Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Много бракота разбрах че има ,и уклей не видях да има,enduro51 написа:а на Любимец разпери като марлини, късат чупят холти и трябва да си с гоу про да фанеш кадър
от месните дочух че мрежи и токове бошуват ,мръсна сган.
Голяма джунгла е при вас ,дива е Марица там,но риба йок
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
Какво става с тая река? Аз нещо се отчаях. Нямам баране от последните 5-6 захода. Верно, че обикалям в града ама... Как е при вас?
Спининг мания...
-
- вече хвърля и на тежко
Добър вечер,от две седмици насам наблюдавам сериозно струпване на автомобили в района 6-9 км.в часовете м/у 8-9 ч.
Там преди години държеше много риба,та питането ми е ,какво е положението ,
има ли ги старите дълбочини от 5м. нагоре.
За да има толкова много /риболовци/ трябва да се случва нещо там.
Пишете ако знаете нещо ?
Много съм любопитен начи
Поздрави
п.п. някой хваща ли ,кълве ли ,аз нямам време
Там преди години държеше много риба,та питането ми е ,какво е положението ,
има ли ги старите дълбочини от 5м. нагоре.
За да има толкова много /риболовци/ трябва да се случва нещо там.
Пишете ако знаете нещо ?
Много съм любопитен начи

Поздрави
п.п. някой хваща ли ,кълве ли ,аз нямам време
- hiper tunkvan
- новобранец
Променила си е коритото доста дъното е като дюни, закачки много, във вторник ми се лопна един костур (на Къцата 10см воблер)!?!??!? около 1,5+ останах като тряснат, но го пресилих с ваденето и се откачи на брега. А вчера нищо.
На 6-ти км особено няма нищо общо с предните години...много променен релеф, променено дъно и май вече ги няма дупките с дълбочина 5-6м. Специално аз тази година на 6-тия нямам удар.
-
- вече хвърля и на тежко
Така си и мислех ,но все пак рибарското присъствие на много, и едни и същи коли подзказва че има риболов там .
Поздрави
Поздрави
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ти пък,защо питаш????там не става за твоя ултралайтов риболов на сом
.....има дълбочини до 6м.,ама за улов и наличие на риба.............забравих.....мястото е удобно за паркиране на автомобили близо до брега.....то и затова висят като.......,рибите не са там,а другаде.......

валатът не най-лошото нещо на света
-
- вече хвърля и на тежко
Ти пък, шегуваш се ,къде са тогава ?аксел написа:ти пък,защо питаш????там не става за твоя ултралайтов риболов на сом рибите не са там,а другаде.......
В града ги няма.
Имам съмнения за силно замърсяване в нашият район,
нещо водата не ми харесва ,много лош цвят има, такъв слаб сезон не съм имал от много години на сам,не че ходя редовно ,но преди гонеха, скачаха ,кълвяха виждаше се че има живот у водата ,има нещо гнило в ряката

Поздрави
Да беше замърсяване пак по-добре, това щот от нашия район енергото ги назначиха у вашия район за тва няма и риба, ама доколко знам скоро време ще се чуе и за аварии.pike13 написа:Имам съмнения за силно замърсяване в нашият район,аксел написа:ти пък,защо питаш????там не става за твоя ултралайтов риболов на сом рибите не са там,а другаде.......
Поздрави
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Никакво замърсяване няма ,просто са минали от енерго тийма. 

Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
- daniel defoe
- разбира нещата
Те това е голата истина ... и гнилото е в хората (pike13 написа:... , но преди гонеха, скачаха ,кълвяха виждаше се че има живот у водата, има нещо гнило в ряката![]()
), а не е рЯката!лош мат'риал

-
- вече хвърля и на тежко
Ето едно малко расперче от мен,
водата много рязко пада ,там където ходя за около три часа падна над половин метър в хоризонтал

Рибката си плува жива и здрава
На това място къде го хванах са 80% от уловените от мен распери,но се иска висока вода ,падне ли малко край бие си камшика.
Поздрави
водата много рязко пада ,там където ходя за около три часа падна над половин метър в хоризонтал

Рибката си плува жива и здрава

На това място къде го хванах са 80% от уловените от мен распери,но се иска висока вода ,падне ли малко край бие си камшика.
Поздрави
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Направих преди малко едно бързо риболовче от 17 до 20:30. Първоначално пробвах на леко в едно затишия след дълбок бързей, но освен 1 карабалък друго не извадих за 2 часа, въпреки кефалите, които наблюдавах преди да започна да мятам на мястото. После се преместих на дълбоко затишие до паднала върба - около 1.80 дълбочина - метнах 2 топчета захранка за река с мирис на Сирене и набързо улових 3 червеноперки, 1 каракудка-шамарче, 1 мряна, дребни кефалчета и уклей - стръвта е шарен червей. Всичко това на един речен завой на гърба на кв.Изгрев в Пловдив. Местата са кът и утре ще пробвам по сериозно на това вирче, което има условия да държи едра риба. Много змии има по падналите храсталаци и дървета из брега, но се надявам всички да са водни. 

За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
-
- вече хвърля и на тежко
Там има големи но редки крокодилчета,та внимавай бъди на щрек !
-
- научил се да хвърля
[quote="Mr.Fish"]. Първоначално пробвах на леко в едно затишия след дълбок бързей, но освен 1 карабалък друго не извадих за 2 часа, въпреки кефалите, които наблюдавах преди да започна да мятам на мястото. После се преместих на дълбоко затишие до паднала върба.
Търси рибите в по бързите води по ония край , и не пренебрегвай стрелянето на червей
Търси рибите в по бързите води по ония край , и не пренебрегвай стрелянето на червей