Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
Re: Инфо за Копринка
Змийcкото дере предлага приятнo,сенчесто място,дори и при ветровито време е тихo.Не знам обaчe,дo къде е водата.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Благодаря.Ние ще тръгваме 26-27 ми,но трябва да се разучи от далече все пак водоема не ни е близко 
Това дере г/д къде се намира?
На слука

На слука
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Ей това е змийското дере, наистина въпроса е до къде е водата, не знам.
виж го на картата и ще се ориентираш как се стига.
виж го на картата и ще се ориентираш как се стига.
- Прикачени файлове
-
- Без име.jpg (438.61 KiB) Преглеждано 2205 пъти
Абсолютно точно,го е показал колегата!Има каране по черен път,не е като да няма.Най добре е да ти го покаже някой местен,за да не се забуташ някъде.Ако си бях в Казанлък,бих ви помогнал.Ама си идвам чак на 08/08.Alucard написа:Благодаря.Ние ще тръгваме 26-27 ми,но трябва да се разучи от далече все пак водоема не ни е близко
На слука
Късмет в начинанието
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Какво е състоянието подходите към Дунавския и Копринския ръкав, че не съм ходил от миналата година а като минавам с колата по главния път и не се вижда много добре, а след като брах ядове миналата година си имам едно на ум. То вярно че ще ходя след две седмици ама да все пак да си знам 

Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
-
- новобранец
Пътя е хубав ако не вали,валили нямаш работа там. Аз бях вторник и сряда на шапката много вятър,много хора ,риба няма като изключим дребните бабушки и платики. Успех.
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ако вали нямам намерение въобще да ходя, въпроса е да няма големи коловози по пътя че не ми е много висока колата
що се отнася до риболова, май в тия жеги навсякъде не иска да кълве както трябва. Дано малко разхлади че да тръгне рибата.

що се отнася до риболова, май в тия жеги навсякъде не иска да кълве както трябва. Дано малко разхлади че да тръгне рибата.
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Братчеда и комшията ме отказаха да ходя въобще. Язовира се изпуска динамично и рибата почти не кълвяла. Само некви платики се лъжели. Ще си ходя на местния гьолthunderboy написа:Ако вали нямам намерение въобще да ходя, въпроса е да няма големи коловози по пътя че не ми е много висока колата![]()

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И мен ме духа 4 дни на Копринка , сериозни риби нямах.
Пътя под скалите е взел да се показва нали.

MiTaKa™ написа:И мен ме духа 4 дни на Копринка , сериозни риби нямах.
Под кои скали пътя се показва колега,къде е водата в момента?
Другата седмица с приятели мислим да ходим да посетим язовира хем малко за риба хем и хапване пийване сред природата да си отпочинем от работата. Та да ми препоръчате къде да ги заведа да хванем малко риба и да става за преспиване.
Също и пътя до мястото е важен фактор.
Благодаря.
Също и пътя до мястото е важен фактор.
Благодаря.
Как е пътя до мястото. Коловози , дупки нещо друго.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега на теб ти препоръчвам мястото от снимката , това се пада посока Казанлък след отбивката за Долно Съхране , караш към 2 км и в първата отбивка завиваш. Преди носа , където е направена снимката има хубав и дълбок залив , вечер излиза бяла , а през деня можеш да си ловиш целия ден перки , платики и по-редки каракуди . Пътя е перфе , можеш да си караш и на 4та 

Колеги, може ли някой да ми посочи на карта как се стига от село Виден до сл. бряг или шейтана, за да не се лутам като луд из нивите и горите там. Ще ви бъда благодарен!