Мнение относно спининг Filstar Red Shadow

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение относно спининг Filstar Red Shadow

Мнение от vanko1988 »

Здравейте колеги
Решил съм да си взема въдичка за спининг,с която ще ловя предимно клен.Разгледах доста въдици и попаднах на тази:
Filstar red shadow ML
http://megafishing.bg/product/4474/vadi ... -15gr.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

Някой използвал ли е такъв спининг и какви са му впечатленията от него.Видя ми се доста лекичък и много ме заинтригува.
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Аватар
nanko1234
новобранец
новобранец

Re: Мнение относно спининг Filstar Red Shadow

Мнение от nanko1234 »

здравей колега имам я пръчката в размер 2.4 с акция 3-15 ето 1-2 снимки как се представя
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

От снимките разбрах,че може да лови риби,иначе как е строя,надявам се да не е лигава?
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Аватар
metodid
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от metodid »

Колега, защо реши пръчката да ти е на 2.40? За мен оптималната дължина за Огоста(предполагам там ще ги ловиш) е 2,00/ 2,10. За мен и тест над 10-12 гр. също е излишен, защото се губи част от удоволствието при риболова на клен с по-груби сопи. Пак казвам това е мое мнение, но е на база опит. :)
Успех!
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

Колега ловил съм и с вариат 2,10 инс 2,4 И вторият ми допадна повече,колкото до теста може и да си прав,но за себеси съм сметнал за по-удачен вариант тест до 15гр,имайки напредвид ниския клас на въдицата.
Аватар
nanko1234
новобранец
новобранец

Мнение от nanko1234 »

Мекичка е
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”