Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Батак
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Батак
Здравейте колеги , предстои ми 4 дневен престой на яз.Батак , чета погоре поместените постове и съм ужасен , мислех че най ужасно е положението по Дунава но съм се лъгал .С повечко храна дали имам шанс за шаран .... или да го ударим на запой с колегата ........

- livinginchaos
- научил се да хвърля
Възможно е ако целенасочено го търсиш има колеги, които имат успехи. Аз лично баташки шаран нв съм виждал от години. С досратъчно храна ще събереш червеноперка, костур, може би каракуда на мачова дистанция.
Благодаря , немога да му устоя ще отида да се пробвам да забия флага и там , ще пиша какво съм направил .livinginchaos написа:Възможно е ако целенасочено го търсиш има колеги, които имат успехи. Аз лично баташки шаран нв съм виждал от години. С досратъчно храна ще събереш червеноперка, костур, може би каракуда на мачова дистанция.

- livinginchaos
- научил се да хвърля
Дългогодишно мрежарен язовир. Дано му обърнат внимание и на него със зарибяване и т.н. Едно време имаше риба за всички, а сега е пустиня. Жалко, далече е от градовете с по-активни рибари, не е като Пясъка.
Зарибяване...добре , ама в другият форум като призовах към даване на някой кинт за зарибяване, някои видни представители на форумното население просто ми се ...присмяха.Как ще стане това
А 

Здравеите. Да вдигнеме малко тема... не знам защо не се пише като по това време на годината язовира е един от наи посещаваните... Тъи като в края на месеца ми предстои ходене за 3-4 дни ще съм благодарен някои да сподели какво е положението... като цяло ще ловя на плувка мирни риби, а също и риболова на костур.. от лодка, от брегъ..
Все още се намират прекрасни колеги, които със сърце и душа се грижат за опазване и увеличаване на рибните ресурси, като отделят лично време и средства за това . През последните две години се извършиха три зарибявания/ шаран, сом и бяла риба/ . В същото време бе извършена активна и ползотворна дейност по опазване на водоема от бракониерски набези!firepd69 написа:..ама в другият форум като призовах към даване на някой кинт за зарибяване, някои видни представители на форумното население просто ми се ...присмяха...................

За повече подробности

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!