги уморя.
Имаше покрай мен и младежи по бански - разпънаха хавлии и се печаха на слънце! Много приятен излет - не заваля!
Изкарах успешен риболов на фидер и на пружина. Духаше си доволно вятър следобеда. Пробвах все пак на ваглер - не е много дълбоко но нямах успех.
Излизат платички и червеноперки към 200-300гр, само няколко бяха по-едри. Броих рибките докъм 20 и после спрях да ги броя. Не ползвах живарник а ги връщах веднага - водата покрай брега е много топла и не исках да ги уморя.
Имаше покрай мен и младежи по бански - разпънаха хавлии и се печаха на слънце! Много приятен излет - не заваля!
Здравейте,решили сме да посетим този водоем и искам да попитам има ли места като за къмпинг.Примерно с някаква горичка,достъпни ли са с нормална кола.Всякаква информация ще ми е полезна понеже ми е далечко и не съм ходил друг път.Ако може на гоогле ърт да посочите 
Мерсим и на слука

Мерсим и на слука

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Местните мълчат,за това да ти отговоря-от с.Копринка тръгваш за стената,преди нея на върха на баира има асвалтов път на дясно през гората,слизаш долу и си търсиш празно място. Има,удобни са. Друго което зная-от с.Дунавци зависи от коя посока идваш /от Казанлък преди селото на ляво/ през поляната и като стигнеш до яз.-пак търсиш празни места.Около 1,5 км.чер път-поносим.На слука.
Късмет.Всичко е до късмет. 

Колега, язовира е проходим с обикновена кола навсякъде.
кажи от къде ще дойдеш. Това място на плажа не е лошо но има много хора.
От среща са тополите също има сянка, но язовира е доста паднал и няма да си до водата.
Лагера ще е по горе.
кажи от къде ще дойдеш. Това място на плажа не е лошо но има много хора.
От среща са тополите също има сянка, но язовира е доста паднал и няма да си до водата.
Лагера ще е по горе.
Каква риба ще търсите?
Ами ние сме от Плевен и ще минем през балкана,никога не съм ходил на този язовир и за това имам голям мерак.
Отиваме там главно за почивка с жени и дете.Заради тях искаме по-сенчесто място.Няма да сме на някакъв целенасочен риболов.Почивката ще е приоритет.
Благодаря ви за информацията.
Отиваме там главно за почивка с жени и дете.Заради тях искаме по-сенчесто място.Няма да сме на някакъв целенасочен риболов.Почивката ще е приоритет.
Благодаря ви за информацията.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
като идваш от Дунавци посока София - Павел Баня, на около километър от дунавци в дясно има чешма, пътя е в ляво преди реката.
За палатка е уникални, или поне на мен много ми харесва, ще сте в гора на хладно.
Пътя е ок, не съм ходил скоро, но не мисля, че ще имаш проблем.
С това ниво на язовира няма да си точно до водата, иначе принципно в началото на лятото е на метри от гората.
За риболов, може всичко да хванеш.
Другата опция както е писано по горе е плажа, но на мен не ми харесва за палатка там.
ако ходите пусни някоя снимка къде сте били, да ли вие харесало.

За палатка е уникални, или поне на мен много ми харесва, ще сте в гора на хладно.
Пътя е ок, не съм ходил скоро, но не мисля, че ще имаш проблем.
С това ниво на язовира няма да си точно до водата, иначе принципно в началото на лятото е на метри от гората.
За риболов, може всичко да хванеш.
Другата опция както е писано по горе е плажа, но на мен не ми харесва за палатка там.
ако ходите пусни някоя снимка къде сте били, да ли вие харесало.

- Прикачени файлове
-
- Без име.jpg (183.1 KiB) Преглеждано 1120 пъти