Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Колеги за пръв път мисля да пробвам риболов на Марица,има ли хубави места за шаран покрай Димитровград,а на спининг какво излиза ? Интересувам се от места в рамките на града и на не повече от 5 км извън него
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
За шарана ще ти кажа да го търсиш до паднали върби.g60_fan написа:Колеги за пръв път мисля да пробвам риболов на Марица,има ли хубави места за шаран покрай Димитровград,а на спининг какво излиза ? Интересувам се от места в рамките на града и на не повече от 5 км извън него
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
Не знам дали това съобщение е за тази тема,ако модераторите преценят да го преместят-вчера намерих пръчка с макара на източния бряг на Добричката река,в близост до вливането й в Марица над Димитровград.Предавам я на собственика й срещу подробно описание 

-
- разбира нещата
Евала,колега!g60_fan написа:вчера намерих пръчка с макара на източния бряг на Добричката река,в близост до вливането й в Марица над Димитровград.Предавам я на собственика й срещу подробно описание
Малко са хората като теб,с подобни жестове!Шапка ти свалям!
Пожелавам ти здраве,и много трофейни риби!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Е,колега,мерси много за пожеланията
Но не мисля,че правя кой знае какъв жест..по-скоро това трябва да е поведение на всеки един от нас,и то не само в риболова,но и в живота 

-
- разбира нещата
Това поведение е съвсем нормално и мъжкарско.За съжаление,толкова рядко,че някои го възприемат като акт на лудост.g60_fan написа:Е,колега,мерси много за пожеланиятаНо не мисля,че правя кой знае какъв жест..по-скоро това трябва да е поведение на всеки един от нас,и то не само в риболова,но и в живота
Още веднъж—аплодисменти и уважение!
Въпрос към пловдивските колеги—къде в момента,се предлагат каракудки за стръв?Рибки с цел улов на щука
- Vid
- кандидат преподавател
Това е нормално човешко поведение, което вече по нашите ширини е рядкост, защото манталитета ни е вече нечовешки....g60_fan написа:Е,колега,мерси много за пожеланиятаНо не мисля,че правя кой знае какъв жест..по-скоро това трябва да е поведение на всеки един от нас,и то не само в риболова,но и в живота
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- новобранец
Колеги да попитам за скорошна информация около Пловдивския регион Първомай , Поповица , Мирово , Милево и т.н. шаранчета излизат ли или най вече сомчета търся ,че те са ми в сънищата от доста време много истории чувам за тия околности ,но единствено 2 кефалчета по 500гр. успях да намеря и разбира се бяха пуснати.
П.п. На каква стръв е добре да се лови сега през тия горещни дни ,че на пиявица , торен и бял слаба работа.
П.п. На каква стръв е добре да се лови сега през тия горещни дни ,че на пиявица , торен и бял слаба работа.
- daniel defoe
- разбира нещата
Привет колеги,
днес сутринта, за около един час въртене, успях да излъжа две дребосъчета.
Извинявам се за некачествените снимки

Поздрави и наслука
днес сутринта, за около един час въртене, успях да излъжа две дребосъчета.
Извинявам се за некачествените снимки

Поздрави и наслука

-
- разбира нещата
Искам да поздравя колегата Аксел по случай неговия юбилей.И понеже това е любимата му тема,съм сигурен,че ще прочете пожеланието ми.Ако модераторите сметнат поста ми за неуместен,ще помоля да го изтрият.
Честит рожден ден,приятелю!Да си жив,здрав,прав и корав,дълги години!Големи сомове и приятни емоции!
Едно поздравче на любимата ти група:
https://youtu.be/IpvUqzPixAU" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
П.П Браво Дани,хубав риболов си направил!
Честит рожден ден,приятелю!Да си жив,здрав,прав и корав,дълги години!Големи сомове и приятни емоции!

Едно поздравче на любимата ти група:
https://youtu.be/IpvUqzPixAU" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
П.П Браво Дани,хубав риболов си направил!
-
- вече хвърля и на тежко
Хубави рибки в малка вода,различни по вид - супер
Хич не са малки ,направо са гиганти на общия фон на реката която ден с ден не си прелича ,имам в предвид нивото
Поздрави
Хич не са малки ,направо са гиганти на общия фон на реката която ден с ден не си прелича ,имам в предвид нивото
Поздрави
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
-
- вече хвърля и на тежко
Колега аксел, покажи нещо с мустаки ,да видим рибки че голяма суша ,
никаква активност от страна на какъвто и да е хищик.
Поздрави
Поздрави
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
-
- разбира нещата
Много ще му отива,ако се снима с мустакpike13 написа:Колега аксел, покажи нещо с мустаки ,да видим рибки че голяма суша ,
Поздрави

Някой да е обикалял Марицата скоро в и около Пловдив?
Спининг мания...
Аз вчера се пуснах малко със спининга до бента на Маноле. Много хора, много жега, а риба никаква...bogidar написа:Някой да е обикалял Марицата скоро в и около Пловдив?