Шаранджийски кеп - самоделка?

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
elanmorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Шаранджийски кеп - самоделка?

Мнение от elanmorin »

Някой правил ли си е?
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Шаранджийски кеп - самоделка?

Мнение от antivik »

При такъв асортимент по магазините..... :roll: требе съвсем да си изкукал или па да си лишен и от малкото природен мързел, присъщ за човека, че да се ярнеш с такова мероприятие.... :rolleyes:
Или последната диагноза патологичен мерак....
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Калин Стоянов
новобранец
новобранец

Re: Шаранджийски кеп - самоделка?

Мнение от Калин Стоянов »

Виждал съм много правени кепове и то доста успешни, но не съм правил. При следващия излет ще снимам някой и ще разпитам за технологията, защото и мен ме интересува. Аз работя с един кеп, който купих преди повече от 10 години - много здрав, лек и удобен, но сега не мога да намеря никъде такъв модел. А на моя вече му изгоря мрежата от слънцето, няколко пъти съм го кърпил, та не знам кога ще ме издъни. Ако намеря някой, който плете мрежи за кепове, нов не ми трябва.

Към колегата antivik: Колега, ела и ми гостувай на шаранджийски риболов на Дунав. Дай боже да закачиш някой амур 20-25 kg или дивак 15-16 kg, да видим как ще се справи купешкия кеп при течение 5-7 km/h. Казвам го от личен опит - 2 модерни купешки кепа ми се скапаха при последния плясък на амура.
А ако имаш информация за свестни купешки кепове, сподели я, с удоволствие ще се възползвам.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”