Ивайло Лейк полукъмпинг :)

Модератори: bobopeli, sapuna

dino2
новобранец
новобранец

Re: Ивайло Лейк полукъмпинг :)

Мнение от dino2 »

На такава,каквато ловиш и с царевица.
Аватар
Chromeo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Chromeo »

dino2 написа:Страхотен излет!Само се учудвам,че сте ловили и вечер на Ивайловград.Нали знаете,че там проверяват и пишат сериозни актове?Не че ще свърши света с една въдица във водата,но ние ги вадим.
А хищник търсихте ли?
От моя гледна точка, когато си пускаш така или иначе рибата обратно, дали ще я ловиш през нощта или през деня е все едно, а от законова гледна точка си е нарушение. Ако не си на Бориславци, е по-вероятно да минат с лодка да ти орежат кордите, отколкото да ти пишат акт. Не че кълвеше нещо през нощта де, а просто пропускахме ранното ставане да разпъваме пръчки, защото вече са във водата. За хищник пускахме, но нищо, на поп-ъп царевица с 2 зърна чеснова царевица излезе един костур- съжалявам, че не го снимах, голям смях падна като видяхме че е костур :lol:
catch a fish or die trying !!!
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

риболов като по учебник....браво! :drinkers:
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
CarpHaskovo
новобранец
новобранец

Мнение от CarpHaskovo »

Страхотен излет на страхотен язовир!
validal
новобранец
новобранец

Мнение от validal »

Здравейте опитни и неопитни като мен мераклии посещаващи язовир Ивайловград. Все не мога да случа на добър риболов. Или водата ще пада, или ще има термо клин, или рибата няма да е активна по някаква друга причина. Преди около месец бях на с. Ставри Димитрово. Риболов почти нямаше. Всички на около се оплакваха. Сега положението е същото. Всички с които говоря на разлятото от Дъбовец до Бориславци са отчаяни. Всички говорят за добри места на долу в каньона, но там не съм ходил. Много ми е необходима информация за тези места и необходимите за прилагане чалъми. Благодаря предварително!
Аватар
Chromeo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Chromeo »

validal написа:Здравейте опитни и неопитни като мен мераклии посещаващи язовир Ивайловград. Все не мога да случа на добър риболов. Или водата ще пада, или ще има термо клин, или рибата няма да е активна по някаква друга причина. Преди около месец бях на с. Ставри Димитрово. Риболов почти нямаше. Всички на около се оплакваха. Сега положението е същото. Всички с които говоря на разлятото от Дъбовец до Бориславци са отчаяни. Всички говорят за добри места на долу в каньона, но там не съм ходил. Много ми е необходима информация за тези места и необходимите за прилагане чалъми. Благодаря предварително!

Колега, повечето от т.н. хубави места в каньона са достъпни само с лодка, за жалост. Ако, разполагате с подходяща такава, предлам да се ориентираш към ръкавите под село Камилски дол:
123.png
123.png (1.95 MiB) Преглеждано 766 пъти
Винаги съм искал да отида там, но за жалост нямам възможност :(
catch a fish or die trying !!!
Аватар
pathfindar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pathfindar »

:fishing1:
Публикувай отговор