Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Мнения за DAIWA Windcast Feeder
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Мнения за DAIWA Windcast Feeder
Колеги моля дайте мнение за DAIWA Windcast Feeder ,да ли си заслужава цената или дайте други предложения в този ценови клас/или малко по-висок/ и подобни характеристики.Втори въпрос 3.60 или 3.90.
Предварително благодаря 

Re: Мнения за DAIWA Windcast Feeder
Въдицата е с полу-параболичен строй. Много добре изработена, изпипана. Имам впечатления за 3.90м. Дават и акция до 120гр. Според мен е медиум хеви и реално хвърля до 110гр.Подходяща е за реки с бавно и умерено течение и затворени водоеми.
Това е средния клас на дайва. Иначе, ако ти се дават пари, отиваш на тийм дайва.
Дължината избираш спрямо условията на риболов. Примерно , ако искаш да постигаш по голяма дистанция избираш по дългия фидер. Ако ловиш в голяма река с прагове и на бряг с доста укрития за рибата също имаш нужда от фидер 3.90- 4.20м. Ако ловиш на платени или водоеми с по чисти брегове и дъно, или не ти трябва по голяма дистанция тогава можеш да избереш 3.30 - 3.60м
Това е средния клас на дайва. Иначе, ако ти се дават пари, отиваш на тийм дайва.
Дължината избираш спрямо условията на риболов. Примерно , ако искаш да постигаш по голяма дистанция избираш по дългия фидер. Ако ловиш в голяма река с прагове и на бряг с доста укрития за рибата също имаш нужда от фидер 3.90- 4.20м. Ако ловиш на платени или водоеми с по чисти брегове и дъно, или не ти трябва по голяма дистанция тогава можеш да избереш 3.30 - 3.60м
Above us only sky
Re: Мнения за DAIWA Windcast Feeder
Здравейте ,
аз също мисля да взема този фидер , какво ви е мнението бива ли ги
na 3,60 m - до 120г .
аз също мисля да взема този фидер , какво ви е мнението бива ли ги
na 3,60 m - до 120г .
за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...