Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Водата спада доста,рибата още неще да взима 

-
- новобранец
Привет на всички колеги. Искам да попитам /понеже за първи път ще посетя язовира/ къде ще ме посъветвате да отида да похвърлям, основно на плувка и с мача и на каква стръв ? Благодаря предварително на отзовалите се. 

Здравейте, искам да попитам, как върви риболова на язовира през лятото до момента, кълве ли на плувка и какво излиза на дъно, и с каква стръв. Благодаря предварително.
Колеги на яз. Пясъчник, миналата събота до стената - много едри червеноперки (около 700-800 гр.) на дъно на стръв бял червей.
- borislav_v
- новобранец
Миналата седмица от петък до неделя каракуди от 200 до към 400 грама на пружина и фидер стръв бял и стиропор бял храна каквато има но маи на качамак е по интензивно кълването на мача само 1 перка на фидера имаше и маломерни шаранчета това на крушовския от към беловица.има и доста хора което не ми пречеше до като не почнаха да хвърлят на нашата шамандура дето си бяхме захранили за щастие поне нямахме оплитания нищо че хвърляха върху нашите въдици не че няма място къде да се хвърли явно бяха решили че сме хранили с цел някои ако доиде до нас да си ни кръстосва линиите за по интересно
-
- новобранец
Колега и аз бях на Беловица, обаче риболова беше много слаб, народ много риба не. Първоначално помислих, че проблема е в нашия телефон, но никой около нас не хващаше нищо повече от някакви редки каракуди. В последствие разбрахме, че язовира се изпуска и проблема идва от там.
Ти на самия ръкав ли беше?
Някой има ли информация дали са спрели изпускането на язовира?
Мерси за информацията успех на всички.
- borislav_v
- новобранец
ние бяхме точно под първите борчета на възвишението с червена шатра и голяма зелена палатка до нея каракудата излизаше от към 11 до към 17 часа и после спираше
Язовира е направен за поливане,спада всяка година по това време.Според мен има много хора и рибата се изтегля на по тихи места.stoyanstoyanov1990 написа:Колега и аз бях на Беловица, обаче риболова беше много слаб, народ много риба не. Първоначално помислих, че проблема е в нашия телефон, но никой около нас не хващаше нищо повече от някакви редки каракуди. В последствие разбрахме, че язовира се изпуска и проблема идва от там.

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
Здравейте искам да попитам някой ходил ли е на язовира в последните дни и как е риболова, нещо излиза ли или заради спадането на нивото е слабо. Благодаря предварителни за информация.
- brandon76
- ще става разбирач
Даде си костур доволно вчера 

Благодаря отново. 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Завиждам!Дай един да видим за щастие!brandon76 написа:Даде си костур доволно вчера

-
- новобранец
В събота имаше приличен риболов на костур,червеноперка и уклей.