Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Кърджалийски регион
Що бре Весе, ....? Тука у градо се чува, че у заведенията там... при Царьо....при гръко при.... се сервирал хубав пържен уклей за мезе. Интересно дали го закупуват от някъде и дали ще покажат фактура за закупуването ако им я поиска човекVesko1 написа:....Скоро не съм чувал и да вадят на Енчец и Главатарци ,които са близо до града.Не е лошо преди да тръгнеш към хижа Боровица да се завъртиш на Енчец, виж там на заведението Моби дик дали има риболовци.Ако има значи са за уклей,може там да се пробваш.Ако няма...тръгваш нагоре и търсиш място.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Всичко е от зимата Вик..кога дава най -много ,пускат наоколо уклейниците и замразяват.Лично съм я гледал Маргото как ги чисти с ножица...промишлени количества...и буха у раклата.А от там аз никога няма да хапна уклей 10 рибки за 5лв...щото 1.Мога да си я уловя сам прясна.2Един готвач дето избяга от понтонната кръчма им издаде номерата ,че там уклейката се пържи и след това се замразява.Това се наричало на готварски език "заготовка".После като има клиент се допържва за 5 минути и готово...и уклейката вътре като сурова стои.Рибената чорба също се замразявала в торбички и после се притопляла.Със мобидик-ски селски тарикатлъци клиенти не се печелят.Заеби.antivik написа: Що бре Весе, ....? Тука у градо се чува, че у заведенията там... при Царьо....при гръко при.... се сервирал хубав пържен уклей за мезе. Интересно дали го закупуват от някъде и дали ще покажат фактура за закупуването ако им я поиска човек![]()
.....
![]()

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Малко инфо за Ст. Кладенец ...
Вчера язовира спадаше , Веца на яз.Кържали беше пуснат и вкарваше студена вода...
Тролингистите казаха ,че след моста на лисиците водата е по-студена и по-мътна.
На дълбочина до 3/4 метра се ловят Каракуди и Бабушки
Поздрави
Вчера язовира спадаше , Веца на яз.Кържали беше пуснат и вкарваше студена вода...
На дълбочина до 3/4 метра се ловят Каракуди и Бабушки

Поздрави

- pacho109
- сериозен играч
Така е,потвърждавамКалин–Стоянов написа:Малко инфо за Ст. Кладенец ...
На дълбочина до 3/4 метра се ловят Каракуди и Бабушки![]()
Поздрави

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Антон Тонев
- сериозен играч
Вчера и аз бях на разходка до х.Боровица.По думите на двама колеги с лодки,само в събота са джиткали около 8 часа и нищо.Язовира за седмица е спаднал доста.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И 2-та спадат. Долния е с метър по вертикала.
Когато няма риба.......не кълве!
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Вчера ходих на бързо до язовир Кърджали в района на Главатарци , лових на фидер Бабушки ...
Язовира продължава да спада
Язовира продължава да спада

- Don4o_62
- учете се от него
одеве се върнах от Студения,много лодки риба никой не вадеше,аз също
по брега тук там пераджий и за цвят по някой парашутист
до кораба никой нямаше,направо учудващо

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
https://www.facebook.com/47837275222651 ... 57/?type=1" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От сряда следбед палим за горния. Засега с Тонката и Виктор. За Димо ще решим заедно. Мисля да взема и малкия(10г) . Ако има желаещи лентяи,може да споделим един 5 дневен. После ще отразим резултата.
- Don4o_62
- учете се от него
аз вторник и сряда смятам да се кача,но на Главатарци,че чух интересни неща от лодка
пък драсни едно лично къде ще бъдете,та по вода или асфалт мога да намина за разбора до четвъртък 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Vesko1
- сериозен играч
Недей....язовирите не са за малки деца.Няма да издържи малкия и 2 дни камо ли 5-6,ще има мрънкане,постоянно трябва да ти е пред очите.Беля ще си отвориш Пете...по добре го взимай на еднодневни.Петър Недев написа: Мисля да взема и малкия(10г) . Ако има желаещи лентяи,може да споделим един 5 дневен. После ще отразим резултата.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз съм го взимал за 2 нощувки.Нямаше проблем. Ако не може да издържи ще си го върна.
- Vesko1
- сериозен играч
Ти си знаеш Пете,2нощувки...не са 4,но все пак ако малчугана е мераклия вземи го щом си решил...а ако се наложи ще си го докараш обратно.Да не забравиш да напръскаш с айкън целия бивак и около него,и за вас си вземете алутан или друго предпазно средство.Много кърлежи има тая година на поляните,постоянно пасат животни там,стоножки също...ако ходите под хотела или около градините внимавайте за стършели-много са се размножили-предупреди го малкия да не прави резки движения,да го гони ,удря и т.н. ,а да изчака стършела да си тръгне.Много са опасни.Миналата година едвам спасихме един тролингист от ухапване от стършелла ,100 кила човек...три дни лежа пича в болницата от алергичен шок.Петър Недев написа:Аз съм го взимал за 2 нощувки.Нямаше проблем. Ако не може да издържи ще си го върна.
Наслука Пете..и свиркай ако има "балък"..може и аз да ви навестя да ва вида кви ги вършите там...

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мерси Веско. Ще ти звъннем като се настаним. Аз нямам намерение да го държа 4 вечери там детето. То ще му писне на 2-рия ден и ще си го докарам.Ако пък му хареса,още по добре